Kayıt: Mar 23, 2005 Mesajlar: 260 Nereden: ERZYNCAN/TERCAN
Tarih: 01.05.2008 - 11:47 Mesaj konusu: 100 cub la 750 km yol yapılırmı
arkadaşlar 2004 model bisan(lifan)100 cub motorum var bu motorla bu cumartesi oturduğum yer olan erzincan ın tercan ilçesinden trabzona solo bir gezi yapmayı düşünüyorum bu motorla gidiş dönüş toplam 750 km yol yapabilirmiyim motorum sağlam 2004 yılından beri 1 buji ve akü değiştim şükür başka problemi yok ha bu arada zigana dağı var bayağı bi yokuş ne dersiniz yapabilirmiyim bu km yi bu motorla yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
Tarih: 01.05.2008 - 20:27 Mesaj konusu:
tabikide yaparsın bendede 100 cc cup var nice yokuşlar çıktım birde motorda 2 kişi iken sırf 30 km dik yokuş olan yolu hiç gaz kesmeden çıktım motorunu dinlendire dinlendire gidersen bi sorun çıkacağını sanmıyorum... bu cup motorların nasıl bir yapısı varsa bilmiyorum hiç yolda gitmicem ben yoruldum dediğini görmedim gider gelirsin...
birtane adam vardı mondial 125lik scooterla türkiye turu yapıyordu,bakımlarını filan iyi yaparsan neden yapmasın.. _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız