Ama TVS Apache İsotların belirlediği hedefin üzerinde bir satış yaptı. Amaçlarına ulaştılar Zam yaptılar.. CBF de zamlandı.. yani hepsi zamlandı bu yüzden pek sorun olmaz..
Dostum cbf150'de zam göremedim ben hala 3640ytl... Arkadaşlar bu apache 2 kişi düz yolda 110-115 ile sabit zorlanmadan gidebilirmi?
mondializzet100, dostum ben apacheyle 2 kişi 110 115 gidiyorum ama motorum daha 1600 km de neyse herhangibi zorlanma hissetmiyorum hiç titremiyo 8 bin devirde yoluna devam ediyosun bu arada orjinal 13 dişli benim motor
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1632 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 28.04.2008 - 14:34 Mesaj konusu:
2 kişi 110 - 115 km mi
Motor açılsın 125 i rahat görürsün.. Motor rüzgarsız temiz ve dü,z yolda 2 kişi bu hızı gayet iyi yapar. _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 5.350 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 19.650 Km Sonra İnşallah
Motor açılsın 125 i rahat görürsün.. Motor rüzgarsız temiz ve dü,z yolda 2 kişi bu hızı gayet iyi yapar.
Dostum tamam 2 kişi 120 yaparda 110-115 ile durmadan sabit gidebilirmi yani zorlanmadan..2 kişi düz yolda rüzgar çok fazla değil az var 110-115 ile zorlanmadan?Birde arkadaşlar apache ile 3.viteste 90-95 gören oldumu?
sabıt gıdebılır buna kesın gozuyle bakılabılır bence zaten ben 100 den asa gıtmem e5 te arabalardan korkuyorum carpacak dıye yavas gıdınce alıskanlık işte _________________ 250 R HYOSUNG
lan olum ben sıze ne dedım hepınıze soyluyorum satasmayın su CBR ye demedımmı ama sız naptınız yıne agzınız bos durmadı...kadirfb_54, laf soylemeden once satastıgın motorun ozellıklerını ogren DENGESIZ! neymıs fan acmıs ulan gerzek CBR da fanmı var hayı yalanlarını.... yok sesı degısmıs yok bılmem ne olmus ekonomı ısıgı hep yesıldeymıs 2 ye atamıyomus altından cıkıyomus cunku senın altındakıde AFRICATWIN ya masallah tık yok dımı heryere cıkıyo ınıyo hadı ordan be altındakı bısıklet bozmasını motor yerıne koyupta gelmısın burda sıkıyon mıllete...
ÖNCE GİTTE ADAM GİBİ MOTOR DENİLEBİLECEK BİR MOTOR AL KENDİNE...! _________________ CBR 125 REPSOL
lan olum ben sıze ne dedım hepınıze soyluyorum satasmayın su CBR ye demedımmı ama sız naptınız yıne agzınız bos durmadı...kadirfb_54, laf soylemeden once satastıgın motorun ozellıklerını ogren DENGESIZ! neymıs fan acmıs ulan gerzek CBR da fanmı var hayı yalanlarını.... yok sesı degısmıs yok bılmem ne olmus ekonomı ısıgı hep yesıldeymıs 2 ye atamıyomus altından cıkıyomus cunku senın altındakıde AFRICATWIN ya masallah tık yok dımı heryere cıkıyo ınıyo hadı ordan be altındakı bısıklet bozmasını motor yerıne koyupta gelmısın burda sıkıyon mıllete...
yine seviyen yerlerde birader...yakışmıyor diyorum sana
repsol_35 demiş ki:
ÖNCE GİTTE ADAM GİBİ MOTOR DENİLEBİLECEK BİR MOTOR AL KENDİNE...!
bu bahsettiğin motor denebilecek motor cbr mi töbe estağfurullah töbe
TVSabir, sen karısma dedın karısmadım ama buraya kadar o kadirfb_54 cok salak salak konustu bende karsılıgını verdım
Alıntı:
bu bahsettiğin motor denebilecek motor cbr mi töbe estağfurullah töbe
demıssın bak bılader CBR nın adı yeter oyle noldugu bılınmeyen markalardan degıl anlatabıldımmı once dogru duzgun bı makına al sonra karsıma gel senın CBR ye laf soylemeye tecruben yetmez bı tvs mıdır nedır ondan kullanıpta gelıp burda CBR ye dıl uzatma...! _________________ CBR 125 REPSOL
Tarih: 28.04.2008 - 21:33 Mesaj konusu:
repsol_35 demiş ki:
ÖNCE GİTTE ADAM GİBİ MOTOR DENİLEBİLECEK BİR MOTOR AL KENDİNE...!
Asıl terbiyesiz sensin... Motor altından çıkıyo ewt !! Kimin neye bisiklet dediğini herkes biliyor. Sen önce terbiyeni takında konuş.. Apache dağa çıkar bende sana !!! Haberin olsun.. Seni o kadar çok rapor ettik yetti artık yani. Senin gibi seviyesiz birisi yüzünden bu canım forumdan ceza almak istemiyoruz. Sana git diyoruz sülük gibi yapışıyorsun. Neyi çekemiyorsun kardeşimmm neyi !!
Özellik demişsin önce sen araştır özelliklerini..
Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:
Benimde seçeneklerim arasında cbr vardı ama apache aldım.. cbr de kullandım üstelik..
salak mıyım ben yani gittimde apache aldım.. Böyle ordan burdan atıp tutma kardeş.
Son Mesajdan 9 dakika sonra eklendi:
Bu arada Apache Fan Club kurmak için kollarımızı sıvadık. herkesin haberi olsun. Hakkımızda hayırlısı inş. _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
tamam ben cahilim özelliklerden anlamıyorum ya ondan apache aldım anlayan anladı sen bak işine herşeyde parazitsin
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
repsol_35, ya biz cbr 125 kullandıkki apaçheyle kıyaslıyoruz ama sen daha tvs midir nedir diosun dünyadan haberin yok burda herkese laf atıyosun tvs markasıyla ne alıp veremediğin var anlayamıyorum
Tarih: 28.04.2008 - 22:24 Mesaj konusu:
tvs ile bi müsibeti var galiba _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
Tarih: 28.04.2008 - 22:36 Mesaj konusu:
apachefan.org u alıyorum az kaldı
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
Kendi sitemiz olduktan sonra daha güzel olacak herşey.. bu topiğide asla boş bırakmayız !!! _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
valla iyi olur hadi hayırlısı e tabi bu topiğide unutmayız
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
ya deli oldum bugün ilk defa yolda kaldım arka lastık patladı ya en kısa zaman da dublex yapmam lazım lastikleri böle kötü oluyo biraz inmiş arka lastik iki kişiydim farkedemedim sonra birden fosladı bi baktım inmiş lastikçi bu lastikler indiği zaman jant hemen lastiği patlatır dedi oyüzden ya dublex al ya da sık sık kontrol et dedi
DagustuN, hadı gelde cok bakalım kım kıme cıkıyo gerızekalı herıf ulan altınızdakı kadar konusun lan mobılet sınıfına bıle sokmam ben onu benım tvsyle bı alıp veremedıgım yok benım tek alıp veremedıgım atıp tutmanız delıkanlıysanız gelın ızmıre kım kıme atlıyo kım napıyo gorelım ıstanbuldan sıkmak kolay salak altındakıne bakıp motora bınıyom zannedıyosun...
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
kadirfb_54, sadece gormekle duymakla kalmadım tokatladım bıle sen ne dıyosun dunyadan haberın yok dun GALATASARAY fenere nası taktıysa bende tvs ye oyle TAKTIM anladınmı ınanmayan apachecı varsa gelsın onuda tokatlayayım yeterkı CBR hakkında salak salak konusmayın bundan sonra... _________________ CBR 125 REPSOL
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız