Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Herkes Baksın ::Bu adam DOLANDIRICI::

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Herkes Baksın ::Bu adam DOLANDIRICI::

Herkes Baksın ::Bu adam DOLANDIRICI::
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
xzIbId
Üye
Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 21.04.2008 - 19:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun bilader Sinirlendim
NiGhTeXpReSs demiş ki:
evet bu herif tam bir dolandırıcıymış demek, hemde umarsızca fotoğraf bile çektirebilecek kadar cesur...

Bu dallama piyasaya çıkar ama nasıl?
Ben biliyorum aslında. Yem bir ilanla!
Şöyle sağlam bi R1 fotosu, Bi adres.
Yekten bikaç yazı, Ya ben bu motordan sıkıldım, sarmıyor vs. vs. Çek yada senetle uygun vade verilir filan. 20 kişi arıyorsa biri bu dallama olacaktır buna emin olun Bravo
Ama yazılarınız gayet concon, Baba parası yiyen, Samimi bi hava içinde olmalı ki, ib.. oltaya düşsün.
Şükrü abi denemeye değer aslında!!!

eli boş gönlü hoş bi arkadaş bunla ilgilenebilir Bravo

Bravo Alkışlıyorum
Başa dön
xzIbId Çevrimdışı xzIbId Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
03_RACE
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 26.04.2008 - 00:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ABİCİM TAM OLARAK BİLMİYORUM AMA BEN BU ADAMI AFYONDA GÖRDÜM SANKİ AMA KESİN DEĞİL GÖRECEK OLURSAK YİNE İNSANLIK ADINA YARDIMCI OLURUM GEÇMİŞ OLSUN...
Başa dön
03_RACE Çevrimdışı 03_RACE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SeyyahKedi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR

MesajTarih: 26.04.2008 - 00:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Blur demiş ki:
Böyle bir talihsiz konu burada olmamalıydı. Sen tutup burada ticari konuları alakasız olmayan insanlara aktarıyorsun.

İlk önce şunu demeliyim. Sen çek alırken aracı üzerine yapmakla başta hata yapmışsın zaten. Noter sözleşmesi hazırlar, çek ödeneceği tarihte aracı bankadan parayı tahsil etmeye giderken adamla buluşur sen parayı kendiside devri alırdı. Sen burada neye nasıl güvenerek böyle bir hata yaptın?

Çeki alırken çek sordurulur bankadan kontrol ettirilir. Karşılıksız yada daha önceden arkası yazılmış bir çeki varsa bu sorgulamada banka sana referansı söyle ve sen sağlamsa çeki alırsın, değilse kabul etmezsin. Bankadan referans sorgulaması yapmadıysan hata yine sende. Yaptıysan da şu var.

Sağlam referansı olan çeklerin sahipleri kesinlikle adresleri sağlamdır ve bilinir bulunabilir. Nasıl oluyor da sen bu adama ulaşamıyorsun? Çekim var diyorsun. Kendi çeki mi? Cirolu çeki mi? Kendi çekiyse adamın donuna kadar banka sana döker adresini, adamı bulup bulamaman bile mesele değil. Basar icrayı evini arabasını neyi var neyi yoksa kaldırır 30 gün içinde satışa cıkartır satarsın. Cirolu çekiyse de sen sorgulatmadan nasıl böyle bir hata yaptın?

Anlamadığım, buralarda bu adamı afişe etmek aklına geliyorken nasıl oluyorda çeki alırken yapman gerekenleri yapmamak (ki yapmadığını düşünüyorum) aklına gelmiyor şüpheli?

Diğer taraftan kanunen

"Sevgili motordelisi dostlar resimdeki vatandaşı arıyorum bu arkadaşa Yamaha R1 motor sattım çek aldım çek ödenmedi
ve bu vatandaş kayıp bana İzmirli oldugunu ismininde ALP FİDAN oldugunu söyledi ama orada izine rastlamadım "

bu sözlerinle karşı tarafa koz veriyorsun. Şu durumda arkadaş çeki ödemediği taktirde borçlu olarak görünüyor. Bir sürü kotarır durumu var. Ancak sen burada şu an kendisine koz veriyorsun bunu yapmamanı öneriyorum. Diğer taraftan adamdan yana değil mağdurdan yanayım bunu da belirteyim.

Diğer taraftan satış verdiği ve senden satışı aldığı adresleri kontrol ettirdin mi? Bence burada sizin ihmalkarlığınız var. Adamın niyeti kötü olsa bile eşşeğinizi sağlam kazığa bağlamak sizin sorumluluğunuzda.

Şüpheci yaklaşıyorum çünkü biz burada her çeki ödenmeyen ve telefonlarına çıkmayan insanı fotoğrafıyla afişe etsek, burası icra takip kurulunun forumlarına döner.

Adamın yaptığı anlattığınız ve ilk izlenime göre ahlaklı bir davranış değil. Her ne kadar üzüntülü olsanız da sizin bu adamı afişe etmeniz de doğru değil. Kanun var, yol var yordam var.

Üye tamamen haklı.. Sanırım can acısıyla konular gözünüzden kaçmış.. Başlığınızı lütfen en azından VİP'e taşıyınız..
SeyyahKedi şimdi Çevrimiçi SeyyahKedi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 29.04.2008 - 14:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fikrim beni bağlamakla birlikte..
Konunun GENEL de kalması taraftarıyım..
Böyle adamların afişe edilmesi eger suç ise ben bu suçu yüklenirim..
Sonuçta ne zorluklarla,alın teriyle kazanılmış mal gasp ediliyor,çalınıyor...
Başımıza gelmeden bilemeyiz tabi ama kendimizi madur yerine koydugumuzda olayı daha iyi benimseriz..
İşin hukuki yönünde bu topic belki doğru olmayabilir ama insani yönden bakarsak bu topic sabit kalmalı..
Şükrü'nünbaşına gelen bu talihsiz olaydan ders alanlar olacaktır..Şükrü'nün yaptığı hataya en azından düşmeyecektir...
Blur, burda Şükrü'nün hatalı oldugunu zaten kendiside biliyor ama onun yaptığı hatanın temeli İYİLİK..
Diğer HIRSIZ ın yaptığı ise adı üstünde zaten...

Ben topic başlıgını değiştiriyorumki HERKES GERÇEKTEN BAKSIN

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
tafa34
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bileyim. İst. galiba

MesajTarih: 29.04.2008 - 15:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer demiş ki:
Başımıza gelmeden bilemeyiz tabi ama kendimizi madur yerine koydugumuzda olayı daha iyi benimseriz..
İşin hukuki yönünde bu topic belki doğru olmayabilir ama insani yönden bakarsak bu topic sabit kalmalı..
Şükrü'nünbaşına gelen bu talihsiz olaydan ders alanlar olacaktır..Şükrü'nün yaptığı hataya en azından düşmeyecektir...
Blur, burda Şükrü'nün hatalı oldugunu zaten kendiside biliyor ama onun yaptığı hatanın temeli İYİLİK..

Başkan dediğin böyle olur. Takdir ediyorum. Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
tafa34 Çevrimdışı tafa34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
atak07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 29.04.2008 - 16:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo Güncel kalsın.
ne zaman nerde karşılaşacağımız belli olmaz. Öfkeliyim

Beni ninjalara değil,suzilere sorun!
Başa dön
atak07 Çevrimdışı atak07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
capodelcapo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

Nereden: KONYA

MesajTarih: 29.04.2008 - 16:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, Teşekkürler Başkanım

--ne olursan ol yine gel--
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
mutluemlak
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 29.04.2008 - 16:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebrikler el birliğiyle güncel tutalım bunu.
Can_A_waR
Üye
Üye

MesajTarih: 29.04.2008 - 17:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer demiş ki:

bende takdir ediyorum Alkışlıyorum .. özellikle "Başımıza gelmeden bilemeyiz tabi ama kendimizi madur yerine koydugumuzda olayı daha iyi benimseriz..
Şükrü'nünbaşına gelen bu talihsiz olaydan ders alanlar olacaktır..Şükrü'nün yaptığı hataya en azından düşmeyecektir... " Alkışlıyorum sözleri çok önemli burda hem ibret weren bir ders hem bir kardeşimize destek, yardım söz konusu! dikkatli olsaymış, çekle senetle motormu satılırmış gibi laflara gerek yok Sinirlendim herkesin başına gelebilir, yazmışlarda ztn insanlar 10-20bin ytl lik motorları degil 200-300bin dolarlarını kaptırıyorlar bu tip dolandırıcılar güwen wermek adına neler yapıyolar nası tatlı dille konuşuyorlar we iyi alın teriyle kazanılan malları RESMEN çalıyorlar... Sinirlendim inşallah ahir dünyaya göçmeden burdada cezasını görür we arkadaş motoruna weya parasına kawuşur..
Başa dön
Can_A_waR Çevrimdışı Can_A_waR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
izmir07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA/İZMİR

MesajTarih: 29.04.2008 - 18:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şükrü kardeşime laf sölemek kolay nasıl inandın falan gibisinden ama unutmayalımki bu olay hepimizin başına gelebilir tanıdığımız insdanlardan hatta ailemiz dediğimiz insanlardan kazıklar yerken bölesi bir hayatın içinde art niyetli insanların teşhir edilmesi az bile .......
Başa dön
izmir07 Çevrimdışı izmir07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
acun0
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.04.2008 - 18:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebrikler başkan
Başa dön
acun0 Çevrimdışı acun0 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
capodelcapo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

MesajTarih: 30.04.2008 - 14:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Can_A_waR, izmir07, Teşekkür ederim sağolun varolun

Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
xxazman
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 30.04.2008 - 21:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun dostum inşallah bulunur Üzgünüm
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 30.04.2008 - 21:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şunu bi görsem bende Gülümsüyorum Dengesizi yakalasam biyerde... Arar sana haberirim de bi de arkadaşlara :

Arka tarafı hazırlayın Gülümsüyorum derim yani..

Elbet birgün yakalanır !!
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
capodelcapo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

MesajTarih: 01.05.2008 - 11:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

xxazman, DagustuN, İnşALLAH

Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
8. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal