Kayıt: Dec 25, 2007 Mesajlar: 78 Nereden: İstanbuL-Avcılar
Tarih: 28.04.2008 - 11:46 Mesaj konusu:
kabul etsin demedim zaten bu konuyu uzatmanın anlamı ne onu anlamadım
hep aynı konular kadınlar araba kullanamaz motosiklet kullanamaz
aynı konu derken tartışmanın sonucu buralara sapıyor _________________ AB Rh (-)
DoquştaN çaResi oLmayan 1 hastalıqım vaR heR gördüğüMü iNsan saNıoRum...!!
Tarih: 28.04.2008 - 11:53 Mesaj konusu:
husbayer, eski kız arkadaşım dişiliğini hiçkaybetmedi o kadarda motorada bindi _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Kadın narindir,incedir,kibardır,güzeldir vs... Motor sadece içindeki ruhu özgürleştiriyor. Ruhunda varsa özgür oluyor uyguluyor olabilir. Hı birde ülkemizde motoru trafikte kullanmak gerçekten çok zor. Okadar sinir durumlar oluyorki insan katil olsa yeridir. Hoş çoğu otomobil sürücüsü bizleri ya görmüyor yada görünce üstümüze sürüyorlar. Kadında olsa erkekte olsa trafikte sertbir hal alıyor. Genede kadın kadnındır bence motorla bi alakası yok. _________________ Rüzgar ben, Denge ben, Tutunan ben,
En küçük Hatada yok olacak ben.
Ozaman sen neyi dert ediyorsun...
cs...
Kayıt: Oct 17, 2007 Mesajlar: 182 Nereden: istanbul 0 rh +
Tarih: 28.04.2008 - 13:24 Mesaj konusu:
CSAYAR demiş ki:
Kadın narindir,incedir,kibardır,güzeldir vs... Motor sadece içindeki ruhu özgürleştiriyor. Ruhunda varsa özgür oluyor uyguluyor olabilir. Hı birde ülkemizde motoru trafikte kullanmak gerçekten çok zor. Okadar sinir durumlar oluyorki insan katil olsa yeridir. Hoş çoğu otomobil sürücüsü bizleri ya görmüyor yada görünce üstümüze sürüyorlar. Kadında olsa erkekte olsa trafikte sertbir hal alıyor. Genede kadın kadnındır bence motorla bi alakası yok.
Arkadaşlar kımse kımse hakkında yorum yapamaz, kullanmayı becerebiliyorda olabılırler olmayada bılırler saygı duymak lazım o yüzden bu konu gereksız uzamalara gidiyor kilitliyorum....
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5, 6
6. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız