Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - assen kenana yaramadı ama kenanla gurur duyuyoruz

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

assen kenana yaramadı ama kenanla gurur duyuyoruz

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 28.04.2008 - 15:19    Mesaj konusu: assen kenana yaramadı ama kenanla gurur duyuyoruz Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

assende yapılan sbk yarısında kenan race2 yı 19. sırada tamaladı.gecen sene ss de 600 cc de rakıplerıne nal toplattıgı pıstlerde kenana beklenenden kotu derceler alıyor.takımı bu sezon ondan sıralamada ılk 10 beklerken kenan suan puan sıralamasında 17. durumda.

forumlara bakıyorumda kenandan artık eskısı gıbı bahsedılmıyor ve bende bu konuyu acıyım dedım.kenana bu sezon ıyı bır performans gosteremesede yınede ulkemıze yasattıklarından dolayı kendısınden soz ettırmeyı hak edıyor bence.bırncıde olsa sonuncuda olsa kenan bızım sporcumuz ve ona sahıp cıkmalıyız.moral ve motıvasyonun yarıscılar uzerındekı etkısı herkesce bılınen bır gercek.ne gazete nede tv basınında spor haberlerınde kenandan hıc soz edılmıyor.ulke yonetımı olarak zaten sahıp cıkılmıyor barı bız forumlarımızda yer vererek onu unutmayalım.

kenan senınle gurur duyuyoruz.sen turk mılletının gururusun.okadar olanaksızlık ve ımkansızlıklara ragmen azmınle mıllet olarak haketmedıgımız halde bıze sampıyonluk yasattıgın ve bayragımızı dalgalandırdıgın vede ıstıklal marsımızı caldırdıgın ıcın sana coook tesekkurler.

basarılar dılerım Bravo
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 001

MesajTarih: 28.04.2008 - 15:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sonuc ne olursa olsun ülke olarak bizlere en güzel duyguları yasattı sahsen ben bu kategoride cok basarılı olacagını düsünmüyordum ama yine de eline emegine saglık Alkışlıyorum Alkışlıyorum
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 28.04.2008 - 15:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kenan abi kendine toplar buna canı gönülden inanıyorum Bravo
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CSAYAR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 28.04.2008 - 15:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kenan için grur duyuyoruz. Herzaman aynı performansı makinalar bile sağlıyamıyorki Unutmayalım insan daha farklı. Duyguları motivasyonu vs... Kendini toplayacağına inanıyorum. Sonuç ne olursa olsun saygım sonsuz.
cs...
Başa dön
CSAYAR Çevrimdışı CSAYAR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 28.04.2008 - 15:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALLAH bahtını açık etsin inşallah Bravo

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
quaros
Üye
Üye

MesajTarih: 28.04.2008 - 16:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Assende 21.ci olarak başladığı birinci yarışta 7. liğe kadar yükselmesi ne kadar kabiliyetli bir sporcu olduğunu göstermekte yeterli bir ölçü sanırım. ama yarışın sonunu getiremiyor. ilk etap sonunda 12. idi. gelecek sene alışma dönemi bittiğinde her yarışta ilk onda hatta ilk beşte olacağına gönülden inanıyorum.

başarılar kenan Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Rüzgar Gibiydin Giderken...
Başa dön
quaros Çevrimdışı quaros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
foxxy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 28.04.2008 - 16:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne olursa olsun o hak ettiği yere çıkar. şu halini bile alıncaya kadar bizden gram destek almadı (millet olarak) ama artık ufak ta olsa bir artısı var insanlarımız biraz daha tanıyo Kenanı ve destekliyo..Yabancı bir arkadaşım şunu söylüyo bizler için '' adam bayrağınızı dalgalandırdı hala onu tanımayanlar var'' (bu arada o tanıyor)çok ayıb ediyoruz bence topic çok kayda değer. insanımıza biraz sahip çıkalım..
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal