Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Arkadaşlar En Mantıklısı Hangi Tercih Olur Sizce??

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Arkadaşlar En Mantıklısı Hangi Tercih Olur Sizce??

Arkadaşlar En Mantıklısı Hangi Tercih Olur Sizce??

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ilter_alkan
Üye
Üye

MesajTarih: 02.05.2008 - 14:44    Mesaj konusu: Arkadaşlar En Mantıklısı Hangi Tercih Olur Sizce?? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

12-13 bin lira civarında bir bütcem var tabi burgman400 'ümü satabilirsem motora eşimle binicem ve birlikte seyehat edebileceğimiz bir motosiklet için karar vermek istiyorum Yamaha Fazer FZ6(06/07) model gibi yada Honda Cb900 Hornet, Hornetin oruş pozisoyunu artçı içinde daha rahat ve uygun geldi benim hız yapmak yada bunun gibi bir düşüncem yok ama gerektiğinde gaz açabileceğim bir motosiklet istiyorum yada daha iyi bir alternatif olabilirse bu fiyatlarda fikirleirinizi bekliyorum hoşçakalın..
Başa dön
ilter_alkan Çevrimdışı ilter_alkan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 02.05.2008 - 14:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cb900 Hornet bu fiyatlarda olcağını hiç senmıyorum pek daha yine motor yani Yamaha Fazer FZ6(06/07) bulabilirsin bu bütçeye göre bence Bravo
ilter_alkan
Üye
Üye

MesajTarih: 02.05.2008 - 14:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

04/05 modelleri bu civarlarda ztn 05'ten sonra gelmemiş.. ama iyi bir tercihmi acaba deneyimi olan arkdaşlardan yardım..
Başa dön
ilter_alkan Çevrimdışı ilter_alkan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.09 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal