Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Boks Başlasın (Foto-Video)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Boks Başlasın (Foto-Video)
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 29.04.2008 - 11:50    Mesaj konusu: Boks Başlasın (Foto-Video) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dün Ömer abimin gençlik yıllarının aklına geldiğinden dolayı,gençliğinde boksa giderken kimsenin ona hediye vermesinin ezikliğini yaşadığı için,bu ezikliği minik boksör kardeşleri yaşamasın diye hediyeler alarak Pazartesi sendromunun da üzerinde olmasından dolayı MD li arkadaşlardan bir kaçını arayıp soluğu Boks Salonunda aldık,o kadar keyifli geçtiki,Israrla videolara bakmanızı tavsiye ederim Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Hondaaslan ve Ömer Bozkurt'un garip videosu Çok gülüyorum

Bu Videolara bakmanızı şiddetle öneriyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

zxrhalit Show Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim

Ömer Bozkurt ve Soner Karaöz

VeVe Ve Olay karşılaşma!! Bir zamanlar Sinan Şamilsam'a rakip olan Hasan abimiz şimdi karşısına Ömer Bozkurt'u aldı
Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Link

Link

Film Kopmadan Önceki Görüntüler,Kaseti Başa alıyoruz Çok gülüyorum

Ali_42-Ömer Bozkurt-zxrhalit-Hayabusa-Hayabusa_42-zevkmotor-Zx12aLi

İki değerli antrenörümüz Soner Karaöz ve Tamer Hoca

Küçük Boksörlerin hediyeleride hazır Çok gülüyorum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
KammadeRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _soma_

MesajTarih: 29.04.2008 - 11:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tişortleri çok beğendim bende istiyorum Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
harikasınız ya heheheh ömer abiii döv bu çocukların hepsini çok yaramazlar yaa Delirdim Delirdim Delirdim Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 29.04.2008 - 12:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ufak bi yanlışlık düzelteyim, Sağdaki kırık herifin adı Tamer değil Turan...
Nerden mi biliyorum, Boşverin Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim

Soldaki de Tozundan, toprağından belli halıcı, soner abim Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Videolar dehşet valla. Dün araçsızlık yüzünden gelemedim Üzgünüm Baya çok şey kaçırmışım Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm

Fotolar ve Videolar güzeldi Göz kırpıyorum Teşekkürler Ahmet Bravo
Tshört lerde yakıyor yani Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 29.04.2008 - 12:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ömer abi yapmış oldugun yardımlardan dolayı inşaallah ALLAHIN rızasını alırsın kısa ama güzel bi gün daha yaşattın bize cok sagol abi Bravo
ya bu honda aslana ne oldu orda bende anlamadım heheheh Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

NiGhTeXpReSs,aaa simdi hatırladım sizin kiracı bende diyorum biyerden tanıyorum heheh olayıda hatırladım hahaha Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Sponsored BY Ömer BOZKURT
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 29.04.2008 - 12:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vide oları foto ları bi,lmem ama BAKLAVA olayı süper olmuş Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
piranha
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.04.2008 - 12:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi öldüm gülmekten ya süoer olmuş tişörtler de süper benim ki nerde Çok gülüyorum
valla süper eğleniyonuz küçük boksörlere de başarılar dilerim Bravo
piranha Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
kubi_speed
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya/beyşehir

iyi eğlenmişsiniz ömer abide çocuklara güzel bir jest yapmış Allah razı olsun... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
hondarslan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA MD

MesajTarih: 29.04.2008 - 12:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

puhauhahuhahuhahuahuhahuahauaah Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim
allah ömer abimizi başımızdan eksik etmesin Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

http://youtube.com/watch?v=2TjfuL6u7uw
Başa dön
hondarslan Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 29.04.2008 - 12:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

son dakikada aldığım bir haber güzeldi.Ömer bozkurt her ne kadar benle ringe çıkmaya çekinsede karşısına kilosunda olmayanlarla çıkmış ben yokken
Çok gülüyorum
bu davranışından dolayı seni Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 29.04.2008 - 12:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harbi film kopmuş. Beni niye çağırmadınız ki?
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.04.2008 - 12:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tüm boksörlerimizi canı gönülden kutlar sporun sadece futboldan ibare olmadığını vurgularım.

dün gerçekten çok güzeldi bize salonlarını açan sayın SONER KARAÖZ,HASAN BEDAVACI,TURAN ÇUMRALIGİL antrenörlerime ve abilerime teşekkür ederim.

boks sporunun ilerlemesi gençlerimizin hep futbol değil boks,taekwando,judo,güreş vs.gibi spor dallarınada yönlendirilmesi lazım..

aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
Zx12aLi Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 29.04.2008 - 12:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gözdağı topiği demek.... Dil çıkarıyorum
hem motorcu hemde boksörüz demek.... Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
süpersiniz.... Bravo
Başa dön
ekamba Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
volkankurul
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.04.2008 - 12:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, vahşiler, bide insanlık dışılarda aynı zamanda
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 29.04.2008 - 12:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ooo ahmetciğim güzel bir organizasyon olmuş ama hasan abi ömer abiyi fena benzetmişe benziyor Dil çıkarıyorum Delirdim Delirdim güzel kareler ellerine sağlık

Konya MD Team
Başa dön
gsxr_600 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 29.04.2008 - 12:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, Delirdim Çok gülüyorum

çok güzel fotolar videolarda ayrı bir güzeldi Çok gülüyorum Delirdim
Bilemir Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye