Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - cbr125 kalınn tekerr

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

cbr125 kalınn tekerr

cbr125 kalınn tekerr
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
phanatic_rr
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 29.04.2008 - 07:21    Mesaj konusu: cbr125 kalınn tekerr Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mrb arkadaşlar.
2008cbr125r almaya karar verdim bu teker değiştirme muhabbeti kafamı karıştırdı. satıcıya sorduğumda istersem üzereindeki orjinal tekerlerle kafa kafaya değiştirip o şekil teslim edebileceğini söledi. sizce orj.mi? kalın teker mi?
Başa dön
phanatic_rr Çevrimdışı phanatic_rr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
by_molla
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya-serik

MesajTarih: 29.04.2008 - 07:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende cbr125 kullandım zamanın dediler kalın takma yorar v.s.120lik metzeler taktım teke kalkması virajı çok güzel oldu hızda hiç bir fark olmadı,tavsiye ederim Bravo
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 29.04.2008 - 07:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

phanatic_rr, herseyın orjınalı ıyıdır Gülümsüyorum

KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
gazgazgaz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bodrum

MesajTarih: 29.04.2008 - 07:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

orjinali bence herzaman daha iyidir.motorun airodinamik yapısına göre takılmıştır o tekerler

Son Mesajdan 32 saniye:

Bravo
Başa dön
gazgazgaz Çevrimdışı gazgazgaz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ikibira
Üye
Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 29.04.2008 - 07:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CBR 125'in orjinal tekeri kesinlikle değiştirilmesi gereken, çok kayan incecik bi teker. Bana hiç güven vermiyordu, ben de tek arkayı 120lik dunlop'la değiştirip kullanmıştım. Bayin böyle bi seçenek vermişse düşünme taktır.
ikibira Çevrimdışı ikibira Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
shift-delete-
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISPARTA

MesajTarih: 29.04.2008 - 17:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

taktır....taktır.....taktır.....taktır... Alkışlıyorum Çok gülüyorum
Başa dön
shift-delete- Çevrimdışı shift-delete- Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hondarslan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA MD

MesajTarih: 29.04.2008 - 17:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım orjinali ölçülerek biçilerek mühendislerle yapılıyor ve ortalama bi değer baz alınıyor orjinali iyidir lakin kalın tekerde bi takım artıların olduğu gibi eksilerini de gözetmelisin bence en basitinden ben düzmantık ile söyleyeyim motosikletinin akıntısı düşecektir eksilerden bi tanesi ve tabi dahası da vardır illa ki

http://youtube.com/watch?v=2TjfuL6u7uw
Başa dön
hondarslan Çevrimdışı hondarslan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 29.04.2008 - 18:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

koskoca honda mühendisleri düşünememişlermi lastikleri kalın yapmayı,bi bildikleri vardırda yapmışlardır,orjinal kullan canın sıkılmasın daha sonra... Bravo
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 29.04.2008 - 18:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

racingdelisi, yahu ikide bir şu lafın arkasına sığınıp durmayın.her fabrika kendine bi standart belirlemiş ona göre üretim yapıyordur.bu standartlar maliyetten tutta bir çok sebepten ötürü getirilmiştir.ben sana şöyle bir örnek vereyim mesela arkadaşım 2000 model yamaha r1 kullanıyor ve 4lü flaşör yok.benim motorumda var.şimdi honda mühendisleri akıllı da yamaha mühendisleri gerizekalı mı?600lük japon SSlerin fabrika çıkışı arka lastik ölçüsü 180dir.ama bi çok kullanıcı 190 takıyo ne oluyo?her modifikasyonun artıları ve eksileri vardır.bunları göze alıyosan yaparsın.örneğin karbon parçalar orjinallerine göre daha hafif fabrika neden bunları takmıyo?neden performans eksozu takmıyo?ya da neden orjinal egsozlarını daha çok performans alabileceğimiz şekilde üretmiyo?adamlar fabrika çıkışı 13 inçlik jantı 17lik jantla değiştiriyolar.kalın tabanlı lastik takıyolar.bu arabanın yakıtı artmıyomu?artıyo ama yol tutuşu da artıyo değil mi.fabrika her ürününü senin maksimum performans alacağın şekilde ya da en güzel görünecek şekilde üretmez.sadece seri üretim yapar.
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
neuremencer
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 29.04.2008 - 19:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

phanatic_rr, her seyin orijinali makbuldur hata edersin sana bir dolu dezavantaj getirecektir tabii oturup sadece kaldırımda arkadan izlemeyeceksen Gülümsüyorum Gülümsüyorum
mustafa082
Üye
Üye

MesajTarih: 29.04.2008 - 19:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slayer2694 demiş ki:
racingdelisi, yahu ikide bir şu lafın arkasına sığınıp durmayın.her fabrika kendine bi standart belirlemiş ona göre üretim yapıyordur.bu standartlar maliyetten tutta bir çok sebepten ötürü getirilmiştir.ben sana şöyle bir örnek vereyim mesela arkadaşım 2000 model yamaha r1 kullanıyor ve 4lü flaşör yok.benim motorumda var.şimdi honda mühendisleri akıllı da yamaha mühendisleri gerizekalı mı?600lük japon SSlerin fabrika çıkışı arka lastik ölçüsü 180dir.ama bi çok kullanıcı 190 takıyo ne oluyo?her modifikasyonun artıları ve eksileri vardır.bunları göze alıyosan yaparsın.örneğin karbon parçalar orjinallerine göre daha hafif fabrika neden bunları takmıyo?neden performans eksozu takmıyo?ya da neden orjinal egsozlarını daha çok performans alabileceğimiz şekilde üretmiyo?adamlar fabrika çıkışı 13 inçlik jantı 17lik jantla değiştiriyolar.kalın tabanlı lastik takıyolar.bu arabanın yakıtı artmıyomu?artıyo ama yol tutuşu da artıyo değil mi.fabrika her ürününü senin maksimum performans alacağın şekilde ya da en güzel görünecek şekilde üretmez.sadece seri üretim yapar.
OK OK OK
Başa dön
mustafa082 Çevrimdışı mustafa082 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
repsol_35
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: izmir

MesajTarih: 29.04.2008 - 19:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

phanatic_rr, bendede CBR 125 var arka lastıgı 120 lık metzeler yaptım tamam yol tutsu ve vıraj kabılıyetı onemlı olcude arttı ama yakıt sarfıyatı ve max.hızdakı dusmede bu degısıklıkten nasıbını aldı eger ben basmam yakıtta 20_25 bın artsın ben sekıl yaparım dıyosan taktır ama performans ve yakıtı dusunuyosan uzak dur... Bravo Çok gülüyorum
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 29.04.2008 - 19:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

milletce çap boy konusunda takıntılıyız... Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 29.04.2008 - 19:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

orjinal kalın teker tipsiz gözüküyor Gülümsüyorum
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
motodrift_54
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 29.04.2008 - 19:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bana kalırsa değiştir ama iyi lastik olsun Bravo Gülümsüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal