Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - help me bunu alsammı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

help me bunu alsammı

help me bunu alsammı

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> ATV, Trike, ve Sepetliler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
lutteur
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 28.04.2008 - 16:25    Mesaj konusu: help me bunu alsammı Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

meraba arkadaslar sımdı benım arkadasa coca colanın kmapanyasıdan atv cıkmıs e halıyle bıraz dandık bana 1.000 ytl ye bırakıyo alsammı bu atv ler hakkından bılgısı olan varmı tesekkurler
Başa dön
lutteur Çevrimdışı lutteur Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 28.04.2008 - 16:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

baslığı düzgün yaz. ya tam ingilizce yada tam türkçe Göz kırpıyorum

coca cola reklamındaki atv diyeceğine zahmet edipte araştırıp marka teknik özellikleri resimleri vs vs vs koysaydın.... İyi fikir İyi fikir
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cbr1000rrcagri
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: muğla

MesajTarih: 28.04.2008 - 16:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oskyy, Bravo
Başa dön
cbr1000rrcagri Çevrimdışı cbr1000rrcagri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
lutteur
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 28.04.2008 - 17:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

markası olsa yazmazdım zaten nasıl dıye markası yok:d
Başa dön
lunaticank
Üye
Üye

Nereden: ankarakeçiören

MesajTarih: 28.04.2008 - 17:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

baslığı düzgün yaz. ya tam ingilizce yada tam türkçe

coca cola reklamındaki atv diyeceğine zahmet edipte araştırıp marka teknik özellikleri resimleri vs vs vs koysaydın....

Bravo
Başa dön
lunaticank Çevrimdışı lunaticank Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
AR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.

MesajTarih: 28.04.2008 - 17:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oskyy demiş ki:
baslığı düzgün yaz. ya tam ingilizce yada tam türkçe Göz kırpıyorum

coca cola reklamındaki atv diyeceğine zahmet edipte araştırıp marka teknik özellikleri resimleri vs vs vs koysaydın.... İyi fikir İyi fikir
Alkışlıyorum
AR6 Çevrimdışı AR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD

MesajTarih: 28.04.2008 - 17:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyler ben mi anlamıyorum yoksa arkadasmı yanlış yazmıs

ararsn coca cola TR bayisini sorarsın bi kampayanız varmıs bu kampanya hakkıda bilgi almak istiyorum

DEREICI DEGIRMENBAHCE CAD ASENA SOK.NO.30

212 599 04 00

beni çekemeyen anten taksın... ! İyi fikir
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD. Bravo Göz kırpıyorum
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
pitman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Y@RınIM YoK__SıKıNtI yOk__Ne FarK EdER

MesajTarih: 28.04.2008 - 17:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

markası yoksa alma o zaman Çok gülüyorum
munedcim mi millet nerden bilsin iimi kötümüÇok gülüyorum
Başa dön
pitman Çevrimdışı pitman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
caglar23
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ELAZIĞ

MesajTarih: 28.04.2008 - 17:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkan_yenidunya, Yok yok sen doğru anlıyosunda arkadaş yanlış yazmış bi kere başlıkta hayır yok içeriğinde ne beklenir ki ...
strider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 28.04.2008 - 18:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lutteur, markası olmayan herhangi bir şeyin satılabilmesi mümkün mü sence?

üzerinde coca cola reklamları, stickerları olabilir ama muhakkak bir yerinde marka-model bilgileri mevcuttur..

bunları öğrenip bize dönersen daha sağlıklı bilgi alabilirsin.
Gsm : 0532 7373698
Başa dön
strider Çevrimdışı strider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
lutteur
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 28.04.2008 - 21:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar 2-3 sene once cıkıs sımdı deıl o yuzden Çok gülüyorum:Darastıramıyorum
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> ATV, Trike, ve Sepetliler Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal