allah gönlüne göre motor versin _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Kayıt: Dec 23, 2007 Mesajlar: 1006 Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane
Tarih: 28.04.2008 - 22:43 Mesaj konusu:
izmirliiii,tamam kızma,aramıza hoşgeldin
umarım içindeki motor aşkın büyüyerek devam eder ve istediğin motorsikleti alırsın ama bunun için tecrübeyi yavaş yavaş edinmelisin _________________ dost zararıyla taşınır AB RH (+)
izmirliiii, motosiklet tutkunu olman ne güzel....bende yeni motorcu sayılırım, motor alınca beni de gezdirir misin?? ama sen hız tutkunuymuşsun, ben hızdan çok korkarım , yavaş yavaş gitsek de olur mu _________________ Atsız yiğit, motorsuz delikanlı olmaz.
izmirliiii, hoşgeldin (arkadaşlar neden bu kadar abarttınız altı üstü bir anı hem siteyle alakasız bi konuda değil motorla yaşanmış ve hız yani ilk binmedi olur ufak tefek hatalar arkadaş aramıza yeni katıldığı için paylaşmak istemiş bence abartılacak bişey yok bayanlar topic açamazmı saçmada olsa açılabilir okumayıp yorum yazmaya bilirsiniz bazı baylarda saçma topicler açıyor ama beğenmeyen bayanlar ve baylar yorum yazmıo BAYANLARDA MOTOR KULLANABİLİR CEsARET VE HIZI sEVMEK ÖNEMLİ OLAN ) _________________ ÖzGüRlÜk SoNu MeÇhUl BiR FİRARDIR!!!!
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6139 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 28.04.2008 - 23:08 Mesaj konusu:
bu topiği bir erkek açsaydı adamı topa tutardınız değilmi ben bilmezmiyim yaaww sitemiii etraf yine testesteron kokmuş!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız