Tarih: 28.02.2006 - 17:43 Mesaj konusu: Adana Çukurova Motor Sporları Kulübü
Merhaba
Arkadaşlar Adana'da kurulmuş olan motosiklet kulübümüz her hafta sonu geziler düzenlemektedir. Adana'da ikamet eden arkadaşlarımızın kulüp ortamını görmelerini isteriz. Her pazar günü gezi olmakla beraber 2 günlük uzun gezilerde yapılması planlanmakta. Daha iyi bilgiyi kulüp yöneticisinden alabilirsiniz. Kulüp Süleyman Demirel bulvarı üzerinde yol üstündedir. Hemen görürsünüz yerini. Tüm Md'ci arkadaşlarımızı beklerim.
Kulübümüzde her türden motor olup, motor türü, markası veya hacmine göre sınırlama yoktur.
İşte Kulüp etkinliklerinden görüntüler.
Not: Tarihe bakmayın kameranın tarihi hatalı bu gezi 2 ay falan önce yapıldı.
Şimdilik bu kadar. Gezilerimize ve eğlencelerimize katılmanızı bekleriz.
Kayıt: Aug 13, 2005 Mesajlar: 161 Nereden: Berlin / Charlottenburg
Tarih: 28.02.2006 - 18:02 Mesaj konusu:
Selam alp kardesim MD ye hos geldin sizleri motosiklet.net den taniyorum ve yaptiginiz gezileri, etkinlikleri gibta ve birazda kiskanclikla izliyorum,senenin 12 ayi motora binebiliyorsunuz orda.
Ceyhan memleketimdir etrafta gezilecek cok sahane yerler var orda yaza artik bende araniza katilirim, ozamana kadar gezilerinizden bol bol haber ve resimlerinizi heyecanla bekliyorum
Berlinden Adanaya selamlar :alkış :alkış :alkış _________________ The Best CBR 1100 XX
HONDA
SELAM ARKADAŞLAR OSMANİYEDEYİM AMA ADANA GEZİLERİNE GİTMEK İSTİYORUM GEZİLERDEN BENİDE HABERDAR EDERSENİZ SEVİNİRİM. adım FATİH ama ceset derler bana. 150cc racingim var. en son geçen sene çanakkaleye motorumla gittim hemde iki kere. yani uzun yolu severim. amatör degilim. lise mezunuyum 29 yaşındayım. osmaniyede faaliyetler beni sarmıyor kendinize iyi bakın........... _________________ ceset
Tarih: 01.05.2008 - 17:18 Mesaj konusu:
merhaba adana evet kulubu diğer motosiklet formlarından tanıyoruz ayrıca benimde çok özel anılarım vardır mesala ilk gurp sürüşümü o klup önünde o klupteki arkadaşlarımla gerçekleştirmişimdir artık etkin olarak burda bulunacaksanız ne güzel olur _________________
Gazladığımda Dünyayı Arkamda Bırakırım
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız