Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Club GIO da Salsa DANS gecesi:: İPTAL EDİLMİŞTİR::.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Club GIO da Salsa DANS gecesi:: İPTAL EDİLMİŞTİR::.
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 28.04.2008 - 18:35    Mesaj konusu: Club GIO da Salsa DANS gecesi:: İPTAL EDİLMİŞTİR::. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10 Mayıs 2008 Cumartesi gecesinde Club GIO'da Latin Chaos 1.yaşını kutluyor..

Showlarla dolu Salsa ve Club Parti olacak.

Salsa parti 20:30 -01:30 Club parti 01:30-04:00

Gio Club

Evet kimler geliyoooor Bravo

En son Rabbit tarafından 30.04.2008 - 09:12 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
Başa dön
Rabbit Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
PeLLiNe
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 28.04.2008 - 18:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bir etkinlik katılmaya çalışacağım Bravo
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 28.04.2008 - 18:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kimler gider bilmem ama süper fotolar ve videoların bizi beklediğine eminim. Bravo Katılacak herkese iyi eğlenceler şimdiden. Bravo
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 28.04.2008 - 18:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rabbit, bu neeeee Şok oldum Şok oldum Şok oldum Şok oldum

hiçde sevmem böle işleri beee Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

aksilik olmazsa oradayıııımmmmm Delirdim Delirdim Delirdim

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 28.04.2008 - 18:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ArapKadri, he he he bılmezmıyızz canım sevmessın tabıya Dil çıkarıyorum

dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
TVSabir
Üye
Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 28.04.2008 - 18:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

katılmak için elimden geleni yapacağım..Bayılırım ya...Dans ve müzik hayattır bence Dans Dans hadi hep beraber gidek Motordelisi Motordelisi
Başa dön
TVSabir Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
BeLiaL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _İzmir_

MesajTarih: 28.04.2008 - 18:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Party Time... Heyoooooooo Yaşasınnnnnnnnn.
Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim

Süper Tabi ki Ordayım,Ordasın,Orda.
Yuppi Dans edeceğiz ve çok eğleneceğiz...
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: hayat nereye sürüklerse

MesajTarih: 28.04.2008 - 18:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

orda olsam gelirdim Üzgünüm
gidenlere iyi eğlenceler
HasanTahsin Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Angeldevil
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Smyrna

MesajTarih: 28.04.2008 - 19:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben ne yazık ki gelemeyceğim... İstemiyorum Ama eminim ki çok eğleneceksiniz...Benim içinde eğlenin lütfen....
Angeldevil Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 28.04.2008 - 19:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben zeybek oynasam olurmuuuuuuuu Şok oldum Şok oldum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
BeLiaL
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.04.2008 - 19:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, olurr tabii.Sen club şarkıda kalkıp zeybek oynamayı düşünüyorsan ben de büyük bir zevkle video çekimi yaparım.Çok komik olacakkk Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Angeldevil, Ben senin yerine de oynarım.Hatta herkesin yerine oynarımmm
Angeldevil
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Smyrna

MesajTarih: 28.04.2008 - 19:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BeLiaL, teşekkür ederim tatlım seviyorum seni bol bol döktür... Delirdim Delirdim Delirdim
Angeldevil Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 28.04.2008 - 19:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BeLiaL, Ya canım benim baktım zeybek tutmadı ilgi görmedi, saklambaç oynarız, kör ebe oynarız. Huhtemelen o ara zaten ebemizi bellerler Şok oldum Şok oldum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
TVSabir
Üye
Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 28.04.2008 - 19:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar...Hakkaten hep beraber gidelim yaa...!!! Hem indirim olsun biraz hem adamların işi görülsün reklam filan...Biz de eğlencenin tadını çıkarırız..Ne dersiniz? Hadi İzmir...Sakinlik yakışmaz sana kopmak lazım..Hem şovlar da varmışş...Müthişşşşşşşşşş Delirdim Alkışlıyorum Dans Motordelisi
Başa dön
TVSabir Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
BeLiaL
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.04.2008 - 20:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Topic'i açınca oynamaya başladım ben heyoooo Dans Dans Delirdim Delirdim
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.26 Saniye