Evet arkadaşlar son durum nedir gidiyormuyuz yoksa gezi iptal mi bizlerde ona göre planımızı yapalım
Kankacığım mesela dün meteoroloji pazar günü gökgürültülü sağnak yağışlı diyodu Bu gün ise sadece yağmurlu diyo yaw yoksa meteorolojide çalışan biti MD'ye üye ve biliyo bizim gezi yapıcağımızı bizimle dalgamı geçiyo _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç ?
ben de gelıyorum arkadaslar hehehehe bızıde ekleyın 2 kişi
ama yagmur yagıyor nası olcak degısıklık bıldırılcekmı en geç yarın aksama kadar cvp yazılırsa sevınırım
öptum hepınızı _________________ HIZ...!! SONUM İSE SONUNA KADAR YAŞAMAYA RAZIYIMMMM...!!!
Tarih: 02.05.2008 - 23:21 Mesaj konusu:
Yarın çok geç olmayan bir vakitte gezi ile ilgili bilgi verilecektir...
Bekleen yağmur akşam üzeri 7 gibi başladı...
Bu sefer tutturdu bizim gökbilimciler _________________ - t e a m g e r i l l a - r @ m b o-
er 6n black
savasarno@hotmail.com
Gsm : 0532 7373698
Tarih: 03.05.2008 - 11:14 Mesaj konusu:
şuanda hava kararsız bakalım ne olacak _________________ HONDA TEAM 954RR---SCOOTER TEAM X9 250---GP1 250(süüüper)
KENDİNE YAPILMASINI İSTEMEDİĞİNİ BAŞKASINA YAPMA.
duanla yaşamadımki bedduanla öleyim.
Kayıt: Jun 27, 2006 Mesajlar: 270 Nereden: istanbul-KaRTaL
Tarih: 03.05.2008 - 14:06 Mesaj konusu:
antakin demiş ki:
3-4 gün sonrası yağmur olasılıkları bugüne kadar hiç tutmadı arkadaşlar bana göre yağmur falan yağmayacak gerçi yarın belli olur haftasonun hali
Evet yine tutmadı ANTAKİN Dışarıya bakın yaa ne güzel, güneş var az bulutlu hava. İnşallah yarında böyLe oLAcakk.... Allahım sen hayalimizi, umudumuzu boşa çıkarma . AMİNNN _________________ _İstanbuL M.D. Ybr125 TeaM_
Şuan gebzede hava gerçekten güzel ama otoriteler yarın için %60 yağar diye tahmin yürütüyorlar _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç ?
Kayıt: Mar 16, 2005 Mesajlar: 541 Nereden: ISTANBUL/Bostancy
Tarih: 03.05.2008 - 15:14 Mesaj konusu:
Yağmasa bile eser ha yağdı ha yağacak keyfini kaçırır insanın _________________ DÜZ YOLDA ESERIM, MAKASTA GEÇERIM, VIRAJDA KAYARIM. NE GTI NE STI NE GSI.HEPSI HIKAYE ! MOTORCUYUM BEN G E Ç I L M E Z I M ! ! ! since1998 Licensed by YAMAHA-R1
YAMAHA-R1 SERİ ÜRETİMİ OLAN "DÜNYANIN EN İYİ MOTORU!!"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız