Tarih: 01.05.2008 - 17:18 Mesaj konusu: ÇÖL DE SUYA KAVUŞMAK
geçen yılın 25 ağustosunda kaza yapıp bacağımı dizden kırmıştım araya giren 8 aydan sonra memlektime gittiğimde motoruma binme şerefine eriştim. motoru ilk aldığımda verilen tepkilerden daha çok tepkiyle karşılaştıysamda 3 gün içinde havanın güzel olduğu anlarda kendimi motorumla birlikte dışarıya attım. kimisi ilk düşmeden sonra motoru bıraktığı gibi motorla yaşadığı günlere lanet okuyor. ama ben de aksine iyice alevlemdi. ben de bıraktığı iz büyük olmasına rağmen artık motorumla koşmaya başladım çünkü kırıktan dolayı hala atlayıp zıplayamıyor ve koşamıyorum ben de memlekete gittikte bunalrı motorumla yapacağım inşallah ama bir daha şeytan kulağına kurşun daha dikkatli olmak koşuluyla. _________________ BUGÜN GEÇTİ, BEKLE, YARINA GELİYORUM, YA NİCE YOLLAR AŞACAK YADA KARA TOPRAK BAĞRINDA AŞTIĞIMIZ YOLLARI HATIRLATACAK.
geçmiş olsun brader..bence biras daha dnlen sen..hoplaıp koşamıosan,motor yinebi risk senin için... _________________ APRILIA FUTURA RST 1000.BLACK...
MADE IN ITALY WITH A GREAT CARE AGAINST ALL JAPANESE PRODUCTS.
geçmiş olsun,şuan bir sıkıntı yoktur işallah ayağında,motora devamm son gazzz _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Buyuk geçmiş olsun motor aşkı bu işte aman dikkat et herşey gönlünce olsun _________________ Bol bol tebessüm et, gülümse, hem maliyeti sıfır hemde bedeline paha biçilemez!!!
Tarih: 04.05.2008 - 16:22 Mesaj konusu:
bestamik19, gecmis olsun bence tam anlamıyla bacak saglıgına kavusmadıysan hala sıkıntı var demektir iyi bilirsin kiher anlamda bedensel yönden güclü olmak lazım motosiklet üzerindeyken ve zihinsel anlamda da baskı olmaması gerekli bir süre daha kaybettigin gücü yeniden toparlaman adına egzersiz yap ve simdilik binme derim ama karar senin tabii _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
geçmiş olsun kardeşim, daha dikkatli olman dileğiyle...
Sen gaza hükmet, gaz sana hükmetmesin... _________________ Trafikte bir yanlış bütün doğrularınızı götürebilir......
Geçmiş olsun. Kazada pes etmek kolayı önemli olan yılmamak _________________ Rüzgar ben, Denge ben, Tutunan ben,
En küçük Hatada yok olacak ben.
Ozaman sen neyi dert ediyorsun...
cs...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız