Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İstanbul un En iyi Boyacısı?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İstanbul un En iyi Boyacısı?

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Sp_180
Üye
Üye

MesajTarih: 04.02.2007 - 12:26    Mesaj konusu: İstanbul un En iyi Boyacısı? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selam arkadaslar motorum Olan Gilera Runner 180 boyatmak istiyorum fakat cok iyi olması lazım hatta koyabilirsem birde ornek resim koyayım

Bu Boyayı yapacak boyacı tanıyorsanız buraya yazarsanız cok sevinirim.
Başa dön
Sp_180 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
paradiseeizmir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 04.02.2007 - 12:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel olur birde yeşil şeritler eklersin tam olur OK

KIRLARDA DOLAŞIR ÇİÇEK AÇARIM BEN , BÖĞRÜM YANAR KANARIM BEN , ZİNCİRE VURULAMAM ASLA , BULAŞANA ÇOK PİS DALARIM BEN
Başa dön
paradiseeizmir Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
THE_ONE
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.02.2007 - 12:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İstanbul'da bu işi en iyi yapan yer; tartışmasız Maslak sanayideki Moto Color adlı dükkanı olan Hasan Usta'dır.........
Adresi de şu: Atatürk Oto Sanayi Sitesi 2.kısım 4067 Ada 15.Sok. No:519 Maslak İstanbul
Tel: 0212 276 89 40
İstanbul'da ve Türkiye'de motosiklet boya konusunda daha iyisi yok Bravo
suatcan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bayramo?lu

MesajTarih: 04.02.2007 - 13:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bostancı oto sanayisinde hakan var fena usta mezarlıha gelmeden saga gir ileride sagda isviçre hastenesinin arkasında
Başa dön
suatcan Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sp_180
Üye
Üye

MesajTarih: 13.02.2007 - 22:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paradiseeizmir neresine yesil serit cekeyim Gülümsüyorum birde cok tesekkurler acıkcası anadolu yakası olması işime gelir yakınlık acısından ama maslak sanayideki ustlarında az cok ne denli güzel iş yaptıklarını duymusumdur hep!
Başa dön
Sp_180 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
devil_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.02.2007 - 22:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyibi boyacı bulursanız banada haber verin saçlarımı metalik siyaha boyattıracam tlf lada ulaşa bilirsiniz054600000000000 Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
devil_ Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
serdarfidan
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ıstanbul

MesajTarih: 28.04.2008 - 14:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MOTOASIII DENEE
Başa dön
serdarfidan Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye