Tarih: 23.04.2008 - 22:00 Mesaj konusu: gezi projesi ???
merhaba arkadaşlar temmuzda senelik izinimde izmir den datça+ fetiye+marmaris civarı bir gezi yapmayı planlıyorum bir hafta kadar bana katılmak isteyen arkadaşlar olurmu temmuza daha var ama talep olursa gezi planı yapalım kamp+pansiyon usulü bir haftalık veya daha fazla tarihi mekanlar+uzun yol güneş deniz varmı bende gelirim diyen deli ayrıca bu bölgeler hakkında bilgisi olan arkadaşlarda varsa tavsiyelerini beklerim saygılar _________________
Tarih: 23.04.2008 - 22:55 Mesaj konusu:
bence yıllık iznini hazin ayına denk getir 22/28/ haziran motorsiklet festivali var istanbuldan bir gurup çıkacaz tavsiyem o detaylı olarak bu link den istedigini ögrenirsin ben geçen sene ordaydım busenede gidecem olurhttp://www.motordelisi.com/ftopict-58763-marmok.html
kardeşim zaten içimde onun eksikliği var ne yazıkki denk gelmiyor bizim izinler ama bi hafta sonuda olsa gidicem festivale bi günlükte olsa yani bu izinler denk gelmedi yine _________________
Tarih: 02.05.2008 - 20:56 Mesaj konusu:
kuşadasınada bekleriz bizim festivalimizde diğerlerinden kalır yanı yok hatta bu sene feci süprizler var.
ilgilenirsen linki www.kumof.com
kumof 6*7*8 haziran 2008 _________________ 2.kuşadası motosiklet festivali
6*7*8* haziran 2008
www.kumof.com
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6139 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 02.05.2008 - 21:21 Mesaj konusu:
Alıntı:
bu sene feci süprizler var
adaya girişte ruslarmı karsılıcak _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
F-5, temmuz için çizdiğin o rota motosikletle yolculuk için fazlasıyla sıcak olmaz mı? _________________ Özel mesajla bir yere varamazsınız!
Lütfen denemeyin.
Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1860 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 06.05.2008 - 05:00 Mesaj konusu:
Temmuz Ayı diyosun. Haziranın son haftası izinini ayarla MARMOKA gidecek bir çok arkadaş bulursun bence. Hem bu arada MARMOK festivalinede katılmış olursun _________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
MD SCOOTER TEAM eksi 120 km
The Godfather
marmok benim için hayal byine senelik iznimi ayarlamak gibi bi lüksüm olsa keşke bende çok gitmek istiyorum ama hep işim engel oluyor offff _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız