Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Rivada Naçizane Döndük (Foto)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Rivada Naçizane Döndük (Foto)

Rivada Naçizane Döndük (Foto)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
alpiser
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.05.2008 - 13:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yc_, Çok gülüyorum Çok gülüyorum ben sana ne dedim Göz kırpıyorum

CBR 1000RR
Başa dön
alpiser Çevrimdışı alpiser Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.05.2008 - 13:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alpiser demiş ki:
yc_, Çok gülüyorum Çok gülüyorum ben sana ne dedim Göz kırpıyorum

bende dedim ama dinliyen yok Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 03.05.2008 - 13:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yc_,Sayatım bana haber verdi ama çıktınızmı yola...bende beyaz eşya bakıp zaman kalırsa yanınıza geleceğim Çok gülüyorum
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.05.2008 - 13:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

titi, Dur bide üstatlar gelsin viraj proları onlarıda bekliyelim okurlar şimdi topici
Başa dön
alpiser
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.05.2008 - 13:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yc_, mesela kimi bekliyon Çok gülüyorum Allahını seversen söyle Çok gülüyorum Çok gülüyorum

CBR 1000RR
Başa dön
alpiser Çevrimdışı alpiser Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.05.2008 - 13:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onlar kendini biliyo cüneyt arkın misali içlerinden dışlarından geçecem herkes davetlidir debriyajada bisiklet teli takacam yiyen gelsin rivaya..
Başa dön
kawasaki_honda
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BEYŞEHİR otobanından

MesajTarih: 03.05.2008 - 13:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yc_, sanırım yanlış anlama var burada arkadaşım kimse sizlerle burada dalga felen geçmiyo sizler elinizden geldigi kadarıyla birşeyler yapıp buradaki insanlara sunmuşsunuz isteyen beyenir isteyen beyenmez sen o kadar yatıyosun viraja başkaları senden daha çok yatıyo ne fark eder motor çok yatınca gp ye felenmi alacaklar bence güzel görüntüler güzel kareler risk yok teşekkürler
Başa dön
kawasaki_honda Çevrimdışı kawasaki_honda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
alpiser
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.05.2008 - 13:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yc_, bisiklet telimi Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

CBR 1000RR
Başa dön
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.05.2008 - 13:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawasaki_honda demiş ki:
yc_, sanırım yanlış anlama var burada arkadaşım kimse sizlerle burada dalga felen geçmiyo sizler elinizden geldigi kadarıyla birşeyler yapıp buradaki insanlara sunmuşsunuz isteyen beyenir isteyen beyenmez sen o kadar yatıyosun viraja başkaları senden daha çok yatıyo ne fark eder motor çok yatınca gp ye felenmi alacaklar bence güzel görüntüler güzel kareler risk yok teşekkürler

yanlış anlamaya yok risk var bundan sonra atla gel istanbula video çekecez bilader göster viraja nasıl girilir Bravo
Başa dön
kawasaki_honda
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 03.05.2008 - 13:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yc_, kardeş benim orada küçü bir video var tıklarsa izlersin ben sana birşey demiyorum zaten Bravo
Başa dön
kawasaki_honda Çevrimdışı kawasaki_honda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 03.05.2008 - 13:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fotolar harika... Bravo
racing_bora Çevrimdışı racing_bora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kawasaki_honda
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 03.05.2008 - 13:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben sana şöyle söyleyeyim beyşehir li yaz you tube gir bizim videoların hepsi orada izle
bizlerede çok yorum yaptılar bu sitede
Başa dön
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.05.2008 - 13:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

80-100 ile girmek farklı 160 ile girmek farklı rivadaki virajlar uzun bişeye sıkarken akıllı sıkın bigün denk geliriz inşallah
Başa dön
joe_santana
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / And. yakası / Bayramoglu

MesajTarih: 03.05.2008 - 13:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

useri2004, Resimler için teşekkürler kardeşim..

yc_, Yücel kardeşim Çok güzel olmuş resimler.. Güzelde eğlenmişsiniz belli.. Allah bozmasın kardeşim.. Hadi bakalım Kazasız belasız inşallah... Bravo Bravo Göz kırpıyorum
SBSY TEAM
Başa dön
joe_santana Çevrimdışı joe_santana Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kawasaki_honda
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 03.05.2008 - 13:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yc_, 80-100 degil oradaki viraja yola bakarsan sizin rivadaki yol yanında pist kalır ayrıca orada 120-130 km hız var
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
6. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.23 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal