Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - siya'nın Yeni Motosikleti Honda CBR 1000RR '08

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

siya'nın Yeni Motosikleti Honda CBR 1000RR '08
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ahead
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 02.05.2008 - 09:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel, güle güle kullanın. Bravo

2008 HONDA CBR 125 R
Başa dön
ahead Çevrimdışı ahead Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
volkankurul
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 02.05.2008 - 09:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun kazasız belasız bin inşallah. Süper seçim Bravo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 02.05.2008 - 18:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

siya, Yaşar, seninle tanıştığıma tekrar buradan belirterek teşekkür ederim.Benim mutlu günlerimden en güzeliydi.Murat abi,junioRosse ve seninle çok keyifli bir gün geçirmiş oldum.Konukseverliğiniz için minnetarım.Murat abi ile beraber müsayit oldugunuz bir gün davetlim olmanızı arzu ederim.Aynı heyecanı beraber paylaştığımızı, kalp atışlarımızın bile aynı tempoda çarptığını yüz ve beden hareketleriyle sezebiliyordum.Güzel bir rodaj yapıldı aynı zamanda.Beraber fotograf çekilmek bile aklımıza gelmedi.Günün bir tek kusuruydu.Tekrar görüşmek üzere hoşçakal.
Başa dön
Rosse Çevrimdışı Rosse Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
siya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 02.05.2008 - 19:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

junioRosse demiş ki:
Abim motorun deli gbiydi bugün...
Nice yollara....Supersin OK Alkışlıyorum
ben beyaz_Rosse arka-adam... _Gülümsüyorum

sağol kardeşim sende baya iidin en son nasılsın dediğimde kolarım kollarım diyodun Gülümsüyorum

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

armyy, valla gecen Rosse, geldi sağolsun yanıma onla beraber bi şile yaptık geldik.adam taa büyükcekmeceden geliyo yanımıza biz dip dibeyiz görüşemiyoz Dil çıkarıyorum

Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:

ahead, volkankurul, sağolun arkadaşlar Gülümsüyorum
ygt-srn
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Çanakkale/Gelibolu

MesajTarih: 02.05.2008 - 19:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun allah kaza bela vermesin Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
ygt-srn Çevrimdışı ygt-srn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
siya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 02.05.2008 - 19:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rosse demiş ki:
siya, Yaşar, seninle tanıştığıma tekrar buradan belirterek teşekkür ederim.Benim mutlu günlerimden en güzeliydi.Murat abi,junioRosse ve seninle çok keyifli bir gün geçirmiş oldum.Konukseverliğiniz için minnetarım.Murat abi ile beraber müsayit oldugunuz bir gün davetlim olmanızı arzu ederim.Aynı heyecanı beraber paylaştığımızı, kalp atışlarımızın bile aynı tempoda çarptığını yüz ve beden hareketleriyle sezebiliyordum.Güzel bir rodaj yapıldı aynı zamanda.Beraber fotograf çekilmek bile aklımıza gelmedi.Günün bir tek kusuruydu.Tekrar görüşmek üzere hoşçakal.

ilhancım bende seninle tanıştığıma çok sevindim.yerimizi biliyosun her zaman beklerim.ayrıca tavetin içinde çok teşşekür ederim.en kısa zamanda ziyaretine gelmek isterim ... kendine ve beyaz kıza ii bak Bravo

Son Mesajdan 26 saniye:

ygt-srn, sağol teşşekürler...
Başa dön
siya Çevrimdışı siya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rottweiler
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 02.05.2008 - 20:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı ugurlu olsun..maşallah,,kaza bela gelmesin başına Alkışlıyorum

HYOSUNG GT 250 R..
Başa dön
rottweiler Çevrimdışı rottweiler Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 03.05.2008 - 00:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

siya, en kısa zamanda ugrayacagım soz Bravo
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
cbr1000rrcagri
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: muğla

MesajTarih: 03.05.2008 - 00:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayılı olsun
Başa dön
cbr1000rrcagri Çevrimdışı cbr1000rrcagri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 03.05.2008 - 01:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı ugurlu olsun dileklerimle..

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
reont
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.05.2008 - 01:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bide yollarda göreydik..duruo bu böleee
reont Çevrimdışı reont Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
siya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 03.05.2008 - 19:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RüzGaR, cbr1000rrcagri, teşşekürler arkadaşlar
reont, pek yakında Göz kırpıyorum
two-wheeler
Üye
Üye

Nereden: Kocaeli-Gölcük

MesajTarih: 03.05.2008 - 19:16    Mesaj konusu: kesenize bereket.hayırlı olsun. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kalbinize kuvvet.bu adrenali kaldırması dileği ile .güle güle kullanın. Motordelisi
Başa dön
two-wheeler Çevrimdışı two-wheeler Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
siya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 03.05.2008 - 23:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

two-wheeler, sağol dostum Gülümsüyorum
pitbulleren
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.05.2008 - 23:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız kullanmanı dilerim Bravo
Başa dön
pitbulleren Çevrimdışı pitbulleren Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
7. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal