7 Mayıs 2008 - Çarşamba Avrupa Yakası toplantımızda bir karting turnuvası düzenliyoruz. Hadi bakalım sürücülüğüne güvenenler, ben yarışmam maksat spor olsun diyenler hepinizi buraya bekliyoruz.
Aynı gün turnuva ile birlikte sevgili organizatörümüz Strider - Arno'nun da erken yaşgünü kutlamasını yapacağız. Bu nedenle elimizden geldikçe katılmaya çalışalım
Tarih : 7 Mayıs 2008 - Çarşamba
Saat : 18h30'dan itibaren toplanmaya başlayabiliriz. Turnuva saat 20h00'de başlayacak.
Yer : Zincirlikuyu Karting park
Kore Şehitleri Caddesi. No : 14/B
Zincirlikuyu 0212-274 60 00
Mekanın tarifini gevezehanim' ın müthiş anlatımıyla sizlerle paylaşmak istedim (Strider)
Ben sadece çoğul yaptım anlatımı.
Zincirlikuyu mezarlığının önünden mecidiyeköy istikametine gelirken, sağa döndüğünüzde (soldan düz giderseniz beşiktaş istikametine gidersiniz) Bursa iskender kebapçısı göreceksiniz, tam sokağın köşesinde. Sokağın diğer köşesinde de Finansbank var. (Ya da mecidiyeköyden levent istikametine giderken de, Zincirlikuyu' daki köprünün altından U dönüşü yaparak yeniden Mecidiyeköy istikametine döndüğünüzde tam karşınıza gelen sokak) Kebapçıdan sağa girin ve yolun sonuna kadar ilerleyin, yol sizi zaten sola döndürecek bittiği yerde. Solda sokaklar göreceksiniz ama hiçbirine girmeyin. (Taksi durağı da göreceksiniz sağ tarafta), kimse sorsanız gösterir zaten
Teşekkürler gevezehanim
Turnuva bilgileri : Turnuvaya katılmak isteyenlerin listelerini oluşturduktan sonra, kura usulü ile ekipler belirlenecek. Her yarışın sonunda grup birincisi olanlar
en sonda bir tur daha dönecekler. Şampiyonluk turu ise ücretsiz gerçekleşecektir.
Fiyat : Yaptığımız pazarlıklar sonucunda 15 dakikası 20 YTL olarak anlaşılmıştır. (Normalde 10 dk 20 YTL, 15 dk 25 YTL'dir). Turnuvada grup birincisi
olarak şampiyonluğa yarışacak pilotlarımızdan ise ücret alınmayacatır, ancak şampiyonluk turu 7 dk olarak yapılacaktır.
Araçlar 9,5 beygirlik olup, aynı anda piste 8 araba birlikte çıkabiliyor. Turnuvaya katılanlara göre bu sayıyı 5 li, 6 lı gruplar olarak değiştirebiliriz.
Yemek yemek isteyen arkadaşlarımız için, pistin yan tarafında bir de büfe bulunmakta ve pek çok çeşit yiyeceği burada temin edebiliyorsunuz. Ben örnek teşkil etmesi açısından bazı yiyecek fiyatları aldım. Yani aman dışarda yemek yiyip de yetişelim derdimiz olamayacak.
Ayrıca gördüğüm kadarıyla, köfte, dürüm, ayvalık tostu, pizza gibi yiyecekler de var. Bu arada cafe kısmında, okey, tavla, atari, buz hokeyi ve langırt da bulunuyor. Jeton ücreti ise 1 YTL
Kayıt: Aug 13, 2007 Mesajlar: 316 Nereden: FLORYA/İSTANBUL
Tarih: 29.04.2008 - 22:25 Mesaj konusu:
eh işte sen öyle laf olsun diye gag gug edersen , sonuç böyle olur şirincim ayrıca kitlersen ben açarım topici meraketme _________________ MOTOR DELİSİ OLALIM FAKAT , HIZ DELİSİ OLMAYALIM!!!
AB RH(-)
ama bunu söylemek istiyorum illede bir elimi atmam lazım duyuru yapmıyoruz toplantı topıklerını arkadaşlar sabit yapıyoruz sadece gevezehanim, yine ben düzelttım olmuyor olmuyor azdaha dikkat....
En son mezar tarafından 29.04.2008 - 22:33 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Tarih: 30.04.2008 - 11:41 Mesaj konusu:
Doğum günümmmmmm hemi de erkenden..
Kaçırmamam lazım sanırım
1- Gevezehanım
2- zzzzzz - Barış
3- Antakin
4- Strider + 1
5- Maniacalbay _________________ - t e a m g e r i l l a - r @ m b o-
er 6n black
savasarno@hotmail.com
Gsm : 0532 7373698
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11Sonraki
1. sayfa (Toplam 11 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız