Tarih: 02.05.2008 - 14:25 Mesaj konusu: İZMİR MD,yaz boyunca her CUMA akşamı SİSİM (Kordon)
YAZ boyunca Cuma eğlencelerimiz SİSİM BAR da yapılmaktadır. Denize nazır manzarası, olmazsa olmazlarımızdan deniz kokusu ve dalgaların kayalara vururken çıkardıkları seslerle birlikte bu Cuma da yine SİSİM de yine birlikteyiz.
Mademki her CUMA mekanımız sabit o zaman her hafta duyurusu için topic açmaya gerek yok diye düşündük..
Mekanımız sabit, SİSİM..Günümüzde sabit: CUMA ve saat 20:00 den itibaren ...
Sisim Bar nerde diyenler için, Cumhuriyet Meydanından Kordona girdikten sonra, sağdaki ilk mekandır
Buna göre her Cuma günü saat 20:00 den itibaren SİSİM BAR da görüşmek üzere. _________________ Aklımın ipinin ucuda kaçmış
Kayıt: Oct 16, 2005 Mesajlar: 581 Nereden: KAR?IYAKA-YZMYR
Tarih: 03.05.2008 - 12:24 Mesaj konusu:
havaların serin olmasından dolayı kısa süren sisim toplantılarını ileriki
ğünlerde havaların ısınması nedeniyle daha uzun sürmesi ve artık tüm
üyelerin katılımını bekliyoruz. _________________ mehmet-sevgi-murat-tu?ba
tan ailesi
mehmettan_izmir@hotmail.com
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 6122 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 03.05.2008 - 12:39 Mesaj konusu:
Havalar ısınmaya ve kalabalık olmaya başladık. Bundan sonra dahada kalabalık buluşmalarda görüşmek üzere _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
Kayıt: Jan 16, 2006 Mesajlar: 1702 Nereden: Tam35-GÜZELYALI
Tarih: 03.05.2008 - 12:48 Mesaj konusu:
Abiler yau ben oraya motorum olmadan gelmek istemiyorum sonra üzülüyorum bizimkiler bana motor almiyo diye ! koyuyo bu da! Ama hele Bi Alaym her cuma ordayım ! _________________ DİRİLİŞ
SU ÇILGIN TÜRKLER
sevgili deliler aranıza çiçekli spil gezisi ile katıldım çok zevkli ve heyecan vericiydi arkadaşlık süperdi eşimle beraber hiç yabancılık çekmedik hele o grup sürüş biharikaydı.....bundan böyle aksilik çıkmaz ise her cuma bizde varız şimdiden iyi muhabbetler......
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız