Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bitmeyen tartışma "ÇİN MOTORLARI"

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bitmeyen tartışma "ÇİN MOTORLARI"
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 11, 12, 13

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Mantar Pano
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
basist
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 19.02.2008 - 03:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende motosiklet hayatıma mondial le başlayanlardanım.18.000 km oldu.1 kere yolda kaldım.oda benzinim bittiği için.söylenenler doğru oldukça kalitesizler ancak bütçe işi napalım.yavsiyem alabilen japonla başlasın.başlayamayanlar çin alabilir.şans işi bazen sağlam çıkıo bazen çıkmıoÇok gülüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
basist Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
drummerhipgig
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 29.03.2008 - 02:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

..benim çin motorları ile kaygım üstünde can taşımasıdır..yani garanti kapsamı bihakkın işlese bile freni kopan veya gidonu çıkan ki (yaşanmış örneklerine şahitim.)bir motorun nasıl bir felakete yol açabileceği malumdur.yoksa diğer çabuk bozulma ve hızlı dökülme gibi sorunlarıyla tüketici birlikleri ilgilenecektir diye düşünürüm...kullanan arkadaşların bu konulara dikkatini çekmek isterim..yani ekonomik sebeplerden dolayı bir çin motorunu seçtiysek gözümüz sürekli üzerinde olmalıdır...mutlu kalın..
Başa dön
drummerhipgig Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
thefastbiker
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İzmirR M.D

MesajTarih: 19.04.2008 - 19:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dükanda ramzey 125 cc var tek kelimeyle reazlaet..heryeri açılmaya başladı.sürekli masraf çıkıo.daha bugun 145 ytl verdm.bu çin mallarının gelmesi hakkında da derim ki ucuz olması nedeniyle motor kullanmayı bilen bilmeyen alyıor.ucuz bide taksit lafnı duyan alıyor.... Beğenmedim
Başa dön
thefastbiker şimdi Çevrimiçi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
repsol_35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 19.04.2008 - 19:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çin malı motorlar ne olursa olsun ınsanları motoru sevdırıyor ve turkıyedekı motorsıklet kulturunu genısletıyo ancak karsılasılan sorunlar CAN GUVENLIGI acısından bu malların hcı bır artısının olmamasıda cok uzucu... bırcok cın malı motorsıklet kullandım nerdeyse kullanmadıgım kalmadı dıyebılırım hepsıde aynı ne gıdıyor ne duruyor denge sıfır aerodınamık allaha emanet... uzun lafın kısası ÇİN MALI ALACAK ARKADAŞLAR SİZE SESLENİYORUM O FIYATLARA NE KADAR ESKI OLURSA OLSUN BIR JAPON ALIN PISMAN OLMICAKSINIZ BUNU GARANTI EDERIM... Bravo Çok gülüyorum
sudabatmayanadam
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 29.04.2008 - 19:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende arkadaşlara faydalı olmak için yazıyorum gerçekten herkesin başı dertte çinin kalitesiz motorlarıyla arkadaşlara KYMCO marka taiwan malı hesaplı ekonomik bakımı en az ekonomik sağlam ayrıca marka motorlara taş çıkaracak makinayı öneririm ayrıca tüm parçalarını kendi fabrikasında üreten dünyada en büyük motor fabrikası olan AB birliği gibi ülkelerde scooterleri ödül alan kymco tek firma kymco da ne ararsanız verdiğiniz paranın fazlasını bulursunuz helal olsun verdiğim paraya dedittiren motor isterseniz kymco kullanıcılarına sorun bir tane memnun olmayan yok tek kelime harika motor bende 8 ay araştırma yaptım kendime kymco movie 125XL modelini 10.000km 2.ci el olarak aldım çok memnunum herkese tavsiye ederim
Başa dön
sudabatmayanadam Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
AHMET_R6
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İSTANBUL.

MesajTarih: 29.04.2008 - 19:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Havada reklam kokusu mu var sanki? Çok gülüyorum Çok gülüyorum

[img=http://img510.imageshack.us/img510/4650/64462972sa1.th.jpg]
Başa dön
AHMET_R6 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Mantar Pano Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 11, 12, 13
13. sayfa (Toplam 13 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye