kitap konusunda sonuna kadar destek
volkan mezar konusunda sana katılıyorum _________________ MOTOR DELİSİ OLALIM FAKAT , HIZ DELİSİ OLMAYALIM!!!
AB RH(-)
En son antakin tarafından 28.04.2008 - 21:47 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 29.04.2008 - 01:49 Mesaj konusu:
derkunt demiş ki:
serdarfidan, Sen yenisin sanırı İlkevvela aramıza hoş geldin.
Bizde bi adet vardır ilk çayır Çimene gelen pasta yada tatlı getirir. Benden hatırlatması.
serdarfidan arkadaşım getirdiğin her türlü tatlıyı bana teslim edeceksin makbuz mukabili senden teslim alacağım aramıza hoş geldin
Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:
honour16 demiş ki:
merhaba arkadaşlar.... md ailesine 2004 yılında katılmıştım.... genelde bursadaydım ve toplantılarınızı hep forumdan takip ediyordum.... ancak şimdi istanbuldayım ve uzun zaman sonra yeni motosikletimle aranızda olacağım inşallah... eski er-5 yeni kymco venox kullanıcısı olarak....
yabancılık çekmeme izin vermezsiniz değil mi MD???
yok kardeşim yabancılık çekmezsin heleki tatlı pasta getirince hiç yabancılık çekmezsin zira ara vermişsin o yüzden tatlı yada pasta getireceksin usul bu getirdiğin tatlıları bana makbuz karşılığı teslim edeceksin sakın başkasına verme yanlışlıkla
hele derkunt biraderlere asla verme
Tarih: 29.04.2008 - 08:49 Mesaj konusu:
Olumlu yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar..
Çocuklarımızı, kardeşlerimizi sevindereceğiz, ne mutlu MD Ailesine _________________ - t e a m g e r i l l a - r @ m b o-
er 6n black
savasarno@hotmail.com
Gsm : 0532 7373698
Evet arakdaşlar, kitap kampanyasına destek olalım. Evimizin bir köşesinde mutlaka okumadığımız kitaplar vardır. Bunları toparlayıp kardeş okulumuza destek olalım.
Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1849 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 29.04.2008 - 17:21 Mesaj konusu:
Yarın akşam bir işim çıktı bu nedenle gelemeye bilirim. Eğer gelemezsen tüm gelenlerden özür dilerim. _________________ PIAGGIO X8 200
MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h
The Godfather
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız