Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Rivada Naçizane Döndük (Foto)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Rivada Naçizane Döndük (Foto)

Rivada Naçizane Döndük (Foto)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.05.2008 - 23:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

useri2004, kardeşim haklısın bariyer faktörü çok önemli Gülümsüyorum bi hafta sonu organize etmek lazım viraj günü Gülümsüyorum

2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 02.05.2008 - 23:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tanerim 7. fotoda ayağın peg e basmıyor ne iş Çok gülüyorum
DagustuN, aman ha atasözü olmasın şimdi Şok oldum Çok gülüyorum
B E K O
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KUYUBAŞI/KADIKÖY/İST.

MesajTarih: 02.05.2008 - 23:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bensiz olurmu ya.. içim gitti şimdi... izmir manisa turu bitti rivayı özledimm
useri2004
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 02.05.2008 - 23:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin, organizasyon yaparız viraj günü şeklinde ama erkenden gitmek lazım sonra yola piknikçiler doluyor Gülümsüyorum
titi, Geçen hafta Kenan'ın yarışını izlerken gördüm adam sol virajda sağ ayağını kaldırmayıversin mi? kontra yetmeyince kullanıyor adamlar bir deniyim dedim alışınca işe yarıyor ama siz yinede bunları kendi evinizde denemeyiniz mesuliyet kabul etmem Çok gülüyorum

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

B E K O, bekir abi sen riva yollarının demirbaşısın Çok gülüyorum
Başa dön
useri2004 Çevrimdışı useri2004 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
caglar23
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ELAZIĞ

MesajTarih: 02.05.2008 - 23:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel yatmışsınız maşallah Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Yücel abi süpersin Alkışlıyorum Alkışlıyorum
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 02.05.2008 - 23:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Etkinlikler'den devam ediyoruz...

Resimler çok güzel,nice gazlamalara,kazasız,belasız. Bravo
Başa dön
seker_portakali Çevrimdışı seker_portakali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Can_A_waR
Üye
Üye

MesajTarih: 02.05.2008 - 23:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel gündü.. herkese teşekkürler..
ama bnm photolara biras photoshop lzm Gülümsüyorum ben yinemi kilo aldım? bu makinadan öyle geliba ? konuşsana yc_ Yücel bişi desene olm.. Göz kırpıyorum

The President of Tay-Tay Racing Team
Başa dön
Can_A_waR Çevrimdışı Can_A_waR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
useri2004
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.05.2008 - 00:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Can kameradan heralde ben de şişman çıkmışım Çok gülüyorum Şu senin tay tay racing lafı süper ya Gülümsüyorum
Başa dön
useri2004 Çevrimdışı useri2004 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
B E K O
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KUYUBAŞI/KADIKÖY/İST.

MesajTarih: 03.05.2008 - 00:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

takımda ilk 11 değişmiş! hocamı değişti n'oldu beyler?

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

Brezilyaya paskalya tatiline gittik döndük bir hafta , kimseyi tanımıyorum ya..
Can_A_waR
Üye
Üye

MesajTarih: 03.05.2008 - 00:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hehehe dimi ama cameradan belli Göz kırpıyorum
tay tay racing i arctura Ahmethan kardeşim uygun gördü bana saolsun Çok gülüyorum

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

keşke diz koydugum wirajıda yakalıya bilseymiş arkadaş Çok gülüyorum

The President of Tay-Tay Racing Team
Başa dön
Can_A_waR Çevrimdışı Can_A_waR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
useri2004
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.05.2008 - 00:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

B E K O, Bekir abi ayıpsın hepimiz GGDT (gelene git demeyiz team) üyesiyiz.. Çok gülüyorum
Başa dön
Arctura
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iST

MesajTarih: 03.05.2008 - 00:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Can_A_waR demiş ki:
hehehe dimi ama cameradan belli Göz kırpıyorum
tay tay racing i arctura Ahmethan kardeşim uygun gördü bana saolsun Çok gülüyorum

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

keşke diz koydugum wirajıda yakalıya bilseymiş arkadaş Çok gülüyorum

vay can virajlara başlamışız Gülümsüyorum ikarus rider on board Çok gülüyorum

Arctura
Istanbul Racing Team
Başa dön
Arctura Çevrimdışı Arctura Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
reddragonnvv
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR/EDREMİT/akçay

MesajTarih: 03.05.2008 - 00:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel kareler paylaşım için teşekkürler... Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
reddragonnvv Çevrimdışı reddragonnvv Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 03.05.2008 - 00:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bekir abi transfer var Eto da gelecek bizim takıma Çok gülüyorum Tanerim ben sana ne dedim her kesin takımı kendine güzel....Kesiciye girdim çabuk Çok gülüyorum
useri2004
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.05.2008 - 00:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Takım makım bir halı saha mı organize etsek ha bekir abi kaleci hazır Delirdim Biri beni durdursun

En son useri2004 tarafından 03.05.2008 - 00:35 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
2. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal