Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - TİGER 250 cc...Yol Canavarı (20 bg) resimli

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

TİGER 250 cc...Yol Canavarı (20 bg) resimli
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 75, 76, 77 ... 83, 84, 85  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
plus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 29.04.2008 - 21:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar benim tiger'de 7000km'de elektirik sorunu verdi.olay şöyle oldu arkadaşım (ironsedat) la gezelim dedik daha 2 km gitmiştik henüz ama benim motordan tuaf bi ses geldi motor kendini kasıyordu sanki ses ise bi uğultuya benzer bi ses,sonra min saati takıldı 3000 devirde sigortası attı dedim çektim kenera baktım sigortası atmış gerçekten yedeğini hep taşırım allah'tan yenisini taktım motor çalışıyor ama min saati aynı derecede duruyor tabi sonra sinyaller yanmıyordu fren lambası filan hepsi gitti (göstergeler far korna)hariç ve iyi bi ustamız var ona götürdüm yarın bakıcak bakalım ne çıkacak.elekttirikten sorun yaşayan arkadaşlar sizdede bu şekildemi oldu acaba merak ettim.sonucu yazıcam inşallah kötü bişey çıkmaz Beğenmedim

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

hayyamforever arkadaşım 70 sayfalardan okuyarak başla fotoları var eksileri artıları yazdık fuar fotoları olması lazım...
Başa dön
plus Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
baracuda
Üye
Üye

Nereden: MARMARİS

MesajTarih: 29.04.2008 - 21:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

YENİ MOTORUN HAYIRLI OLSUN ARKADAŞALR ÖNEMLİ BİŞE SORCAM BENDE TİGER ALMAK ÜZEREYİM AMA DÜN BURDAKİ BAYİİ BANA AYNEN ŞÖLE DEDİ: '' ÇİN MALIDIR DEPODA VAR AMA DÜKKANA BİLE KOYMADIM SAKIN HA YAZIK PARANA '' FALAN GİBİ DİYOLOGLAR HARBİDENDE TİGER ÇİN MALIMI ??????? Üzgünüm
UMARIM Üzgünüm((
Başa dön
baracuda Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
plus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 29.04.2008 - 21:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çin malı kardeşim alma sıkın.o bayii madem öyle diyor niye kendi alıyor şaşırdım satmıyorda çin malı diye var bişey demekki.o bayii hangi bayii adını verirsen sevinirim.gazete bayisimi yoksa Dil çıkarıyorum
Başa dön
baracuda
Üye
Üye

Nereden: MARMARİS

MesajTarih: 30.04.2008 - 01:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

çin malı kardeşim alma sıkın.o bayii madem öyle diyor niye kendi alıyor şaşırdım satmıyorda çin malı diye var bişey demekki.o bayii hangi bayii adını verirsen sevinirim.gazete bayisimi yoksa
Yok kardeş gazete bayisi diilde marmarisin en baba motor satış bayisi Beğenmedim yamaha kymco ne varsa bayilik onda amaç kymco satmak zaten onlarda hemen kymcoyu uzattı önümüze bu daha ii diye !!! neyse çinlilerle olmaz bu işş!!!! OK
Motordelisi Motordelisi
UMARIM Üzgünüm((
Başa dön
baracuda Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
plus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 30.04.2008 - 21:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bugün ustayla telden görüştüm motorun aküsü fazla akım veriyormuş motora ampulleri patlatmış bu yüzden ama min saatimide yakmış galiba yarın ona bakıcaklar.ve kuru tip akü takılıyor 55 ytl daha iyi olduğunu anlattı ustamız. eski akümün markası mutlu aküydü 2 sene gitti diyebiliriz artı bakımlarını aralıksız yaptığım halde şuan 80 ytl masraf bakalım...
Başa dön
safak52
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 01.05.2008 - 21:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

plus demiş ki:
bugün ustayla telden görüştüm motorun aküsü fazla akım veriyormuş motora ampulleri patlatmış bu yüzden ama min saatimide yakmış galiba yarın ona bakıcaklar.ve kuru tip akü takılıyor 55 ytl daha iyi olduğunu anlattı ustamız. eski akümün markası mutlu aküydü 2 sene gitti diyebiliriz artı bakımlarını aralıksız yaptığım halde şuan 80 ytl masraf bakalım...

Yine karmakarısık bir sorunlakarsılastım bak ? Bir kere o akü nun fazla akım vermesı ımkansız...ampulude patlatması bu yuzden ımkansız...Simdi soyle anlatayım.Mesela honda cbf 150 lerde ampul yakma sorunu var neden ? cunku ampuller elektrıgı dırek motordan alıyor.Ama bızde akuden alıyor.Motor calısmasa bıle lambalar aktıf. Vede aknun fazlaakım vermesı ımkansız hatta zamanla deforme olan akulerımız tam performans bıle sergıleyemıyorlar...

Bır kere senın akun mutlu aku tarafından 1 yıl garantılı bende degıdtırdım kanunı servısınden ucretsız.Ama benım sorunum farklıydı akuyu sarj etmıyordu.Gercı akuyu degıstırdık ama sorun sargıdan imiş.

Kuru akü tavsiye etmiyorum kesınlıkle..Aynı akunu al derim ben yada 10 yada 11 amperlık akü al.Bnde CNB 10 amperlık aku var.Gayet memnunum...Senın akun 9 amper.O zaman benım aküm DURMADAN lamba yakması gerekır...

Senın su durumda hıc bır masrafın olmaması lazım arkadasım.Bu konuyu arastır... Bravo
Başa dön
safak52 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
motor_boxer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.05.2008 - 21:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor iyide insan birde KASKLA filan poz verir
Başa dön
motor_boxer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
merdoc
Üye
Üye

MesajTarih: 02.05.2008 - 16:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba millet,
Tiger almak isteyen herkes için önemli olduğunu düşündüğüm ilk 1500 km. deki birkaç tespitimi paylaşmak istiyorum.
YAKIT: Her gün 3-4 dakikalık ısıtma dahil, genellikle uzun yol kullanımda 63 ytl. lik benzinle 550 km.de yakıt lambası yaktı.
PERFORMANS: Bence vites araları yeterli, hızlanması normal, torku yeterli, rampalarda vites değiştirme ihtiyacı nadiren oluyor.Hiç artçıyla binmedim, fakat zorlanacağını düşünmüyorum. Rodaj süresinde fazla zorlamadım ama gün geçtikçe daha da açıldığını görüyorum.
TİTREŞİM VE KONFOR: 90-105 km/saat süratlerde çok rahat, konforlu bir yolculuk yapabilirsiniz. Hele eczanelerde satılan kulak tıkaçlarından alırsanız yolculuk keyfi bir kat daha artıyor. Son sürat olarak 125 i gördüm, doğal olarak titreşim artıyor. Zaten daha fazlasını isteyenler bu motoru düşünmesinler, ortada bilimsel gerçekler var, 250 cc, tek silindir, 185 kg. vs..Bu motoru 100 km/saat civarındaki süratlerde gezmeye meraklı arkadaşlara öneriyorum. Sürat isteyenler düşünmesinler.
FRENLER VE GÜVENLİK: Ön frenler gayet başarılı, arka frenlerin zayıf olduğunu düşünüyorum, galiba ufak bir ayar gerekecek. Frenlere basıldığında dörtlü sinyallerin aynı anda yanması gerçekten önemli bir detay veeee...
KARİZMA: Mükemmel, söylemesem herkes motoru Harley zannediyor.
plus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 02.05.2008 - 21:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şafak motoru aldım ustayla konuştum konjektör yakmış motor ve bütün ampulleri patlatmış aküyüde yakmış,akümü değiştirdi kuru tip akü taktı konjektör filan yenilendi işçilik filan hepsi içinde 100 ytl aldılar.sadece şuan dediğin gibi amper düşük frene basınca dörtlü yanarya benimkide yakıyor ama gösterge lambalarım gidip geliyor dörtlüleri iptal edicem.hee birde min saatim yanmış onu yaptırmadım 100 ytl diyor usta bende şimdilik yaptırmadım.
Başa dön
safak52
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 03.05.2008 - 11:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

plus demiş ki:
şafak motoru aldım ustayla konuştum konjektör yakmış motor ve bütün ampulleri patlatmış aküyüde yakmış,akümü değiştirdi kuru tip akü taktı konjektör filan yenilendi işçilik filan hepsi içinde 100 ytl aldılar.sadece şuan dediğin gibi amper düşük frene basınca dörtlü yanarya benimkide yakıyor ama gösterge lambalarım gidip geliyor dörtlüleri iptal edicem.hee birde min saatim yanmış onu yaptırmadım 100 ytl diyor usta bende şimdilik yaptırmadım.

Simdi dostum arkadasım benım anlamadıgım senın motorun garantılı degılmıydı ? Bende degistirdim konjektoru yakın zamanda 40 ytl odedım..Ama senın konjektor garantıye gırıyor.Min saati dedıgın devir saati.Devir saati zaten ALLAH a emanet.Onlar dogustan bozuk.calısmıyor bır sure sonra sakın alma.Ben onuda degistirdım garantiden ucretsız.Sonra değiştirdiğimde arızalandı.Garantisi bittigi ıcınde bır daha degıstırmedım...Sımdı daha guncelınınurettılerse bılmem Bravo

4 lüleri neden iptal etiriceksın ki zaten motorun enerjı uretıyor onun hıcbır zararı yok... Bravo
Başa dön
safak52 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
hondarslan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA MD

MesajTarih: 04.05.2008 - 14:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merdoc demiş ki:
Merhaba millet,
Tiger almak isteyen herkes için önemli olduğunu düşündüğüm ilk 1500 km. deki birkaç tespitimi paylaşmak istiyorum.
YAKIT: Her gün 3-4 dakikalık ısıtma dahil, genellikle uzun yol kullanımda 63 ytl. lik benzinle 550 km.de yakıt lambası yaktı.
PERFORMANS: Bence vites araları yeterli, hızlanması normal, torku yeterli, rampalarda vites değiştirme ihtiyacı nadiren oluyor.Hiç artçıyla binmedim, fakat zorlanacağını düşünmüyorum. Rodaj süresinde fazla zorlamadım ama gün geçtikçe daha da açıldığını görüyorum.
TİTREŞİM VE KONFOR: 90-105 km/saat süratlerde çok rahat, konforlu bir yolculuk yapabilirsiniz. Hele eczanelerde satılan kulak tıkaçlarından alırsanız yolculuk keyfi bir kat daha artıyor. Son sürat olarak 125 i gördüm, doğal olarak titreşim artıyor. Zaten daha fazlasını isteyenler bu motoru düşünmesinler, ortada bilimsel gerçekler var, 250 cc, tek silindir, 185 kg. vs..Bu motoru 100 km/saat civarındaki süratlerde gezmeye meraklı arkadaşlara öneriyorum. Sürat isteyenler düşünmesinler.
FRENLER VE GÜVENLİK: Ön frenler gayet başarılı, arka frenlerin zayıf olduğunu düşünüyorum, galiba ufak bir ayar gerekecek. Frenlere basıldığında dörtlü sinyallerin aynı anda yanması gerçekten önemli bir detay veeee...
KARİZMA: Mükemmel, söylemesem herkes motoru Harley zannediyor.

57 ytl'lik benzinle 322 km'de lamba yaktı benim motosikletim de 200 km'si uzun yol tamgaz iki tane iri adamla, 130-120 arası geri kalanı bir kısmı şehir içi 40 km si filanda uzun yolda senin hesabınla 114 bin liraya geliyor yakıt benimkisi çok fazla sinir oluyorum bu duruma benimkinin de km de yaktığı 178 bin liraya geliyor benim motorum da problem mi var yoksa bu yakıt neden böyledir??? anlayamadım bir türlü tek kişi olsam heralde içindeki yakıtla 380 km filan çıkarırdı büyük motor kullanır gibi yakıyordu ön lastiğim inikti onu şişirdim işte böle oldu 178 bin liraya geldi önce 200 bin lira yakıyordu başka yakıt olayı olan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim benim motosikletin km'si de 7000 bi tek benimkimi bu kadar çok yakıyor

Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:

chocolateman, abi şu senin ayar yapan yere benim motosikleti bi götürelim bi de o baksın bu yakıt olayı nedirki ya bu motorun en fazla 150 filan yakması lazım gerçekten bi de oraya götürelim ve filtre olayını bi ayarlayalım olmazsa osman abi ile de görüştüm egzost yapan arkadaşının eli baya baya bi sıkışıkmış baya bi işi varmış biraz bollaşınca egzostu yaptıracağım gel sana da yaptıralım

http://youtube.com/watch?v=2TjfuL6u7uw
Başa dön
hondarslan Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CSAYAR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 04.05.2008 - 14:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çin malı demek bittik demek değil abi. Ben japon kulanıyorken şimdi MCT 250 kullanıyorum. Japonu özellikle Kawasaki yi hiçbirşeye değişmem. Ama şimdi MCT ye hafta bir bakım yapıyorum. Sıkılama kontrol vs. Ayda bir fren ve debriyaj ayarı şart. En önemlisi 1000 km de yağ değiştiriyorum. servis kitapçığı 4000 de bir bakım diyor ama ben her 1000 yağ her 2000 buji her 4000 tamamı nı değiştiriyorum. Ya uzun lafın kısası servisten uzak durup herşeyini itina ile bıkmadan kendin yaparsan motor süper . Sadece ilgi istiyorlar. Hı ben yapamam anlamam diyenlere kesinlikle çinde uzak dur diyorum. Dersenki servisin herbiri aynımı diye hemen anlamıyorsun ama zamanla aynı oluyor hepsi.
cs...
Başa dön
CSAYAR Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
pitbulleren
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 04.05.2008 - 15:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gülümsüyorum abimde kırmızısı var dı güzel motordu geziler için falan hayırlı olsun
Başa dön
pitbulleren Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
plus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 04.05.2008 - 23:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şafak garantiden kendim çıkardım motoru bakımını kendim yapıyorum çokda zevk alıyorum ayrıca.dörtlüler yanınca ufaktan gösterge lambalarının ışığı gidiyor kuru akümün amperi eskisinden az galiba,ama motorum canavar 2 gündür test ediyorum 100 km oldu herhangi bi aksaklık yok şuan.
Başa dön
cbr1000rrcagri
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: muğla

MesajTarih: 04.05.2008 - 23:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sıkıldım bu topıcten Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
Başa dön
cbr1000rrcagri Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 75, 76, 77 ... 83, 84, 85  Sonraki
76. sayfa (Toplam 85 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.23 Saniye