http://www.youtube.com/watch?v=38Vn451feyI&feature=related
burda arabadaki gücü görebiliyorsunuz araba 150den sonra bile kıçı bası dağatıyor ve hayabusayı yiyor!!
http://www.youtube.com/watch?v=Bf80_Oey5SI
burda yine aynı araba ve GSXR1000 arabayı deliyor!! bu araba MSUPRA belkide tr deki en sıkı DRAG ve rolling arabası!!motorda kullanıcı iyiyse ve sıkı bir motorsa arabayı deler!!! Can_A_waR, işin içine nitro filan girerse 3sn de 250 gören motorlar var nette ara bulusun!! modifiyenin sonu yoktur!!
haklısın Srad-Han sonu yok o motoru getirirsen bu seferde otomobilde top-fuel sınıfı giriyo işin içine yani bu karşılaştırmaların sonu yok.. bizdeki bu sanayi beygiride bitmez en iisi deneyip görmesi arkadaşın.. wideolar ilk eklendiginde bu kdr yorum yoktu şimdi werdigin linkte yorumlar gözüme çarptıda iyice kopmuş millet yazık yazık .. İsmail geçsede geçilsede TR de gsl bir iş yaptı burdanda ona tebrikler.. bide şöyle bişi war bgn bir BUSA 14-15liralardan başlayan fiyatlara alınabilirken o araca harcanan paralar onun kaç katı, kaldıki kullandıgı yakıtta oo boostlarda pump-gas olamaz.. _________________ [IMG]http://i307.photobucket.com/albums/nn289/CanAwaR44/arkaplanmo6.gif[/IMG]
istanbulracingteam.org
o yahabusa 2000 model ve dolu bır hayabusa da değil ve ayrıca ismailin arkadaşı... srad1000 son suratte gececek hayabusa avlanacak böle bişey yok _________________ suzuki gsxr750-suzuki gsx-1300R Hayabusa 99- cok iyi iyinin dusmanidir...
Tarih: 29.04.2008 - 20:43 Mesaj konusu:
Oktay DAL'ı 8 senedir tanıyorum onun elinde yetiştim inşallah onun gibide centilmen bir sporcu olurum gerçektende o yarışacak siz izleyeceksiniz çok keyif veriyor onu izlemek ....
İnşallah bu sene Temmuz'dan sonraki Draglara beraber gideceğiz...Allah nasip kısmet ederse _________________ ÇağLar BALCI A RH(+)
Tarih: 29.04.2008 - 20:56 Mesaj konusu:
R1fatih, Burada Pilotaj farkı söylediler konunun geldiği yere bende örnek verdim ... Oktay DAL'ın motorundaki extralara ne bakıyosun sen hepi topu 200 Hp olsun diyelim karşıdaki EVO ise 500 Hp'den bahsediliyor ben sadece yerinde bir örnek verdim farkındaysan... _________________ ÇağLar BALCI A RH(+)
Tarih: 29.04.2008 - 21:11 Mesaj konusu:
Can_A_waR demiş ki:
SRAD-HAN demiş ki:
http://www.youtube.com/watch?v=38Vn451feyI&feature=related
burda arabadaki gücü görebiliyorsunuz araba 150den sonra bile kıçı bası dağatıyor ve hayabusayı yiyor!!
http://www.youtube.com/watch?v=Bf80_Oey5SI
burda yine aynı araba ve GSXR1000 arabayı deliyor!! bu araba MSUPRA belkide tr deki en sıkı DRAG ve rolling arabası!!motorda kullanıcı iyiyse ve sıkı bir motorsa arabayı deler!!! Can_A_waR, işin içine nitro filan girerse 3sn de 250 gören motorlar var nette ara bulusun!! modifiyenin sonu yoktur!!
haklısın Srad-Han sonu yok o motoru getirirsen bu seferde otomobilde top-fuel sınıfı giriyo işin içine yani bu karşılaştırmaların sonu yok.. bizdeki bu sanayi beygiride bitmez en iisi deneyip görmesi arkadaşın.. wideolar ilk eklendiginde bu kdr yorum yoktu şimdi werdigin linkte yorumlar gözüme çarptıda iyice kopmuş millet yazık yazık .. İsmail geçsede geçilsede TR de gsl bir iş yaptı burdanda ona tebrikler.. bide şöyle bişi war bgn bir BUSA 14-15liralardan başlayan fiyatlara alınabilirken o araca harcanan paralar onun kaç katı, kaldıki kullandıgı yakıtta oo boostlarda pump-gas olamaz..
Srad-Han dediğin araba ile gsxr1000 kalktı ve gsxr geçti ama kısa mesafede o videoda gördüğün kısa mesafe geçmesi normal çünkü Msupra 200 ve sonrası için hazırlanmış ona göre dolan bir turbosu var...en iyi drag arabasını istiyorsan bu sene whitside impreza gt42 ile sanırım 1000+hp oldu kısa mesafede motora şans yok MSupra Roll ve Topspeed arabası Drag deil o yüzden geçilmesi normal düşük süratlerde gaza tam bastığı zaman sarıyor..ama gsxr1000'in sürücüsü dragcı olduğu için süper kaldırıyor..
R1fatih, Burada Pilotaj farkı söylediler konunun geldiği yere bende örnek verdim ... Oktay DAL'ın motorundaki extralara ne bakıyosun sen hepi topu 200 Hp olsun diyelim karşıdaki EVO ise 500 Hp'den bahsediliyor ben sadece yerinde bir örnek verdim farkındaysan...
r6 200 hp?? motor 200 ama arabada 500 hee???eyvah eyvah muhabbetlere bak
birde bu msupra-gsxr muhabbeti var.ben sahsen gsx-r in gectigini dusunmuyorum.hee,o gectiyse bir onceki videoda olan zx10 ve rr da gecti.cunku zx10 ve rr da sonuna kadar gidildi.motorlar bir sure one firladi ama sonraki hezimeti biliyoruz.ama zaten 400 metreden bile fazla onde gitti makinalar.yani ne oldu simdi??gsxr zaten biraz doldurulmus bir makinaymis.400 metreyi onde tamamlamasi cok dogal,ki sifirdan bile degildi kalkis.zaten 400 metreden sonra gsxr a ne oldugunu zaten herkes tahmin ediyordur.yani bu gsxr in gecmesi bence hic bir sekilde ornek teskil etmiyor. _________________ 2003 HONDA CBR 954 RR...
En son conan81 tarafından 30.04.2008 - 00:03 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız