Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - TVS APACHE ( BILGI PAYLASIM )

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

TVS APACHE ( BILGI PAYLASIM )

TVS APACHE ( BILGI PAYLASIM )
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 31, 32, 33  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
mondializzet100
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Hatay

MesajTarih: 28.04.2008 - 14:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DagustuN demiş ki:
EROLL88, haklısın..

Ama TVS Apache İsotların belirlediği hedefin üzerinde bir satış yaptı. Amaçlarına ulaştılar Gülümsüyorum Zam yaptılar.. CBF de zamlandı.. yani hepsi zamlandı bu yüzden pek sorun olmaz..
Dostum cbf150'de zam göremedim ben hala 3640ytl... Bravo Arkadaşlar bu apache 2 kişi düz yolda 110-115 ile sabit zorlanmadan gidebilirmi?
Başa dön
mondializzet100 Çevrimdışı mondializzet100 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kadirfb_54
Üye
Üye

MesajTarih: 28.04.2008 - 14:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mondializzet100, dostum ben apacheyle 2 kişi 110 115 gidiyorum ama motorum daha 1600 km de neyse herhangibi zorlanma hissetmiyorum hiç titremiyo 8 bin devirde yoluna devam ediyosun bu arada orjinal 13 dişli benim motor
Başa dön
kadirfb_54 Çevrimdışı kadirfb_54 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 28.04.2008 - 14:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2 kişi 110 - 115 km mi Gülümsüyorum

Motor açılsın 125 i rahat görürsün.. Motor rüzgarsız temiz ve dü,z yolda 2 kişi bu hızı gayet iyi yapar.
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
mondializzet100
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Hatay

MesajTarih: 28.04.2008 - 15:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DagustuN demiş ki:
2 kişi 110 - 115 km mi Gülümsüyorum

Motor açılsın 125 i rahat görürsün.. Motor rüzgarsız temiz ve dü,z yolda 2 kişi bu hızı gayet iyi yapar.
Dostum tamam 2 kişi 120 yaparda 110-115 ile durmadan sabit gidebilirmi yani zorlanmadan..2 kişi düz yolda rüzgar çok fazla değil az var 110-115 ile zorlanmadan?Birde arkadaşlar apache ile 3.viteste 90-95 gören oldumu?
Başa dön
mondializzet100 Çevrimdışı mondializzet100 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.04.2008 - 18:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sabıt gıdebılır buna kesın gozuyle bakılabılır bence zaten ben 100 den asa gıtmem e5 te arabalardan korkuyorum carpacak dıye yavas gıdınce alıskanlık işte Dil çıkarıyorum
repsol_35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 28.04.2008 - 20:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lan olum ben sıze ne dedım hepınıze soyluyorum satasmayın su CBR ye demedımmı ama sız naptınız yıne agzınız bos durmadı...kadirfb_54, laf soylemeden once satastıgın motorun ozellıklerını ogren DENGESIZ! neymıs fan acmıs ulan gerzek CBR da fanmı var hayı yalanlarını.... yok sesı degısmıs yok bılmem ne olmus ekonomı ısıgı hep yesıldeymıs 2 ye atamıyomus altından cıkıyomus cunku senın altındakıde AFRICATWIN ya masallah tık yok dımı heryere cıkıyo ınıyo hadı ordan be altındakı bısıklet bozmasını motor yerıne koyupta gelmısın burda sıkıyon mıllete... Sinirlendim Öfkeliyim
ÖNCE GİTTE ADAM GİBİ MOTOR DENİLEBİLECEK BİR MOTOR AL KENDİNE...! Çok gülüyorum
TVSabir
Üye
Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 28.04.2008 - 20:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

repsol_35 demiş ki:
lan olum ben sıze ne dedım hepınıze soyluyorum satasmayın su CBR ye demedımmı ama sız naptınız yıne agzınız bos durmadı...kadirfb_54, laf soylemeden once satastıgın motorun ozellıklerını ogren DENGESIZ! neymıs fan acmıs ulan gerzek CBR da fanmı var hayı yalanlarını.... yok sesı degısmıs yok bılmem ne olmus ekonomı ısıgı hep yesıldeymıs 2 ye atamıyomus altından cıkıyomus cunku senın altındakıde AFRICATWIN ya masallah tık yok dımı heryere cıkıyo ınıyo hadı ordan be altındakı bısıklet bozmasını motor yerıne koyupta gelmısın burda sıkıyon mıllete... Sinirlendim Öfkeliyim

yine seviyen yerlerde birader...yakışmıyor diyorum sana Öfkeliyim
repsol_35 demiş ki:

bu bahsettiğin motor denebilecek motor cbr mi Delirdim töbe estağfurullah töbe
Başa dön
TVSabir Çevrimdışı TVSabir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
repsol_35
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.04.2008 - 21:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TVSabir, sen karısma dedın karısmadım ama buraya kadar o kadirfb_54 cok salak salak konustu bende karsılıgını verdım Öfkeliyim Sinirlendim
Alıntı:

bu bahsettiğin motor denebilecek motor cbr mi töbe estağfurullah töbe

demıssın bak bılader CBR nın adı yeter oyle noldugu bılınmeyen markalardan degıl anlatabıldımmı once dogru duzgun bı makına al sonra karsıma gel senın CBR ye laf soylemeye tecruben yetmez bı tvs mıdır nedır ondan kullanıpta gelıp burda CBR ye dıl uzatma...! Sinirlendim Öfkeliyim
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.04.2008 - 21:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

repsol_35 demiş ki:

Asıl terbiyesiz sensin... Motor altından çıkıyo ewt !! Kimin neye bisiklet dediğini herkes biliyor. Sen önce terbiyeni takında konuş.. Apache dağa çıkar bende sana !!! Haberin olsun.. Seni o kadar çok rapor ettik yetti artık yani. Senin gibi seviyesiz birisi yüzünden bu canım forumdan ceza almak istemiyoruz. Sana git diyoruz sülük gibi yapışıyorsun. Neyi çekemiyorsun kardeşimmm neyi !!

Özellik demişsin önce sen araştır özelliklerini..

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

Benimde seçeneklerim arasında cbr vardı ama apache aldım.. cbr de kullandım üstelik..

salak mıyım ben yani gittimde apache aldım.. Böyle ordan burdan atıp tutma kardeş.

Son Mesajdan 9 dakika sonra eklendi:

Bu arada Apache Fan Club kurmak için kollarımızı sıvadık. herkesin haberi olsun. Hakkımızda hayırlısı inş.
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kadirfb_54
Üye
Üye

MesajTarih: 28.04.2008 - 22:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamam ben cahilim özelliklerden anlamıyorum ya ondan apache aldım anlayan anladı sen bak işine herşeyde parazitsin

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

repsol_35, ya biz cbr 125 kullandıkki apaçheyle kıyaslıyoruz ama sen daha tvs midir nedir diosun dünyadan haberin yok burda herkese laf atıyosun tvs markasıyla ne alıp veremediğin var anlayamıyorum
Başa dön
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.04.2008 - 22:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tvs ile bi müsibeti var galiba GülümsüyorumGülümsüyorum
Başa dön
kadirfb_54
Üye
Üye

MesajTarih: 28.04.2008 - 22:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kesin kesin
Başa dön
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.04.2008 - 22:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

apachefan.org u alıyorum az kaldı Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

Kendi sitemiz olduktan sonra daha güzel olacak herşey.. bu topiğide asla boş bırakmayız !!!
Başa dön
kadirfb_54
Üye
Üye

MesajTarih: 28.04.2008 - 22:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla iyi olur hadi hayırlısı e tabi bu topiğide unutmayız Bravo Gülümsüyorum

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

ya deli oldum bugün ilk defa yolda kaldım arka lastık patladı ya en kısa zaman da dublex yapmam lazım lastikleri böle kötü oluyo biraz inmiş arka lastik iki kişiydim farkedemedim sonra birden fosladı Gülümsüyorum bi baktım inmiş lastikçi bu lastikler indiği zaman jant hemen lastiği patlatır dedi oyüzden ya dublex al ya da sık sık kontrol et dedi
Başa dön
repsol_35
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.04.2008 - 23:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DagustuN, hadı gelde cok bakalım kım kıme cıkıyo gerızekalı herıf ulan altınızdakı kadar konusun lan mobılet sınıfına bıle sokmam ben onu benım tvsyle bı alıp veremedıgım yok benım tek alıp veremedıgım atıp tutmanız delıkanlıysanız gelın ızmıre kım kıme atlıyo kım napıyo gorelım ıstanbuldan sıkmak kolay salak altındakıne bakıp motora bınıyom zannedıyosun... Delirdim

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

kadirfb_54, sadece gormekle duymakla kalmadım tokatladım bıle sen ne dıyosun dunyadan haberın yok dun GALATASARAY fenere nası taktıysa bende tvs ye oyle TAKTIM anladınmı ınanmayan apachecı varsa gelsın onuda tokatlayayım yeterkı CBR hakkında salak salak konusmayın bundan sonra...
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 31, 32, 33  Sonraki
32. sayfa (Toplam 33 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.24 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal