Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Evettt.. İşte Motoozinin Yeni cbf150si

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Evettt.. İşte Motoozinin Yeni cbf150si

Evettt.. İşte Motoozinin Yeni cbf150si
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
motoozi
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 02.05.2008 - 22:15    Mesaj konusu: Evettt.. İşte Motoozinin Yeni cbf150si Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Slm arkadaşlar. Yeni motorum cbf150 yi pazartesi günü tesLim aLdım. Önceki motorum (500cc) dan sonra biraz küçük gelecek ama içimdeki her an sorun çıkartacak şüphesi olmadan kullanacağım için ayrıca mutluyum Gülümsüyorum ResimLerinide sizinle paylaşmak istedim.
TesLim Aldığım gün...Ön koruma demiri taktırdım..

Daha sonrada arka sele ve yan demirLeri taktırdım..

Çarşamba günü ilk çayırçimen buluşmamı gerçekleştirdim biLe. Gülümsüyorum

Tüm arkadaşlara hayırlı sürüşLer diLiyorum. GeziLerde buluşmak dileğiyLe...

Foto edit: 188

En son motoozi tarafından 02.05.2008 - 22:24 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
motoozi Çevrimdışı motoozi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 02.05.2008 - 22:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resimler şimdi oldu Çok gülüyorum hayırlısı olsun,koruma demirleri ile transalpe benzemiş Bravo

En son racingdelisi tarafından 02.05.2008 - 22:29 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
transam
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 02.05.2008 - 22:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun Bravo
Başa dön
transam Çevrimdışı transam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motoozi
Üye
Üye

MesajTarih: 02.05.2008 - 22:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

racingdelisi tşk. ederim. ResimLeri ekleme konusunda pek başarılı değilim.Link oldu bi tıkla istersen Göz kırpıyorum
Başa dön
yosunn
Üye
Üye

MesajTarih: 02.05.2008 - 22:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun.kazasız belasız kullanma dilegiyle..iyi sürüşler
Başa dön
yosunn Çevrimdışı yosunn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_tatar_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34

MesajTarih: 02.05.2008 - 22:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin.
koruma demirleri iyi olmuş Bravo

Başa dön
_tatar_ Çevrimdışı _tatar_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Kenan_cbc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-KaRTaL

MesajTarih: 02.05.2008 - 22:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Oooo AmcaoğLu resimleride eklemişsin..Hade tekrar hayırlı uğurlu olsun Gülümsüyorum Çayırçimen resminde benim ybrde gözüküyoo Çok gülüyorum
dream217
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 02.05.2008 - 22:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun kardeş güzel olmuş
designserhat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/ gop/ baglarbasi/zngldk/alapli

MesajTarih: 02.05.2008 - 22:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun
designserhat Çevrimdışı designserhat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 02.05.2008 - 22:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun güle güle kullan,,, çokkkk güzel olmuş

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)

Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 02.05.2008 - 22:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun.. allah kaza bela vermesin..
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 02.05.2008 - 22:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: danmark

MesajTarih: 02.05.2008 - 22:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayirli olsun
Başa dön
yakup54 Çevrimdışı yakup54 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
karakral1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.05.2008 - 22:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
karakral1 Çevrimdışı karakral1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
motoozi
Üye
Üye

MesajTarih: 04.05.2008 - 20:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun dileklerini ileten arkadaşlara çok teşekkür ederim. iş nedeniyle peksık giremiyorum oyüzden mesajları yeni okudum hemen cevap yazdım....... Bravo
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal