Tarih: 02.05.2008 - 12:56 Mesaj konusu:
Alperence, güzel gezi akıcı gezi raporu ile birlesince ortaya karısık olmus yakın tarihte bizde oralarda olacagız einize saglık paylasım icin tesekkürler _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Tarih: 02.05.2008 - 15:41 Mesaj konusu: slm
neuremencer demiş ki:
Alperence, güzel gezi akıcı gezi raporu ile birlesince ortaya karısık olmus yakın tarihte bizde oralarda olacagız einize saglık paylasım icin tesekkürler
Teşekkürler sağolun kazasız geziler diliyorum...
Son Mesajdan 57 saniye:
meLanchoLie demiş ki:
Fotograflarla , fotografların kalitesi ile , anlatım güzelligi ile mükemmel bir gezi olmuş izlerken agzının suyu akıyor insanın sizler yaşadınız ...
Daha nice gezileri kazasız belasız tamamlamanızı dilerim.
Tarih: 02.05.2008 - 20:48 Mesaj konusu: slm
capodelcapo demiş ki:
Çok güzel olmuş geziniz elinize ayagınıza sağlık
Sevgili Capodelcapo teşekkürlerimi sunuyorum gönlüne sağlık
Son Mesajdan 15 saat 19 dakika sonra eklendi:
Yildiz_27 demiş ki:
AYINTAPLI, neselı bır yolculuk oldugu kesın sızler yıyın bakalım o guzelım ((nohut cıyer durumlerını bız de burda yutkunalım)) tabıya
ben de gelıcem agustosda antepte gorusmek umıdı ıle saglıcakla
Gel abi gel kale altında kebap yiyelim seninle _________________ ŞEHİTlerle yeşillendi allandı.
YİĞİTlerle bir sehpada sallandı.
Çekti TUĞu HİLALlendi GÜLlendi
NAMUSun İZZETin AR GÜLü MUHSİN....
Kayıt: Jan 27, 2007 Mesajlar: 1362 Nereden: E5&TEM sol şeritten
Tarih: 04.05.2008 - 03:12 Mesaj konusu:
ellerinize sağlık gidip görmüş gibi olduk.....
kaç haftadır giriş yapmadan takip ediyodum md yi sonunda cevap yazılacak bi topic açmışınız .....
alperence abi biraz kilo verirseniz o kalelere tazı gibi tırmanırsınız ..... _________________ Hamit Canbay 0 rh (+) O Şimdi Asker
116.Jandarma Eğitim Alayı 5. Bölük ÇANAKKALE
aspuzu44@msn.com
Tarih: 04.05.2008 - 15:16 Mesaj konusu:
NOSFERATUS demiş ki:
Resimler güzel -anlatım güzel- şiir süper daha ne isteyelim Tabiki devamını isteriz
Teşekkür ederim sağolun
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
aspuzu demiş ki:
ellerinize sağlık gidip görmüş gibi olduk.....
kaç haftadır giriş yapmadan takip ediyodum md yi sonunda cevap yazılacak bi topic açmışınız .....
alperence abi biraz kilo verirseniz o kalelere tazı gibi tırmanırsınız .....
)) Eyvallah abi verelim kilolarıda baklavalar kebaplar nasıl olcaksa bu iş _________________ ŞEHİTlerle yeşillendi allandı.
YİĞİTlerle bir sehpada sallandı.
Çekti TUĞu HİLALlendi GÜLlendi
NAMUSun İZZETin AR GÜLü MUHSİN....
Tarih: 04.05.2008 - 17:07 Mesaj konusu:
Çok imrendim harika bir gezi olmuş , kazasız belasız daha nice geziler dilerim size , elinize sağlık _________________ Yurtta sulh Cihanda sulh.... K.ATATÜRK
Alperence abicim yine diyecek söz bulamıyorum,hem fotolar hem açıklamaların,hepsi süper.Yüzündeki bu gülücüklerde hiç eksik olmasın _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız