Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Tokat'da Büyük Buluşma Motosiklet Festivali

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Tokat'da Büyük Buluşma Motosiklet Festivali

Tokat'da Büyük Buluşma Motosiklet Festivali
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 30.04.2008 - 21:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

capodelcapo, hemen dikkatimi çeker biliyosun
iyide koku alır burnum
balata kokusu Dil çıkarıyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
hayabusa38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KAYSERİ

MesajTarih: 01.05.2008 - 16:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için saol canım kardeşim Alkışlıyorum Alkışlıyorum
yakup54
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: danmark

MesajTarih: 01.05.2008 - 16:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bekliyoruz devamini Alkışlıyorum
Başa dön
yakup54 Çevrimdışı yakup54 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Flash_9
Üye
Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 01.05.2008 - 17:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel görüntüler Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
Flash_9 Çevrimdışı Flash_9 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
karakral1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 01.05.2008 - 17:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fotolar güzel motorlarda can yakıyo Alkışlıyorum
karakral1 Çevrimdışı karakral1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
proracing
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 02.05.2008 - 21:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamahaferhat, nasip olursa yarın tokattayız

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yamahaferhat
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Tokat

MesajTarih: 03.05.2008 - 01:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

proracing, hayırdır kardeşim tokatta bir işinmi var yoksa gezi amaçlımı geleceksiniz ben tokat merkezde değilim turhaldayım gelirseniz misafir ederim eğer işiniz tokatta ise yufkacı kadir abim size yardımcı olur tokat yeraltı çarşısının hemen karşısında özen yufka bütün motorcular bilir kime sorsanız gösterir ben pazar günü tokatta olucam pazar tokatta olursanız görüşebiliriz...
De?erin Kyymetin Bilinir Sanma
Başa dön
yamahaferhat Çevrimdışı yamahaferhat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
akrepkral
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: merzifon/amasya

MesajTarih: 03.05.2008 - 03:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamahaferhat kardeşim bizde merzifon ve çorum ekibi olarak o gün ordaydık sizinle birlikte tokata geçtik şöyle hatırlarsın zzr1400 deniz ben bir gün gelin merzifondan birlikte çorum geçelim en kısa zamanda tekrar misafir perverliğinden dolayı başta turhallı kardeşleşlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum saygılarımla
yamahaferhat
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 03.05.2008 - 12:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

akrepkral, seni tanımammı abi ramazan ayında turhaldan üç motor çorumdan merzifona gelmiştik bizi iftara misafir ettiniz iş yerinede gelmiştik asıl ben teşekkür ederim yaşasın motorcu kardeşliği sezon açıldı inş en kısa zamanda merzifona gelir oradan çorum yaparız kib görüşürüz.

Son Mesajdan 5 saat 13 dakika sonra eklendi:

Arkadaşlar bu konuda düzenleme yapamadığım için yeni konu açmak zorunda kaldım http://www.motordelisi.com/ftopict-63034.html topic den diğer resimlere ulaşabilirsiniz resimleri toplamam biraz zaman aldı kusuruma bakmayın...
Başa dön
yamahaferhat Çevrimdışı yamahaferhat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
proracing
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 03.05.2008 - 22:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamahaferhat, pazar günü tokattayım kardeşim
yufkacı kadir abinin yanındayız gel

Başa dön
musa61
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Trabzon(KARMOK)

MesajTarih: 07.05.2008 - 00:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HARİKASINIZ
Başa dön
musa61 Çevrimdışı musa61 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yamahaferhat
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 10:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bathu, arkadaşım zzr 1400 ü ankaradan ali ulusan abimiz getirmişti fakat kime ait olduğu konusunda bir bilgiye sahip değilim.
Başa dön
NOSFERATUS
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 15.05.2008 - 12:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yasasın motor kardeşliği
Başa dön
NOSFERATUS Çevrimdışı NOSFERATUS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cinan
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: BEYŞEHİR

MesajTarih: 19.05.2008 - 10:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için teşekkürler Alkışlıyorum
Başa dön
cinan Çevrimdışı cinan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 19.05.2008 - 11:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel bi buluşma olmuş paylaşım için teşekkürler... Bravo
racing_bora Çevrimdışı racing_bora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal