Tüm izmirli kızlara tek tek mail atmışsın 10UR1 ya şans dileyin diye
olmaz ama böyle
Biz de tüm izmirli kızlar olarak sana şans diliyoruz, başarı dolu haberlerini bekliyoruz
ben de naapiim sözcü olarak burda herkes adına konuşuyorum
bi daha ki sefere burdan şans dilemeyiz de umarım bütün kızlar toplanıp geliriz, o daha süper olur eminim....!
diğer yarışçılar da zaten bize bakarken virajı alamayıp düşerler
sen de tüm kupaları toplarsın
Tarih: 02.05.2008 - 22:36 Mesaj konusu:
Akraba helal olsun sana akraba senle aynı soyadı taşımaktan gurur duyuyorum akraba Bende geliyorum inşallah her zaman kaldığım suit i ayırtırsan ii olur..Her ne kadar otelde olsa hep aynı yatakta yatmayı tercih ederim Ama dersenki o suitler yüksek seçilmişlere ayrıldı o zaman sizde yatarım _________________ Hayat Verenin Kuluyum...
Way way wayyyyyy HakanDincer, HalilRR, Mehmet Tan, 10UR1 Aman Yarabbii Ağaların hepsi geliyorr
EkremSen Bayım Herzaman dediğim gibi sen Ahmet SAN gibi adamsın 10 numara organizasyonlara İmza atıyorsun Bunu 2 sene önce yaptığın iftar yemeği organizasyonunda görmüştük Önünde saygı ile eğiliyorum
10UR1 KArdeşim seninle bizzat ben ilgilenicem yemekten sonra Hayatta bırakmam istanbul gecelerine akıcaz
MaGICLeF Ersinim bu işin aksiliği falan yok geliyosun
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
HakanDincer Başkanım berhanla Volkanıda getirseydinizde ekip tamam olurdu akşam yatmadan öncede bikaç parti pişti atardık _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1853 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 03.05.2008 - 01:11 Mesaj konusu:
EkremSen,
teşekküre gerk yok ben kimseye PM atmadım. Ben sadece MD facebook grubunda kayıtlı 435 kişiye gruptan duyru yaptım. sakın yanlış anlaşılnasın. Bu etkinliği de diğer etkinlikler gibi MD facebook grubuna duyurmam gerekirdi. Bir de baya büyük bi etkinlik. şimdiden PİLOTUMUZ ONUR umuza başarılar dilerim. _________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
MD SCOOTER TEAM eksi 120 km
The Godfather
En son derkunt tarafından 03.05.2008 - 01:39 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Oct 12, 2004 Mesajlar: 712 Nereden: İstanbul / And. yakası / Bayramoglu
Tarih: 03.05.2008 - 11:13 Mesaj konusu:
EkremSen, Ekrem Baba büyüksün Yine 10 numara bir organizasyona imza atıcağından eminim.. İnşallah bizde orda yaninda olucass.. _________________ İsteyene Değil, İstediğime Yol Veririm !!!
2008 YZF R1 (RED- WHİTE)
ghostrider_cbr@hotmail.com
SBSY TEAM
Tarih: 03.05.2008 - 11:26 Mesaj konusu:
EkremSen,Ekle akraba ekle listeye Yeter,İmdat,Hasan,Hüseyin,Rıfkı yada ok
Akraba çok iyi bir organizasyona imza attın Böyle bir etkinliği organize etmek meşakkatli...Havaya taş atacaksın kuş gelip çarpacak _________________ Hayat Verenin Kuluyum...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız