Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Sizce Sebebi ne olabilir?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Sizce Sebebi ne olabilir?
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
natknec
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 29.04.2008 - 21:26    Mesaj konusu: Sizce Sebebi ne olabilir? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba MD ailesi ;

2007 600rr sahibiyim motor henuz 8000 kmde herşeyi ile orjinal egsoz falan...

süper bir havada 0 rüzgar ve dümdüz yolda devirleri doldura doldura iyi bir pilıtajla motor 275 te kalıyor

ve 276 demiyor...

bunun sebebi ne olabilir??? amacım neden daha hızlı gitmiyor deil.. hata acaba bendemi ??? ama tahmin etmiyorum kesinlikle...

lütfen herhangi bir fikri olan arkadaşlar yorumlarını esirgemesin

ne yapmam gerekiyor..

sadece rs5 tübü olan arkadaşlım 285 i rahatlıkla görüyor.. bu bukadar etkilermi ??

saglıcakla kalın...
Başa dön
natknec Çevrimdışı natknec Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 29.04.2008 - 21:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tüp etkilemez.yahu ben önde 14 dişli varken gördüm o hızları söylediğin imkansız bişey yani.

Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:

her viteste redline a giriyomu?
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 29.04.2008 - 21:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

he he ogrendıyın zaman sebebını burdanyaz da ben de ogreneyım meraklı bır konu he he he Gülümsüyorum kal saglıcakla

dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
joe_santana
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / And. yakası / Bayramoglu

MesajTarih: 29.04.2008 - 21:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

natknec, Debriyajın kaçırıyor olabilirmi acaba...????
Motorunu 8000 km dir senmi kullanıyorsun..???
SBSY TEAM
Başa dön
joe_santana Çevrimdışı joe_santana Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
natknec
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 29.04.2008 - 22:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

joe_santana,

hyr motoru henüz yeni aldım 900 km falan yaptım...

sürekli 274 - 275 arasında gidip geliyor...

yani 276 demiyor..

slayer2694

evt bazen 17 de bazen 14 binde redline giriyor..

her vites aralıklarında..

kesinlikle pilotaj hatası olmadına eminim...
Başa dön
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 29.04.2008 - 22:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

natknec,Aynı motor aynı km. lerdeyiz aşağı yukarı...Kınalı düzlüğünde 286 gördüm hafif rüzgarlıydı...Yanımdada Kafacı Hakan vardı oda 288 gördü aynı motorla...
natknec
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 29.04.2008 - 22:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

titi;

peki ne olabilir?? kafayı yemek üzereyim....

aynı düzlükte hiç üşenmeden 4 kere denedim dümdüz yol egim kesinlikle yok..

hatta çok az aşşagı bile eğim var..

sebebi ne olabilir?? bir fikrin varmı ?
Başa dön
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir ve manisa

MesajTarih: 29.04.2008 - 22:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

evt bazen 17 de bazen 14 binde redline giriyor..

natknec, kardeş bu bana garip geldi redline stoperı bir oyana bir bu yana oynamazki,bir yanlışın olmasın çok garip ?
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 29.04.2008 - 22:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

natknec,kaç kg. sın...Hareketliyken mi deniyorsun peki...Yoksa sıfırdan doldura dolduramı vites atıyorsun...
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 29.04.2008 - 22:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor son devri görüyosa kesiciye giriyosa her viteste debriyajın kaçırıyor arkadaşım başka olanağı yok yani.şanzuman oranları değişecek değil ya.debriyajın kaçırıp kaçırmadığını anlamak kolay.motor dururken 2. vitese tak ön frene yüklen debriyajı yavaş yavaş bırak.eğer sağlamsa küt diye stop eder.senden önceki sahibine sor bakalım teker yapmışmı çok.gerçi sölemez yaptıysa da Çok gülüyorum
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
natknec
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 29.04.2008 - 22:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

titi;

69 kiloyum... hareketliyken denedim 275 te kaldım yine.. sonra
sinirden bildigin otobanda durdum 1 den doldura doldura kesiciye sokmadan 15-16 bin devir arası sürekli vites attım sonuç yine AYNI!!!

abi cidden delirecegim !!!
Başa dön
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 29.04.2008 - 22:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

natknec, debriyaj kaydırıyor muhtemelen! ayrıca zemin dümdüz olmayabilir!!

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

natknec, diğer arkadasınla yanyana giderken göstergelere bakın! mesela 6.viteste 100km hızla giderken 2 motorunda devri aynımı?? 150km de bidaha bakın 200de bakın(bu hızlarda konuşma olmaz ama) 260la giderken devrin kaç diğer motorda kaç bunlar debriyaj hakkında bilgi verir! tabiki dişlilerinizde aynı olmalı!! İyi fikir
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Bornovalı
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 29.04.2008 - 23:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

berhan abi bence sen makine doktorusun sen ya ...süper syglar abicim
Başa dön
Bornovalı Çevrimdışı Bornovalı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 29.04.2008 - 23:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

natknec, normal şartlarda sendeki makına 275'i gecer..teknık bır sorun oldugunu dusunursek ılk akla gelen debrıyaj kacırması..kacırma yoksa eger bır baskası kullansın senın yerıne o zaman anlasılır Gülümsüyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
joe_santana
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / And. yakası / Bayramoglu

MesajTarih: 29.04.2008 - 23:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

[quote="natknec"]evt bazen 17 de bazen 14 binde redline giriyor..quote]

Nasıl kardeşim bazen 14000 bazen 17000 de redlineye griyor.. Büyük bir ihtimalle senin debriyaj kaçırıyor..
SBSY TEAM
Başa dön
joe_santana Çevrimdışı joe_santana Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal