Servise gitmiştim Motor citasının biri kırılmış diğeri ise gevşemiş kırılan civatayı yeniledi gevşeyen civatayı sıktı motor 3 gün titremedi ama 3. günmden sonra tekrar eski haline döndü siz cce sorun nerede
Tarih: 15.04.2008 - 22:06 Mesaj konusu:
ya bende arkadaşın scoter aldım bir gün gezicem diye böbrekte kum filan kalmadı maşallah hepsini döktü güzel yanlarıda var titremenin _________________ karakral1@hotmail.com
yıne gevsemıs o zaman kardeş yıne sıkmayı dene yada bıryerde kasan bırseyler var herhalde motoru gormeden kımse yardımcı olamaz herhalde bır tamırcı yada servıs bunu ustunden gerıcektır kolay gelsın
MondialMoto, asırı vıbrasyon yapması normal sonucta makınanın malzemesınden kaynaklanan bır olay ve kalıtelı oldugu soylenemez... _________________ CBR 125 REPSOL
MondialMoto, uzun süre kontrol ettirmeden sıkıntılı kullandıysan kroniklesen bir hastalıga dönüsmüs olabilir motorun garantideyse ve bu durum garanti kapsamındaysa ustaların cok ugrasmak istemez daha ciddi bir inceleme lazım _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6038 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 16.04.2008 - 03:08 Mesaj konusu:
Alıntı:
Motor citasının biri kırılmış diğeri ise gevşemiş kırılan civatayı yeniledi gevşeyen civatayı sıktı motor 3 gün titremedi ama 3. günmden sonra tekrar eski haline döndü
bir civatan kırılmış diğeride yeniden gevsemiş _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
bak abi şimdi bende bir aralar sky jet 150 vardı hani bu cbr 125lere benzeyen ve motorun sorunu acayip titremesiydi servise götürdüm bir iki civata sıktı sonra gene aynısnı yaptı ve sonra saniyiye götürdüm....usta dediki ben sana bişi yapım keser dedi ve motorun ön altındaki çıtaya karşılıklı bir mil attı ve sıkıştırdı iki taraftan komple kesildi sanada dicem eğer iki taraftada çatal varsa karşılıklı bir mil atır zaten onlar civatalı sağdan sıkıyo soldan sıkıyo motoru sıkıştırtırıyo titremeyi tutuyo istersen bi ustaya ve birine sor buda bi öneri
bak abi şimdi bende bir aralar sky jet 150 vardı hani bu cbr 125lere benzeyen ve motorun sorunu acayip titremesiydi servise götürdüm bir iki civata sıktı sonra gene aynısnı yaptı ve sonra saniyiye götürdüm....usta dediki ben sana bişi yapım keser dedi ve motorun ön altındaki çıtaya karşılıklı bir mil attı ve sıkıştırdı iki taraftan komple kesildi sanada dicem eğer iki taraftada çatal varsa karşılıklı bir mil atır zaten onlar civatalı sağdan sıkıyo soldan sıkıyo motoru sıkıştırtırıyo titremeyi tutuyo istersen bi ustaya ve birine sor buda bi öneri
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız