yeni motor almayı düşünen arkadaşlar varsa bence bıras daha beklesınler cunku gecen sene honda cbr 125RR avrupada pıyasaya suruldu fakat buraya gelmedı eger gelırse gercekten pıyasa kızısacak
yaw arkadaslar daha kac kere soylıcem o motoru alan sadece kasa goruntu ıcın alır bı youtube dan bı bakın test vıdeolarına yaw bu kadar zormu koymayı bılsem koyacam bı test vıdeosunda kısa bı kadran bolumu var 8 sanıye kadar kalkısını cekmıs bana gore tam bı rezalet... _________________ GSX_R
sitede fiyat listesi var 125r için 4500 euro diyor _________________ Rüzgar ben, Denge ben, Tutunan ben,
En küçük Hatada yok olacak ben.
Ozaman sen neyi dert ediyorsun...
cs...
arkadaslar bu motor cbr'a rakip olmaz ancak rs 125 e rakip olur fiyatınıda 9.000 ytl gibi bi rakam okuyucaklar yani cbr kadar yaygın olmayacak yani cbr yine tek
alan olur tabiki ama parası olan için el yakıyor 9000 ytl yi kim verir? _________________ Nefsime uydum Sebep oldu şeytan bir cana kıydım
Katil defterine adını koydum
Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz
Sen üzülme anam benim dertlerim çoktur
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız