Tarih: 28.04.2008 - 18:35 Mesaj konusu: Club GIO da Salsa DANS gecesi:: İPTAL EDİLMİŞTİR::.
10 Mayıs 2008 Cumartesi gecesinde Club GIO'da Latin Chaos 1.yaşını kutluyor..
Showlarla dolu Salsa ve Club Parti olacak.
Salsa parti 20:30 -01:30 Club parti 01:30-04:00
Gio Club
Evet kimler geliyoooor
_________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
En son Rabbit tarafından 30.04.2008 - 09:12 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3199 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 28.04.2008 - 18:46 Mesaj konusu:
Kimler gider bilmem ama süper fotolar ve videoların bizi beklediğine eminim. Katılacak herkese iyi eğlenceler şimdiden. _________________ Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir!!!
Süper Tabi ki Ordayım,Ordasın,Orda.
Yuppi Dans edeceğiz ve çok eğleneceğiz... _________________ Bak şu tıfıla yürür kasıla kasıla, uymadın mı hiçbir kılıfa,açta elini bakayım falına.Bak canım senin falın falanmış,alnın karşılanmış buna alış, bak benim yüzümde bir karış.BU DİYARDAN SIVIŞ
HalilRR, olurr tabii.Sen club şarkıda kalkıp zeybek oynamayı düşünüyorsan ben de büyük bir zevkle video çekimi yaparım.Çok komik olacakkk
Angeldevil, Ben senin yerine de oynarım.Hatta herkesin yerine oynarımmm _________________ Bak şu tıfıla yürür kasıla kasıla, uymadın mı hiçbir kılıfa,açta elini bakayım falına.Bak canım senin falın falanmış,alnın karşılanmış buna alış, bak benim yüzümde bir karış.BU DİYARDAN SIVIŞ
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 6118 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 28.04.2008 - 19:43 Mesaj konusu:
BeLiaL, Ya canım benim baktım zeybek tutmadı ilgi görmedi, saklambaç oynarız, kör ebe oynarız. Huhtemelen o ara zaten ebemizi bellerler _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
Arkadaşlar...Hakkaten hep beraber gidelim yaa...!!! Hem indirim olsun biraz hem adamların işi görülsün reklam filan...Biz de eğlencenin tadını çıkarırız..Ne dersiniz? Hadi İzmir...Sakinlik yakışmaz sana kopmak lazım..Hem şovlar da varmışş...Müthişşşşşşşşşş
Topic'i açınca oynamaya başladım ben heyoooo _________________ Bak şu tıfıla yürür kasıla kasıla, uymadın mı hiçbir kılıfa,açta elini bakayım falına.Bak canım senin falın falanmış,alnın karşılanmış buna alış, bak benim yüzümde bir karış.BU DİYARDAN SIVIŞ
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız