Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1635 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 01.05.2008 - 23:50 Mesaj konusu:
DEVIL88, Erol abi uzun süredir Apache kullanıcısı.. Altındaki hayabusa'da olsa bıkacaksın elbette..
Ancak bizim burda oluşturmaya çalıştığımız bir alt yapı var. Apache kullanıcısına belli bir ruh kazandırma çabamız var. Apacheyi çok özel bir motor kullanıcısını çok özel bi motorcu yapma çabamız var.. Yani satıp başka motosiklet alması bile onu apache sürücüsü olmaktan alıkoyamıyacak.
İleride hepimiz birgün bende apache kullanmıştım !! Ne mutlu ona diyeceğiz İnşallah..
Umarım anlatmak istediklerimi anlamışsınızdır. İlk adımımızı bir fan club kurarak attık hayırlısıyla...
İleride " Apache mezunları ve menzupları derneği " diye bir dernek görür ya da duyarsanız şaşırmayın
Farkındaysanız aramızda çok farklı bir sinerji oluşuyor. Allah aramızdaki bu dostluğu bozmasın İnşallah. _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 5.350 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 19.650 Km Sonra İnşallah
ya abi herkese selam...şu kullanıcılar kaç bin km de olduklarını yazsınlar da uzun vadedeki sağlamlığını bilelim yaa
DEVIL88, kardeşim 40000km mi oldu gerçekten? nice kazasız kmlere..bi de asphaltkowboy diye bi kurye abi vardı yazsınlar ya kaç bin yaptıklarını da millet motor görsün
Tarih: 01.05.2008 - 23:58 Mesaj konusu:
Herkes benim gibi yazsın o zaman bence çok güzel olacaktır _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
Tarih: 02.05.2008 - 22:07 Mesaj konusu:
Herkes böyle yaparsa ne güzel olur yav .. Biz farklıyız canım _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
Tarih: 02.05.2008 - 23:35 Mesaj konusu:
karayel33, http://apachefan.xphpbb.com/ buraya üye olsun herkes.. eğer rağbet görürsek bu siteyi ücretli bir site haline getireceğiz.. apachefan.org olarak hizmet vereceğiz inş. _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
Tarih: 03.05.2008 - 22:05 Mesaj konusu:
register yazan yeri tıklayın ve devam edin kadirfb_54, _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
slm gençlik...
3 gün önce ilk kazamı yaptım
olay şöyle gelişti...
perşembe günü 21 gibi işten çıktım, vücüt baya bi yorgundu, ışıklarda durdum, kalkış anında nasıl olduysa gazı çok yüklenmişim, hatırladığım kadarıyla 5000 devir civarıydı, debriyajı bırakınca olan oldu, motor şaha kalktı bende bıraktım artık toparlamaya çalışmadım, zaten bölye bir olay ilk defa başıma geliyor, tecrübede yok, bıraktım motoru gitti, 3-5 metre sonra yan yattı, bende asfalta oturdum kaldım...
çoğu zaman giymeye üşendiğim pantalonum o gün ayağımdaydı, şükür bende bişey yok...
apachemin stop ve arka sol sinyal gitti...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız