Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - TVS Apache 150

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

TVS Apache 150
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
KugeLn
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 25.04.2008 - 20:18    Mesaj konusu: TVS Apache 150 Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Öncelikle Herkeze selamlar... Adım Recep 1.68 Boy'um var... 18 Yasındayım... EROL Abi Senide Bayagıdan beri Takip Ediyorum Ve seninyazılarını okuduktan sonra Tvs Apache Almaya karar verdim Ve Aldım 2-3 Gun ıcınde Teslım Alıcam.
Ama sormak istedigim bır kac konu var.

1-Motor u dogru bir şekilde Nasıl acmalıyım.
2-Motor u açarken 2 kişi bınsem ılersı ıcın problem olurmu
3-Motor gelsınde senın yanına gelicem abi bi Kahve icerim Suyunuda Cok Övdüler Delirdim ...
4-Msn Kullanıyorsan ekleyebilirmısın KugeLn@w.cn (ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER)
Başa dön
KugeLn Çevrimdışı KugeLn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
rider_lord
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 25.04.2008 - 20:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu olsun.o motoru bende araştırdım ve motor hakkında hep olumlu bilgiler edindim Bravo .motoru açma konusuna gelince,bazı kaynaklara göre ilk yağ değişimine kadar motoru düşük devirlerde kullanman gerekiyo(motoru yormamak için).yağ değişiminden sonra redline kullanarak motoru açmaya devam edebilirsin.fakat başka yöntemlerle motor açanlar da var.
KugeLn
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 27.04.2008 - 00:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Saol Abi bilmıyorum kafam cok karıstı Bazı tamırcıler Apache acılmıs olarak gelıyo zaten dıyo Acmana gerek basss gıt dıyo... Çok gülüyorum Bir de Redline nedemek Bilmıyorum Çok gülüyorum
Başa dön
repsol_35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 28.04.2008 - 20:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KugeLn, ah be kocum yanlıs yapmıssın o motoru almakla ama neyse artık zararın neresınden donersen kar geel sat o motoru bı HONDA al bak keyfıne sen ... Bravo Çok gülüyorum
KugeLn
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 28.04.2008 - 22:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yaaa wallaha bende anlamadım... Çok gülüyorum Ama karar verıp aldım... %1 Honda cbf %99 TVS Apache kıme sorsam :Çok gülüyorum
Başa dön
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 28.04.2008 - 22:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kardeşim bende ekledim seni Bravo

hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.. !

Motoru açmak için bi kaç tavsiyede bulunayım..

Unutmaki motor yeteri kadar ısındıktan sonra 0 km olsun olmasın istediğin hızı yapabilirsin.

Sen normal zamanlarda 70 i falan fazla tokatlama... 500 kmden sonra 80 i fazla tokatlama... Çok gülüyorum

İki kişi hiç bir sorun olmaz.. sen onu çekebil yeterki..

motor bi gelsin sorun oldukça yazarsın bilgi - paylaşım topiğimize. ordan cevaplarız.. fan clubumuzda yavaştan kuruluyor.. güzel şeyler yapacağız inş..
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
karayel33
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: mersin taşucu

MesajTarih: 28.04.2008 - 23:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

repsol_35, senin ne uyuz bi insan olduğuna karar verdim apache lafını duyunca kaşınmaya başlıyorsun alıp veremediğin ne apache ile bune şiddet bune celal tamam beğenmiyorsan beğenme sana zorla apache al diyen yok ben begenmediğim motorun topic ini açıp okumam bile gerek görmem ama sen nerde apache ile ilgili topic görsen 5 kiloluk çamur sazanı gibi içine atlıyorsun yeter artık diyorum kabak tadı verdin diyorum
Başa dön
karayel33 Çevrimdışı karayel33 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
repsol_35
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.04.2008 - 23:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

karayel33, senın kadar dengesız olamasamda ıdare eddıyorum... olum hepınıze soyluyorum gelın satın su acayıp aletlerı dıyorum dınlemıyosunuz hala daha boyle otuyosunuz... Delirdim
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 28.04.2008 - 23:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

repsol_35, ibret-i alem için izmire bi yolum düşücek !!!!
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
repsol_35
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.04.2008 - 23:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DagustuN, gel lan bende sırf bu sıteye koymak ıcın oyle bı vıdeo cekecemkı o apacheyı oyle bı rezıl edecemkı goreceksın tvs sı olan herkes motorunu yola cıkmaya utanacak... Çok gülüyorum
reont
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 30.04.2008 - 17:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya motorun fiatı neim çok uygun..ama kafa granajı nedir öle...çok çirkin duruo.çirkinde deil aslında,orantısız Beğenmedim
reont Çevrimdışı reont Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.04.2008 - 17:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KugeLn, saol kardesım oncelıkle aldıgın motor sınıfındakı en hızlı motor 125 150 cc klasmanında yanlız dylan 150 harıc makınayı eger benım actıgım gıbı acmak ıstersen yol şudur oncelıkle 1000 km ye kadar artcı alma daha sonra 500 km ye gelınce servıs ıstemese dahı yagını degıstır fıltrede tabıkı ve ılk olarak on dıslını 14 yap tıtan dıslısı olur yagını 1000 km de tekrar degıstır zararlı cıkman ımkansız bu konuda sadece paran gıder ama kafan rahat olur ılk 1500 km ye kadar 80 den yukarı cıkma devırsaatınde olsun gozun cabuk cıkar yuksek devıre cıkartma 5000 den yukarı fazla cıkma hep 5000 de gezme arada 6000 7000 yap aynı devırde gezme daha sonra 1500 km yaptık tan sonra yokus asaa bı yol bul ozellıkle gece olsun hava soguk olsun trafık olmasın kapat gazı gorecegın hız 125 olacak gel park et motoru rolentıde calıssın 2 dakıka daha sonrakı gun tekrar dene ama pesını bırakma sonrakı gun yıne dene farkı anlıcaksın daha sonra kı suruslerınde ne zaman kolu cevırırsen sana tepkıyı verecek her denedıgın zaman 130 u kesın gorursun bıraz daha zorlarsan benım gıbı 140 kacınılmaz sonuc oluyor zaten
Başa dön
EROLL88 Çevrimdışı EROLL88 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
repsol_35
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.04.2008 - 17:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DagustuN, noldu sesın cıkmıyo korktunmu noldu? Delirdim

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

EROLL88, yaw arkadas hala 130 lardan 140lardan bahsedıyosun ınsan bıraz utabır o motorla 140 yapıyom dmeye yaw b kadarda atılmazkı arkadas yaw allah allaaaaaaaahhh... İstemiyorum
CSAYAR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 30.04.2008 - 17:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şimdiden hayırlı olsun açma konusunda bence ilk 1000 km hiç şıkıştırma sabit gitme bazen az bazen fazla gaz ver sürekli aynı devirlerde gitme.
cs...
Başa dön
CSAYAR Çevrimdışı CSAYAR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.04.2008 - 17:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

repsol_35, ıkı kısı konusurken ucuncu atlarsa lafa ne olcanı bılıyosun
ben adama bısı anlattım haddını bıl vıdeo var zaten bişi ispatlamıyorum adam da goruyo basıp basmadıgını
Başa dön
EROLL88 Çevrimdışı EROLL88 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal