Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İZMİR MD,yaz boyunca her CUMA akşamı SİSİM (Kordon)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İZMİR MD,yaz boyunca her CUMA akşamı SİSİM (Kordon)
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 02.05.2008 - 14:25    Mesaj konusu: İZMİR MD,yaz boyunca her CUMA akşamı SİSİM (Kordon) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

YAZ boyunca Cuma eğlencelerimiz SİSİM BAR da yapılmaktadır. Denize nazır manzarası, olmazsa olmazlarımızdan deniz kokusu ve dalgaların kayalara vururken çıkardıkları seslerle birlikte bu Cuma da yine SİSİM de yine birlikteyiz.

Mademki her CUMA mekanımız sabit o zaman her hafta duyurusu için topic açmaya gerek yok diye düşündük..
Mekanımız sabit, SİSİM..Günümüzde sabit: CUMA ve saat 20:00 den itibaren ...

Sisim Bar nerde diyenler için, Cumhuriyet Meydanından Kordona girdikten sonra, sağdaki ilk mekandır Bravo

Buna göre her Cuma günü saat 20:00 den itibaren SİSİM BAR da görüşmek üzere.

Link
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
10UR1
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 02.05.2008 - 14:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sısım cok eglencelı ve renklı bır mekan her fırsatta orda olmak dılegı ıle... Bravo

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
10UR1 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 02.05.2008 - 14:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İyi eylenceler... Bravo
THE_ONE
Photographer
Photographer

MesajTarih: 02.05.2008 - 14:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

akşam görüşürüz Gülümsüyorum
NOSFERATUS
Üye
Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 03.05.2008 - 01:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu haftada işten fırsat bulamadım haftaya insallah tanışmak dilegiyle
Başa dön
NOSFERATUS Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 03.05.2008 - 01:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sisim barda eglenceye devam Çok gülüyorum

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MehmetTan
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: KAR?IYAKA-YZMYR

MesajTarih: 03.05.2008 - 12:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

havaların serin olmasından dolayı kısa süren sisim toplantılarını ileriki
ğünlerde havaların ısınması nedeniyle daha uzun sürmesi ve artık tüm
üyelerin katılımını bekliyoruz.
Başa dön
MehmetTan Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 03.05.2008 - 12:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Havalar ısınmaya ve kalabalık olmaya başladık. Bundan sonra dahada kalabalık buluşmalarda görüşmek üzere Bravo
MEMOCAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ''YOLDAKİ GÖLGESİZLER''

MesajTarih: 03.05.2008 - 12:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi eğlenceler herkese Dans Dans Motordelisi Motordelisi Dans Dans Dans
buracQ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Tam35-GÜZELYALI

MesajTarih: 03.05.2008 - 12:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abiler yau ben oraya motorum olmadan gelmek istemiyorum sonra üzülüyorum bizimkiler bana motor almiyo diye ! koyuyo bu da! Ama hele Bi Alaym her cuma ordayım ! Bravo

Turgut ÖZAKMAN Herkez okumalı !
Başa dön
buracQ Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
PORTLANT
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 06.05.2008 - 16:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BEN GELMEDEN EĞLENMEYE BAŞLAMAYIN BAK....ZATEN HEP GEC KALIYORUMM... Motordelisi Motordelisi Motordelisi

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

Motordelisi Motordelisi BEN GELMEDEN EĞLENMEYE BAŞLAMAYIN ....KESIN ORDAYIMM

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

PORTLANT
Başa dön
PORTLANT Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
camako35
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 07.05.2008 - 20:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sevgili deliler aranıza çiçekli spil gezisi ile katıldım çok zevkli ve heyecan vericiydi arkadaşlık süperdi eşimle beraber hiç yabancılık çekmedik hele o grup sürüş biharikaydı.....bundan böyle aksilik çıkmaz ise her cuma bizde varız şimdiden iyi muhabbetler......
Başa dön
camako35 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorizmir74
Üye
Üye

MesajTarih: 07.05.2008 - 21:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne gusel ii eğlenceler sizlere
motorizmir74 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ibRRahim
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

MesajTarih: 08.05.2008 - 17:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Biliyorum çok ara verdim.hepinizi özledim.şimdiden görüşmek dileği ile
Bravo

ibrahimkaymaz@motordelisi.com
Başa dön
ibRRahim Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 08.05.2008 - 17:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aksı bısı olmassa gorusmek uzre kalın saglıcakla Gülümsüyorum Gülümsüyorum

dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye