Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - TVS Apache 150

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

TVS Apache 150

TVS Apache 150
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
repsol_35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 30.04.2008 - 17:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

EROLL88, ben bılmıyorum ne dustugunu anlatsana bana... Çok gülüyorum ama mıllete anlattıgım gıbı yalan olmasın cok sıkma bellı oluyo vıdeoda makına 125 ı bıraz gecmıs 130 gormeye meyıllı ama goremıyo sen 140lardan bahsedıyon bıraz usturuplu at yaw... Çok gülüyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.04.2008 - 18:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

parana kıy gel tuzlaya gostereyım sana 140 ı
repsol_35
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.04.2008 - 18:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

EROLL88, ben ne kıyacam parama burda verdım bı tane apachenn kulaklarına yakında vıdeosunuda koyacam buraya goreceksın sen bı CBR vıdeosu koyda gorelım koyamazsın cunku yolda plakasını bıle okumaya hızın yetmez... Çok gülüyorum

Son Mesajdan 34 saniye:

EROLL88, bu arada sen 140ı anca tersten gorusun bılıyon dımı Delirdim
KugeLn
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 01.05.2008 - 00:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tmm Kavga Etmeyin... Hepinizin dedigini Kulagıma kupe yapıcam Delirdim
Ama Erol Abi Benim Bir Kuryeci arkadaşim var.. (apache tecrube 34450 km)
Zaten Aklıma sokan arkadas.. Dıyokı 1000 km yap rodajdan cıksın bakımını felan yaptır... sonra Dıslıyı hallederız dıyo.. YANİ HEMEN TAKMAYALIM DIYO Beğenmedim

Son Mesajdan 8 dakika sonra eklendi:

AMA ARKADAŞLAR EMİN OLUN MOTOR COK KALİTELİ VEDE SAĞLAM YEDEK PARCA SORUNU YOK ORNEK; YBR,CBF ÖN ÇAMURLUKLARINI CIKARIN ÜSTÜNDE ZIPLAYIN YADA ZIPLAMAYA GEREK YOK ELİNLE BASTIR CAT ! DİYE KIRILIR VEYA PAT Dil çıkarıyorum AMA APACHE CAMURLUGUNUN USTUNDE ZIPLA KIR HELAL OLSUN ANCAK YAKMAN LAZIM... Delirdim

Son Mesajdan 15 dakika sonra eklendi:

REPSOL_35; BİZ SENİN HONDA LAF EDİYOMUYUZ...HONDA HAYAT ONDA OLABİLİR APACHE'NİN TARZI SEKLİ KALİTESİ GUVENCESİ YETER. BURDA BİR SÜRÜ APACHE HAYRANLARI VAR UKALA UKALA KONUŞMASSAN SEVİNİRİZ BİRBİRİMİZİN KALBİNİ KIRMAYA GEREK YOK. KONUDA ZATEN MOTORUMU NASIL ACACAGIM SAPTİRMAYALİM PLEASE Beğenmedim
Başa dön
KugeLn Çevrimdışı KugeLn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
repsol_35
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.05.2008 - 19:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KugeLn, ben sana bısey soylemıyorum o kendını bılmez EROLL88, varya ona soyluyorum hala daha 140lardan bahsedıyo ona guluyorum... Delirdim Delirdim
cbr1000rrcagri
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: muğla

MesajTarih: 05.05.2008 - 19:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

repsol_35, Bravo Çok gülüyorum Şok oldum Şok oldum Şok oldum
Başa dön
cbr1000rrcagri Çevrimdışı cbr1000rrcagri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
repsol_35
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.05.2008 - 19:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbr1000rrcagri, eywallah kardes... Çok gülüyorum
mondializzet100
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Hatay

MesajTarih: 05.05.2008 - 19:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

repsol_35
Dostum..Tvs'yi geçmiş olabilirsin..Eminimki senin motorda modifiye var..Yoksa böyle konuşmassın..Benim itirazım yok modifiyeli cbr125 tvs yi geçer..Ama orjinali geçemez dostum...Benim amcaoglunun honda bayisi var..2.el cbr125'ler var..Hepsi tertemiz 8000*9000kmdeler...Birgün bu cbrnin hızını merak ettim ve bayideki cbr125leri denedim...Düz yolda rüzgar karşıdan esiyorsa kapanarak 115/116/117...Rüzgarı arkana alırsan 125/126/127 yapıyor...Ardından yokus asagı denedim 135/136/137 140 demedi yani...
Ardından arkadaşımın apachesini denedim...Kesinlikle apache cbryi geçer...Apache ise düz yolda rüzgar karşıdan esiyorsa 123/124/125 yapıyor...Rüzgarı arkana alırsan 133/134/135 yapıyor...Daha sonra yokus asagı denedim 143/144/145 o civarlar vurdu....
Sonuç bu dostum...Benim itirazım yok modifiyeli cbr125 apacheyi geçer...Fakat orjinal ise geçemez...
Apache ile yarıştım diyodun...Peki adam senle yarıştımı?...Eminimki adam yarım gaz bile açmamıştır...
Saygılarımla...
Başa dön
mondializzet100 Çevrimdışı mondializzet100 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
repsol_35
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.05.2008 - 19:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mondializzet100, adam altındakını parcalıcaktı az daha bı kere 143_144_145 o hızları geccen zaten apacheyı ucaktan atsan yıne gormez onu Çok gülüyorum ayrıca sadece egsoz farklı o kadar baska hıc bısey yok makınada ısteyen gelır gorur yarısır alır boyunun olcusunu bu kadar basıt...
saygılarımla mondializzet100, ... Gülümsüyorum
repsol_35
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.05.2008 - 20:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mondializzet100, sana soyle soylıyım ben benım CBR yı ılk sahıbınden aldım ve aldıgım andan ıtıbaren sehır ıcı harıc sureklı tam gaz kullandım yanı 100e sabıtlıyım az yaksın dıye dusunmedım hıc zaten genelede sehır dısı kullandıgım ıcın sonuc bu oldu... Çok gülüyorum Çok gülüyorum Delirdim
mondializzet100
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Hatay

MesajTarih: 05.05.2008 - 20:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

repsol_35
Dostum bende 2 motor var ikiside Honda...Fakat bu Tvs hayata girdi gireli Hondayı aratmaz oldu...Ha Honda gibi olamaz...Ama çogu markaya taş çıkartır...Cbr nin tvsyi geçip geçmeyecegi belli olmayabilir...Cbrde geçebilir çünkü açmaya ve rodaja bağlı...Cbr apacheyi geçersede en fazla +2/+3km/h ile...
Saygılarımla...
Başa dön
mondializzet100 Çevrimdışı mondializzet100 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
repsol_35
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.05.2008 - 20:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mondializzet100, ben tvs nın kalıtesıne yada baska bıseyın laf etmıyorum ama su bır gercekkı benım CBR mı bır tane bıle tvs gecemez yok CBR ın yanından ruzgr gıbı gectım yok ılerde CBR lı benı durdurup abı ben 110 gıdıyodum nası gectın benı dıye sordu dıyen gerızekalılar yuzunden ben bu topıclere gırdım yoksa bana ne apache den begenen begenmıs almıs benı ılgılendırmez...
KugeLn
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 06.05.2008 - 02:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

repsol_35 Abi sen bana adresini ver... motorum rodajtan cıkınca gelıyım yanına modifiyesiz kapısalım... Bravo Gülümsüyorum Nedersin youtube'lik olur.
Başa dön
KugeLn Çevrimdışı KugeLn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
TVSabir
Üye
Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 07.05.2008 - 18:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

edit. nightexpress
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 07.05.2008 - 18:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu apache motorlar niye çok tartışmalı geçiyor?

Repsol_35 herkese sardırıyorsun, sonra da birileri kızınca hukuksal alanlara başvuracağını söylüyorsun....
Yazılanları tek tek okudum, herkes sabır taşı değil. iddialıysan yap bişeyler görelim. Yazılarınız gdk. ya yollandı. Birdahaki en ufak taşkınlıkta topic kilitlenecektir!!!
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal