Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 10 Mayıs, iZM-iST MD Körfez Yarışları için yemekte buluşuyor

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

10 Mayıs, iZM-iST MD Körfez Yarışları için yemekte buluşuyor
Sayfa Önceki  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
hondabros
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: :..İstanbul..:

MesajTarih: 02.05.2008 - 18:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yeni sezonda yarışacak olan tüm pilotlara başarılar dilerim.inş. kazasız belasız bir sezon olur. Gülümsüyorum
bende o güne kendimi hazırlayıp gelmeye çalışacağım. OK
Başa dön
hondabros Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
hondarslan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA MD

MesajTarih: 02.05.2008 - 18:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inşallah orda olmaya çalışacağım

http://youtube.com/watch?v=2TjfuL6u7uw
Başa dön
hondarslan Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
b_dostbey
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmir

MesajTarih: 02.05.2008 - 18:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

işin içinde yemek var yaaa bendemi gelsemm zaten sıkıldım masadır koltuktur yemek odasıdır bi kaçabilsem bütün yemeklerden yerdimmm GülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

ÜVEY ÜYE
Başa dön
b_dostbey Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
foxxy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 02.05.2008 - 18:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bir türlü tam esnaf olamadım Çok gülüyorum yanımda eleman bi var bi yok, olsa kaçırmazdım ben bu durumu ama nabalım kader dicez heralde Göz kırpıyorum neyse o günler de gelecek inşallah.. idolüm pistlere çıkıo (onurrrrrr1) bu sefer kupayı dükkandan aşırcam senin (sen kupayı getir de bi düşünürüm gene ) Çok gülüyorum Çok gülüyorum nasısa geliom geliom yoksun.... katılan bütün arkadaşlara başarılar DİLEMİYORUM Dil çıkarıyorum onur hariç o başarılı olsun Çok gülüyorum Allah hiç birinize kaza zeval vermesin inşallah.. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 02.05.2008 - 18:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

b_dostbey, aklın fıkrın yemekte Sinirlendim Sinirlendim Çok gülüyorum Çok gülüyorum

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
KammadeRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _soma_

MesajTarih: 02.05.2008 - 18:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10UR1, onur abim başarılar orda olamasamda.... kalbim seninle.. Bravo Çoook seviyorum kardeşin dua edecek senin için... Gülümsüyorum
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 02.05.2008 - 18:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aaaaaa bide yarış vardıı deme üvey abiiii GülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorum ben menüyü görünce yarışı unutmuşummmm sana başarılar GülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorum

ÜVEY ÜYE
Başa dön
b_dostbey Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Zlatina
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa - Sofya

MesajTarih: 02.05.2008 - 18:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kısmet olurda bi aksilik çıkmazsa bende gelmek istiyorum... Hem EkremSen abime baskın yapmayı düşünüyordum onuda aradan çıkarmış olurum Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum

Onur abi sana da şimdiden başarılar diliyorum Bravo

s"O"ciety ŞİMDİ ASKER... ŞIRNAK / Akdizgin...
Başa dön
Zlatina Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

MesajTarih: 02.05.2008 - 19:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

b_dostbey, olmazsa bız kacıralım senı uvey kardesım Çok gülüyorum
foxxy, dukkandakı kupalardan bıtanesını koy cebıne kac tolga abı Göz kırpıyorum
kamela, Zlatina, ıyı dılekler ıcın tesekkurler Bravo

Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.05.2008 - 19:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar sizlerden ricam kesin katılacak olanların isimlerini yazdırmaları. yer konusunda sıkıntımız yok sadece sayıyı bildirmemiz yeterli!...

Ailenizle de gelebileceğiniz nezih bir ortam;

http://www.gebzeogretmenevi.com/galeri.asp

Yemeğe katılanların listesi şimdilik şöyle;

1-10UR1
2-HalilRR
3-HakanDincer
4-Mehmet Tan
5-misafir
6-antakin
7-barossatr
8-Batuuu
9-derkunt
10-gevezehanim
11-GSR Oguz
12-Volkan
13-speedracer
14-ZX-636R
15-MaGICLeF
16-yc_+?
17-hondabros
18-hondarslan
19-Zlatina
20-deliemin
21-joe_santana
22-EXUP+1
23-misafir
24-Ertan
25-SEYFO+4
26-misafir
27-misafir
28-misafir
29-misafir
30-???
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 02.05.2008 - 19:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10UR1, kendımız gelemeste senın kupa almanı canı gonulden ısteyen senın kursuye cıkmanı bekleyen orda olmasakta burdan alkıs seslerımızı sana duyurucamızdan supen olmasın Çoook seviyorum saglıcakla yuzunden tebessumun umıdın nesen eksılmesın ben de cok ısterdım katılmayı ama zaman nımız elvermıyo senın le bırkez daha gururlanmak ıstıyoruz basarılarını bızımle paylasıyorsun keyıflı yanı Gülümsüyorum Gülümsüyorum Bravo

dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 02.05.2008 - 19:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

EkremSen demiş ki:
Arkadaşlar sizlerden ricam kesin katılacak olanların isimlerini yazdırmaları. yer konusunda sıkıntımız yok sadece sayıyı bildirmemiz yeterli!...

Ailenizle de gelebileceğiniz nezih bir ortam;

http://www.gebzeogretmenevi.com/galeri.asp

Yemeğe katılanların listesi şimdilik şöyle;

1-10UR1
2-HalilRR
3-HakanDincer
4-Mehmet Tan
5-misafir
6-antakin
7-barossatr
8-Batuuu
9-derkunt
10-gevezehanim
11-GSR Oguz
12-Volkan
13-speedracer
14-ZX-636R
15-MaGICLeF
16-yc_+?
17-hondabros
18-hondarslan
19-Zlatina
20-deliemin
21-joe_santana
22-EXUP+1
23-misafir
24-Ertan
25-SEYFO+4
26-misafir
27-misafir
28-misafir
29-misafir
30-???

oyy oyy oyyy bu ne kalabalık

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.05.2008 - 20:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, şu an aklımda isimlerini yazdırmayan yaklaşık 30 istanbul MD üyesi daha var, sanıyorum topiği görünce onlarda en kısa zamanda isimlerini yazdıracaklar Gülümsüyorum
umarım bir aksilik olmaz ise; (biliyorsun geçen sefer yağmur nedeniyle gelemeyenler olmuştu) Gülümsüyorum
100 kişi oluruz diye tahmin ediyorum!!!
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

MesajTarih: 02.05.2008 - 20:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

EkremSen, kardesım senın emeklerını nasıl oduycez bılemıyorum walla.bole bır organızasyon ıcın tekrar tekrar tesekkur ederız. Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Yildiz_27, abım benım tesekkur ederım dusunmen yeter Göz kırpıyorum
HakanDincer, muhtesem bır gece olacaga benzıyor kalabalık keyıflı muhtesem sohbetlı harıka bır gece olucak Bravo

Başa dön
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.05.2008 - 20:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10UR1 demiş ki:
EkremSen, kardesım senın emeklerını nasıl oduycez bılemıyorum walla.

Kupa kazanarak Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Sonraki
2. sayfa (Toplam 11 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.38 Saniye