siya, Yaşar, seninle tanıştığıma tekrar buradan belirterek teşekkür ederim.Benim mutlu günlerimden en güzeliydi.Murat abi,junioRosse ve seninle çok keyifli bir gün geçirmiş oldum.Konukseverliğiniz için minnetarım.Murat abi ile beraber müsayit oldugunuz bir gün davetlim olmanızı arzu ederim.Aynı heyecanı beraber paylaştığımızı, kalp atışlarımızın bile aynı tempoda çarptığını yüz ve beden hareketleriyle sezebiliyordum.Güzel bir rodaj yapıldı aynı zamanda.Beraber fotograf çekilmek bile aklımıza gelmedi.Günün bir tek kusuruydu.Tekrar görüşmek üzere hoşçakal.
Tarih: 02.05.2008 - 19:46 Mesaj konusu:
Rosse demiş ki:
siya, Yaşar, seninle tanıştığıma tekrar buradan belirterek teşekkür ederim.Benim mutlu günlerimden en güzeliydi.Murat abi,junioRosse ve seninle çok keyifli bir gün geçirmiş oldum.Konukseverliğiniz için minnetarım.Murat abi ile beraber müsayit oldugunuz bir gün davetlim olmanızı arzu ederim.Aynı heyecanı beraber paylaştığımızı, kalp atışlarımızın bile aynı tempoda çarptığını yüz ve beden hareketleriyle sezebiliyordum.Güzel bir rodaj yapıldı aynı zamanda.Beraber fotograf çekilmek bile aklımıza gelmedi.Günün bir tek kusuruydu.Tekrar görüşmek üzere hoşçakal.
ilhancım bende seninle tanıştığıma çok sevindim.yerimizi biliyosun her zaman beklerim.ayrıca tavetin içinde çok teşşekür ederim.en kısa zamanda ziyaretine gelmek isterim ... kendine ve beyaz kıza ii bak
bide yollarda göreydik..duruo bu böleee _________________ APRILIA FUTURA RST 1000.BLACK...
MADE IN ITALY WITH A GREAT CARE AGAINST ALL JAPANESE PRODUCTS.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız