Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Rivada Naçizane Döndük (Foto)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Rivada Naçizane Döndük (Foto)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.05.2008 - 13:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

joe_santana, sağolasın bekirim Bravo
Başa dön
yc_ şimdi Çevrimiçi yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kawasaki_honda
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BEYŞEHİR otobanından

MesajTarih: 03.05.2008 - 13:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yc_, insallah karşılaşırız tanışmış oluruz sizlerle çay içeriz bizim kimseye ıspartlayacak birşeyimiz yok sen beni yanlış anlıyosun yorumlarımı dikkatli okursan anlarsın
Başa dön
kawasaki_honda Çevrimdışı kawasaki_honda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
joe_santana
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / And. yakası / Bayramoglu

MesajTarih: 03.05.2008 - 13:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawasaki_honda, Hayırdır kardeşim yaa bi derdin sorunun yok inşallah..
Yücel virajla sınanacak tecrubede değil.. Varsa sınamak istediğin biri gel beni sına...
SBSY TEAM

En son joe_santana tarafından 03.05.2008 - 13:44 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
joe_santana Çevrimdışı joe_santana Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.05.2008 - 13:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

joe_santana, haklısın bekirim riva virajları böyle ama arkadaşlar bilmedikleri için boş beleş sıkıyolarlar Bravo
Başa dön
yc_ şimdi Çevrimiçi yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kawasaki_honda
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 03.05.2008 - 13:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

joe_santana, senide sınarız önemli degil ben zaten yücele söyle viraja giriyon böyle viraja giriyon diye birşey demiyorum o beni yanlış anladı ben onu savunurken suçlu duruma biz düştük
Başa dön
kawasaki_honda Çevrimdışı kawasaki_honda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
joe_santana
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.05.2008 - 13:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawasaki_honda, Aman kardeşim beni sınama sen sakın.. Heleki Virajda falan hiç sınama..
SBSY TEAM
Başa dön
joe_santana Çevrimdışı joe_santana Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 03.05.2008 - 13:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rivaya gidiliyormuş saolsun teklif eden arkadaşımız oldu 15:00 te toplantım vardı fakat haftay ertelendi kocamı alıp gelme ihtimalim yüksek...
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kawasaki_honda
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 03.05.2008 - 13:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

joe_santana, sen bence fazla büyükleniyosun moto gp felenmi yarışıyon yoksa sende beni maden virajlarında dene bence

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

gönder şu hekeli viraj videolarınıda bir bakalım belki gözüm korkar senden
Başa dön
joe_santana
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.05.2008 - 14:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawasaki_honda, Büyüklendiğimiz yok kardeşim. Ben mütevaziliğimi korurum genelde.. Büyüklenmiş falan olsaydık yada reklam peşinde koşsaydık, Sitede boy boy motor üstünde resimlerimiz olurdu.. Bizi biri viraja davet ettiği zamanda seve seve gider gösteririz gerekirse öğretiriz.. İmzamızın altındaki linki falan göstermeyiz yanii.
Beni virajda sınama derken de: Ben senin gibi dizi virajda değil otobanda makas atarken değdiriyorum..
Yanlış anlaşıldın yada anlaşılmadın Adamlar gezi yapmışlar viraja girmişler diyeceğin tek şey paylaşıma teşekkür etmek.. Senin ilk yaptığın yorum belki espriyle karışık ama herkes espriden anlamak zorunda değil.. Bravo
SBSY TEAM
Başa dön
pitman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Y@RınIM YoK__SıKıNtI yOk__Ne FarK EdER

MesajTarih: 03.05.2008 - 14:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya joe_santana, bekir kardesım bak sen yanlıs anlamıssın...kawasaki_honda, orda guzel yorumda bulunmus ama sen olayı sınama olayına cevırmııssın..bunlar hos seyler deıl.kımsenın kımseye bısı ıspatlamasına gerek yok..yapılan yorumlara alınmayada gerek yok..herkesın gırıp cıktıgı bı sıte madem bı guzellık yaptı arkadaslar ellerıne saglık foto koydular yapılan yorumlara alınmanın anlamı yok..kımsenın kotu bısı dedıgıde yok+desede yorum yanı ıı yorumda hersey guzelde kotude ıspata mı dokulucek olay..
yc_, elıen saglık kardesım İyi fikir
Başa dön
pitman Çevrimdışı pitman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.05.2008 - 14:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pitman, kardeşim bana eline sağlık deme gel viraj öğret lastiği bitirmişşin bende 5 parmak var Bravo
Başa dön
kawasaki_honda
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 03.05.2008 - 14:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

joe_santana, valla kardeş bizde otoban çocugu degiliz öle 280-290 gazla 5 şeritli yolda ne anlarsıız bilmem benim işim viraş sıralı olsun yeter sezonda 1 takımlastigin yanaklarını yedirmezsem içim rahat etmez benim beni görmek istersen körfez pistine gelmen yeter görüşürüz polemige gerek yok
Başa dön
joe_santana
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.05.2008 - 14:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pitman, Taman kardeşim üslubun güzell.. Seni dinliyorum bu sefer kırmıyorum seni vee bişey demiyorumm... Eyvallah..
Yok yani öle İstanbuldaki adamları sahipsiz sanmasınlar diye yazıyorum yoksa benim kimseyle bi derdim sıkıntım yok kardeşim... Göz kırpıyorum

kawasaki_honda, Tamam kardeşim gerekeni pitman söylemişş,, Başka yorum yok benden.. Piste falan gelmeye gerek yok yani.. Seni bilen biliyor benide bilen biliyor..Eyvallah..
SBSY TEAM
Başa dön
pitman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Y@RınIM YoK__SıKıNtI yOk__Ne FarK EdER

MesajTarih: 03.05.2008 - 14:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yc_, kardesım bak gerek yok lutfen... ne senın ne de benım kımseye bısı ıspatlamamıza gerek yok..lutfen gel vıraj ogret gıbı sozcukler kullanma İyi fikir
ha eger elıne saglık demem rahatsız ettıyse senı kusura bakma

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

joe_santana, tesekkurler kardesım Bravo
Başa dön
pitman Çevrimdışı pitman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
joe_santana
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.05.2008 - 14:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pitman, Seninle tanışıyormuyuz Kardeşim.. Nerde otoruyorsun...
SBSY TEAM
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
7. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal