bir türlü tam esnaf olamadım yanımda eleman bi var bi yok, olsa kaçırmazdım ben bu durumu ama nabalım kader dicez heralde neyse o günler de gelecek inşallah.. idolüm pistlere çıkıo (onurrrrrr1) bu sefer kupayı dükkandan aşırcam senin (sen kupayı getir de bi düşünürüm gene ) nasısa geliom geliom yoksun.... katılan bütün arkadaşlara başarılar DİLEMİYORUM onur hariç o başarılı olsun Allah hiç birinize kaza zeval vermesin inşallah.. _________________ A rh (-)
Tarih: 02.05.2008 - 19:56 Mesaj konusu:
10UR1, kendımız gelemeste senın kupa almanı canı gonulden ısteyen senın kursuye cıkmanı bekleyen orda olmasakta burdan alkıs seslerımızı sana duyurucamızdan supen olmasın saglıcakla yuzunden tebessumun umıdın nesen eksılmesın ben de cok ısterdım katılmayı ama zaman nımız elvermıyo senın le bırkez daha gururlanmak ıstıyoruz basarılarını bızımle paylasıyorsun keyıflı yanı _________________
dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
HakanDincer, şu an aklımda isimlerini yazdırmayan yaklaşık 30 istanbul MD üyesi daha var, sanıyorum topiği görünce onlarda en kısa zamanda isimlerini yazdıracaklar
umarım bir aksilik olmaz ise; (biliyorsun geçen sefer yağmur nedeniyle gelemeyenler olmuştu)
100 kişi oluruz diye tahmin ediyorum!!! _________________ Dostluğumuz baki..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız