assende yapılan sbk yarısında kenan race2 yı 19. sırada tamaladı.gecen sene ss de 600 cc de rakıplerıne nal toplattıgı pıstlerde kenana beklenenden kotu derceler alıyor.takımı bu sezon ondan sıralamada ılk 10 beklerken kenan suan puan sıralamasında 17. durumda.
forumlara bakıyorumda kenandan artık eskısı gıbı bahsedılmıyor ve bende bu konuyu acıyım dedım.kenana bu sezon ıyı bır performans gosteremesede yınede ulkemıze yasattıklarından dolayı kendısınden soz ettırmeyı hak edıyor bence.bırncıde olsa sonuncuda olsa kenan bızım sporcumuz ve ona sahıp cıkmalıyız.moral ve motıvasyonun yarıscılar uzerındekı etkısı herkesce bılınen bır gercek.ne gazete nede tv basınında spor haberlerınde kenandan hıc soz edılmıyor.ulke yonetımı olarak zaten sahıp cıkılmıyor barı bız forumlarımızda yer vererek onu unutmayalım.
kenan senınle gurur duyuyoruz.sen turk mılletının gururusun.okadar olanaksızlık ve ımkansızlıklara ragmen azmınle mıllet olarak haketmedıgımız halde bıze sampıyonluk yasattıgın ve bayragımızı dalgalandırdıgın vede ıstıklal marsımızı caldırdıgın ıcın sana coook tesekkurler.
Tarih: 28.04.2008 - 15:22 Mesaj konusu:
Sonuc ne olursa olsun ülke olarak bizlere en güzel duyguları yasattı sahsen ben bu kategoride cok basarılı olacagını düsünmüyordum ama yine de eline emegine saglık _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
kenan abi kendine toplar buna canı gönülden inanıyorum _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Kenan için grur duyuyoruz. Herzaman aynı performansı makinalar bile sağlıyamıyorki Unutmayalım insan daha farklı. Duyguları motivasyonu vs... Kendini toplayacağına inanıyorum. Sonuç ne olursa olsun saygım sonsuz. _________________ Rüzgar ben, Denge ben, Tutunan ben,
En küçük Hatada yok olacak ben.
Ozaman sen neyi dert ediyorsun...
cs...
Assende 21.ci olarak başladığı birinci yarışta 7. liğe kadar yükselmesi ne kadar kabiliyetli bir sporcu olduğunu göstermekte yeterli bir ölçü sanırım. ama yarışın sonunu getiremiyor. ilk etap sonunda 12. idi. gelecek sene alışma dönemi bittiğinde her yarışta ilk onda hatta ilk beşte olacağına gönülden inanıyorum.
ne olursa olsun o hak ettiği yere çıkar. şu halini bile alıncaya kadar bizden gram destek almadı (millet olarak) ama artık ufak ta olsa bir artısı var insanlarımız biraz daha tanıyo Kenanı ve destekliyo..Yabancı bir arkadaşım şunu söylüyo bizler için '' adam bayrağınızı dalgalandırdı hala onu tanımayanlar var'' (bu arada o tanıyor)çok ayıb ediyoruz bence topic çok kayda değer. insanımıza biraz sahip çıkalım.. _________________ A rh (-)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız