Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MD Kardeş Okulumuzun Çocuk Kitaplarına İhtiyacı Var...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MD Kardeş Okulumuzun Çocuk Kitaplarına İhtiyacı Var...
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 28.04.2008 - 20:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arzu yengem;

Okulların tatil olduğu bu dönemde tatil olacağını düşünerek ben kendi adıma 50 adet İlköğretim 5 sınıf tatil kitabı göndermeyi taahüt ediyorum.

Bu işi bu hafta içinde halladicem
Kitap hakkında bilgi Linki: http://www.damlayayinevi.com.tr/kitap.asp?id=838

Bedeli 3.500 YTL

Başa dön
derkunt Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
antakin
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: FLORYA/İSTANBUL

MesajTarih: 28.04.2008 - 22:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Okunmuş yada okunmamış çocuk kitaplarınızı /dergilerinizi bekliyoruz...
antakin Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 29.04.2008 - 00:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

derkunt, valla süpersin abicim,tebrik ederim. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Tatil kitabı almayı düşünmene bende çok sevindim,yazı gerçekten hem eğlenceli hem eğitici geçecek. Bravo 50 tane almana gerek yok abim,5.sınıfın mevcudu 20 kişi,20 tane alman yeterli olacaktır,şimdiden teşekkürler. Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum

antakin, desteğin için teşekkür ederim. Bravo
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 29.04.2008 - 00:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende elimden geleni yapacagım bu konu için.

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 29.04.2008 - 00:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

seker_portakali demiş ki:
derkunt, valla süpersin abicim,tebrik ederim. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Tatil kitabı almayı düşünmene bende çok sevindim,yazı gerçekten hem eğlenceli hem eğitici geçecek. Bravo 50 tane almana gerek yok abim,5.sınıfın mevcudu 20 kişi,20 tane alman yeterli olacaktır,şimdiden teşekkürler. Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum

antakin, desteğin için teşekkür ederim. Bravo

Ozaman Şöle Yapayım
20 5.sınıf
20 4. sınıf
20 3. sınıf

yada bana 3,4,5 sınıf mevcutlarını verirseniz mevcuda göre alıp göndereyim işe yarasın bari
Başa dön
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 29.04.2008 - 01:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

derkunt, okulumuzun mevcudu zaten çok değil o yüzden sınıf mevcudlarıda düşük,yani herkesin bi kitap alıp göndermesi bile yeri geldiğinde yetecektir bize. Bravo

Ben sınıf mevcutlarının hepsini yazayım,kitap almayı düşünen arkadaşlara yardımcı olur belki:

1.sınıf: 20 kişi
2.sınıf:20 kişi
3.sınıf:20 kişi
4.sınıf:12 kişi
5.sınıf:20 kişi
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 29.04.2008 - 01:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bunları ben alıyorum

1. ve 2. sınıflarıda isteyenler bölüssün
Bilgi için Kitap hakkında bilgi Linki: http://www.damlayayinevi.com.tr/tur_liste.asp?tur1=30

Benim Alacaklarım bunlar 20+ 12 + 20= 52 adet

Bunlarda diğerleri. yani 20 + 20= 40 tane alınacal

Çayır Çimende bir kask koyalım ortaya isteyen üç beş yardım etsin olabilirmi? Yani 1. ve 2. Sınıflar için
Başa dön
strider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 29.04.2008 - 11:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

seker_portakali, İstanbul MD toplantı topiğinde de gördüğün gibi katılım olacak ve miniklerimiz güzel kitaplara kavuşacaklar. Bu iş sadece Md Ailesi olarakta kalmadı, ben iyicene yaymaya çalıştım çevreme. İş yerimden ve arkadaş çevremden de olumlu tepkiler aldım, umarım geri dönüşleri daha iyi olur Gülümsüyorum
Gsm : 0532 7373698
Başa dön
strider Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 29.04.2008 - 16:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bilgi için Kitap hakkında bilgi Linki: http://www.damlayayinevi.com.tr/tur_liste.asp?tur1=30

Bunları ben alıyorum

Benim Alacaklarım bunlar 20+ 12 + 20= 52 adet

1. ve 2. sınıflarıda isteyenler bölüssün
1.sınıf:20 kişi
2.sınıf:20 kişi
Kalanlar da 20 + 20= 40 tane alınacal

Çayır Çimende bir kask koyalım ortaya isteyen üç beş yardım etsin olabilirmi? Bilmiyorum.
Yani 1. ve 2. Sınıflar için

İlkögretim tüm sınıflarına birer tatil kitabı güzel olur sanırım
Başa dön
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 29.04.2008 - 20:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

derkunt, Alkışlıyorum teşekkürler Hakkı abiiiii ...geri kalanı için sarfettiğin çabanın olumsuz sonu olursa ben buradan takviye kuvvet bulacağım..Hoş bu cuma yinede İzmir MD'yi takviye kuvvette davet edeceğim sonucu ne çıkacak bakalım ...
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 29.04.2008 - 21:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rabbit,

Yarın akşam yani 30.04.2008 çayır Çimene gidemicem içlerim nedeni ile onun için önümüzdeki hafta sanırım benim alacaklarımı kargo ile izmire klup adresine göndericem siz oradan Okula gönderirsiniz.
Başa dön
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 29.04.2008 - 21:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

derkunt, İzmire göndermene gerek yok çift masraf olmasın.Diğer topicte kargo adres bilgisi verildi.Direkt o adrese gönder Hakkı abi...Nadide ve babası ilgilenicek...

Tekrar teşekkürler...
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 01.05.2008 - 13:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

derkunt, Gerekli link ve bilgiler için teşekkürler abicim.Kitap almayı düşünenlere yardımcı olacaktır. Bravo

Hazirana kadar toplantılarda Arno'nunda yardımıyla inşallah birazda olsa kitap ihtiyacını karşılarız umarım. Bravo
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 01.05.2008 - 20:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo

Son Mesajdan 154 saat 24 dakika sonra eklendi:

haydi kitaplar.. Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
strider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 09.05.2008 - 22:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

seker_portakali, ilk parti belki elinize ulaşmıştır. 20' ye yakın kitap direkt olarak verilen adrese gönderildi.
Gsm : 0532 7373698
Başa dön
strider Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye