Tarih: 29.04.2008 - 07:25 Mesaj konusu:
bende cbr125 kullandım zamanın dediler kalın takma yorar v.s.120lik metzeler taktım teke kalkması virajı çok güzel oldu hızda hiç bir fark olmadı,tavsiye ederim _________________
Tarih: 29.04.2008 - 07:48 Mesaj konusu:
CBR 125'in orjinal tekeri kesinlikle değiştirilmesi gereken, çok kayan incecik bi teker. Bana hiç güven vermiyordu, ben de tek arkayı 120lik dunlop'la değiştirip kullanmıştım. Bayin böyle bi seçenek vermişse düşünme taktır. _________________ CBR125 Repsol _Pilli/Cereyanlı
CBR600F Siyah _Manyetolu
Tarih: 29.04.2008 - 17:52 Mesaj konusu:
arkadaşım orjinali ölçülerek biçilerek mühendislerle yapılıyor ve ortalama bi değer baz alınıyor orjinali iyidir lakin kalın tekerde bi takım artıların olduğu gibi eksilerini de gözetmelisin bence en basitinden ben düzmantık ile söyleyeyim motosikletinin akıntısı düşecektir eksilerden bi tanesi ve tabi dahası da vardır illa ki _________________ http://youtube.com/watch?v=2TjfuL6u7uw
Tarih: 29.04.2008 - 18:57 Mesaj konusu:
racingdelisi, yahu ikide bir şu lafın arkasına sığınıp durmayın.her fabrika kendine bi standart belirlemiş ona göre üretim yapıyordur.bu standartlar maliyetten tutta bir çok sebepten ötürü getirilmiştir.ben sana şöyle bir örnek vereyim mesela arkadaşım 2000 model yamaha r1 kullanıyor ve 4lü flaşör yok.benim motorumda var.şimdi honda mühendisleri akıllı da yamaha mühendisleri gerizekalı mı?600lük japon SSlerin fabrika çıkışı arka lastik ölçüsü 180dir.ama bi çok kullanıcı 190 takıyo ne oluyo?her modifikasyonun artıları ve eksileri vardır.bunları göze alıyosan yaparsın.örneğin karbon parçalar orjinallerine göre daha hafif fabrika neden bunları takmıyo?neden performans eksozu takmıyo?ya da neden orjinal egsozlarını daha çok performans alabileceğimiz şekilde üretmiyo?adamlar fabrika çıkışı 13 inçlik jantı 17lik jantla değiştiriyolar.kalın tabanlı lastik takıyolar.bu arabanın yakıtı artmıyomu?artıyo ama yol tutuşu da artıyo değil mi.fabrika her ürününü senin maksimum performans alacağın şekilde ya da en güzel görünecek şekilde üretmez.sadece seri üretim yapar.
Tarih: 29.04.2008 - 19:03 Mesaj konusu:
phanatic_rr, her seyin orijinali makbuldur hata edersin sana bir dolu dezavantaj getirecektir tabii oturup sadece kaldırımda arkadan izlemeyeceksen _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
racingdelisi, yahu ikide bir şu lafın arkasına sığınıp durmayın.her fabrika kendine bi standart belirlemiş ona göre üretim yapıyordur.bu standartlar maliyetten tutta bir çok sebepten ötürü getirilmiştir.ben sana şöyle bir örnek vereyim mesela arkadaşım 2000 model yamaha r1 kullanıyor ve 4lü flaşör yok.benim motorumda var.şimdi honda mühendisleri akıllı da yamaha mühendisleri gerizekalı mı?600lük japon SSlerin fabrika çıkışı arka lastik ölçüsü 180dir.ama bi çok kullanıcı 190 takıyo ne oluyo?her modifikasyonun artıları ve eksileri vardır.bunları göze alıyosan yaparsın.örneğin karbon parçalar orjinallerine göre daha hafif fabrika neden bunları takmıyo?neden performans eksozu takmıyo?ya da neden orjinal egsozlarını daha çok performans alabileceğimiz şekilde üretmiyo?adamlar fabrika çıkışı 13 inçlik jantı 17lik jantla değiştiriyolar.kalın tabanlı lastik takıyolar.bu arabanın yakıtı artmıyomu?artıyo ama yol tutuşu da artıyo değil mi.fabrika her ürününü senin maksimum performans alacağın şekilde ya da en güzel görünecek şekilde üretmez.sadece seri üretim yapar.
phanatic_rr, bendede CBR 125 var arka lastıgı 120 lık metzeler yaptım tamam yol tutsu ve vıraj kabılıyetı onemlı olcude arttı ama yakıt sarfıyatı ve max.hızdakı dusmede bu degısıklıkten nasıbını aldı eger ben basmam yakıtta 20_25 bın artsın ben sekıl yaparım dıyosan taktır ama performans ve yakıtı dusunuyosan uzak dur... _________________ GSX_R
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız