Tarih: 30.04.2008 - 21:09 Mesaj konusu:
capodelcapo, hemen dikkatimi çeker biliyosun
iyide koku alır burnum
balata kokusu _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Tarih: 02.05.2008 - 21:23 Mesaj konusu:
yamahaferhat, nasip olursa yarın tokattayız _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
proracing, hayırdır kardeşim tokatta bir işinmi var yoksa gezi amaçlımı geleceksiniz ben tokat merkezde değilim turhaldayım gelirseniz misafir ederim eğer işiniz tokatta ise yufkacı kadir abim size yardımcı olur tokat yeraltı çarşısının hemen karşısında özen yufka bütün motorcular bilir kime sorsanız gösterir ben pazar günü tokatta olucam pazar tokatta olursanız görüşebiliriz... _________________ Yamaha R1 2001 Kırmızı
Yoluna Halylar Serilir Sanma
U?runda Ömürler Verilir Sanma
De?erin Kyymetin Bilinir Sanma
Kayıt: Oct 25, 2006 Mesajlar: 291 Nereden: merzifon/amasya
Tarih: 03.05.2008 - 03:19 Mesaj konusu:
yamahaferhat kardeşim bizde merzifon ve çorum ekibi olarak o gün ordaydık sizinle birlikte tokata geçtik şöyle hatırlarsın zzr1400 deniz ben bir gün gelin merzifondan birlikte çorum geçelim en kısa zamanda tekrar misafir perverliğinden dolayı başta turhallı kardeşleşlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum saygılarımla _________________ bir gece ansızın gelebilirim
akrepkral, seni tanımammı abi ramazan ayında turhaldan üç motor çorumdan merzifona gelmiştik bizi iftara misafir ettiniz iş yerinede gelmiştik asıl ben teşekkür ederim yaşasın motorcu kardeşliği sezon açıldı inş en kısa zamanda merzifona gelir oradan çorum yaparız kib görüşürüz.
Son Mesajdan 5 saat 13 dakika sonra eklendi:
Arkadaşlar bu konuda düzenleme yapamadığım için yeni konu açmak zorunda kaldım http://www.motordelisi.com/ftopict-63034.html topic den diğer resimlere ulaşabilirsiniz resimleri toplamam biraz zaman aldı kusuruma bakmayın... _________________ Yamaha R1 2001 Kırmızı
Tarih: 03.05.2008 - 22:06 Mesaj konusu:
yamahaferhat, pazar günü tokattayım kardeşim
yufkacı kadir abinin yanındayız gel _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
bathu, arkadaşım zzr 1400 ü ankaradan ali ulusan abimiz getirmişti fakat kime ait olduğu konusunda bir bilgiye sahip değilim. _________________ Yamaha R1 2001 Kırmızı
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız