yc_, sen tecrubelısın becerırsın aragaz yapıp vıtes atmasını.. _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
armyy, vay knki seni hep görüyom yollarda geçende acıbademe çıkarken gördüm neler çeviriyon bi bilsem _________________ tiky_rider@hot only for girls ssrider.com
Tarih: 03.05.2008 - 01:57 Mesaj konusu:
ryangt, hane toplantılarından beri seni motor sırtında görmedim desem, en yakın zamanda görüşelim ..
Gezideki er5 li arkadaş teker yapayım derken düştü yamulan gidonu eliyle düzeltti biliosun yücel tel nedir ki kawa power
armyy, vay knki seni hep görüyom yollarda geçende acıbademe çıkarken gördüm neler çeviriyon bi bilsem
selam caktım sana bende seni kırmızı jantlardan tanıyorum yakıyor.. _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
eray,ortaligi gazlayip gazlayip son anda ortadan kaybolma hakkim saklidir seklinde bir ibare dusseydin yazinin dibine
titi;haci seninde beyaz gomlekli kumas pantolonlu resimlerini gorduk ama bir virajini gormek nasip-kismet olmadi,beklemekteyiz
yucel;yazilarina-zirt pirt motor degistirmene-tavirlarina baktikca kendimin 3-4 sene onceki halini goruyorum.boyle devam et _________________ 2003 HONDA CBR 954 RR...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız