Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6209 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 29.04.2008 - 22:12 Mesaj konusu:
ugrcn, ben bu hafta bi dylan aldım! tek kelime ile kusursuz bir motor,son derece iyi yuruyor az yakıyor dengeli CBS frenleri ile valla inanılmaz duruyor,ayrıca honda kalitesi zaten!! _________________
ugrcn, ben bu hafta bi dylan aldım! tek kelime ile kusursuz bir motor,son derece iyi yuruyor az yakıyor dengeli CBS frenleri ile valla inanılmaz duruyor,ayrıca honda kalitesi zaten!!
evet honda kalitesi ikinci el arıyorum temiz bulursam alıcam dediğim gibi birde kymco bakayım da olmadı ikinci el temiz bir honda _________________ A rh(-) Uğur ARSLAN
Keske Hep Çocuk Kalsaydim,Hayatimdaki En Buyuk Aciyi Dizimdeki Yara Sansaydim...
Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 2260 Nereden: istanbul/bayrampaşa
Tarih: 29.04.2008 - 22:29 Mesaj konusu:
1. tercihin dylan olsun ama DAELİM S2 yide unutmamak lazım bence bi bak araştır.gayet iyi bi scooter.hem şehir için hemde şehirler arası gidebilecek bi motor _________________ 02 blue HONDA ACTIVA (fırpır)
MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo ) (A RH -)
1. tercihin dylan olsun ama DAELİM S2 yide unutmamak lazım bence bi bak araştır.gayet iyi bi scooter.hem şehir için hemde şehirler arası gidebilecek bi motor
Kalite ve ekonomik bir motor en iisi ve bana uyan da bu galiba hemen 2. el arastırmasını yapıyorum _________________ A rh(-) Uğur ARSLAN
Keske Hep Çocuk Kalsaydim,Hayatimdaki En Buyuk Aciyi Dizimdeki Yara Sansaydim...
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6209 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 30.04.2008 - 21:49 Mesaj konusu:
runner 2 zamanlı modeli tam bir spor motor denebilir ancak 600cc kadar yakan bir makina 2-3 ay bindim parca sorunu fazla fiyatları fenaaaa!! ama iyi yuruyor! 4zamanlı 200cc yaptılar ancak 2 zamanlı makinanın tadını kesinlikle vermiyor ve hiçbir havası kalmamış! runner 200lük alcağına ben hala DYLAN derim bugun sehir içi ve cevre yolu kullanımla 243km yol yaptım tam 8litreye!! suana kadar bi kusurunu göremedim!!150cc su soğutmalı ve son derece uzun ömürlü parca sorunuda yok!!2.elide hızlı!! _________________
runner 2 zamanlı modeli tam bir spor motor denebilir ancak 600cc kadar yakan bir makina 2-3 ay bindim parca sorunu fazla fiyatları fenaaaa!! ama iyi yuruyor! 4zamanlı 200cc yaptılar ancak 2 zamanlı makinanın tadını kesinlikle vermiyor ve hiçbir havası kalmamış! runner 200lük alcağına ben hala DYLAN derim bugun sehir içi ve cevre yolu kullanımla 243km yol yaptım tam 8litreye!! suana kadar bi kusurunu göremedim!!150cc su soğutmalı ve son derece uzun ömürlü parca sorunuda yok!!2.elide hızlı!!
artık dylan garanti alıcam yani bugün çinlim beni işe götürmedi motor çalışmadı motoru kitlenmiş heralde. yeni bir motor almam gerekecek oda dylan olucak _________________ A rh(-) Uğur ARSLAN
Kayıt: Jan 07, 2005 Mesajlar: 2711 Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir
Tarih: 01.05.2008 - 09:09 Mesaj konusu:
Şehir içi kullanımı olarak kesinlikle dylanı öneriyorum..Şuan kullandığım dylanı satıyorum istersen pm den görüşebiliriz _________________ Honda Team
Neşe Erberk..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız