yc_, insallah karşılaşırız tanışmış oluruz sizlerle çay içeriz bizim kimseye ıspartlayacak birşeyimiz yok sen beni yanlış anlıyosun yorumlarımı dikkatli okursan anlarsın _________________ kawasaki
http://www.youtube.com/watch?v=UPCDgTLidJo x_kawasaki_x@hotmail.com
joe_santana, haklısın bekirim riva virajları böyle ama arkadaşlar bilmedikleri için boş beleş sıkıyolarlar _________________ tiky_rider@hot only for girls ssrider.com
joe_santana, senide sınarız önemli degil ben zaten yücele söyle viraja giriyon böyle viraja giriyon diye birşey demiyorum o beni yanlış anladı ben onu savunurken suçlu duruma biz düştük _________________ kawasaki
Kayıt: Oct 12, 2004 Mesajlar: 710 Nereden: İstanbul / And. yakası / Bayramoglu
Tarih: 03.05.2008 - 13:49 Mesaj konusu:
kawasaki_honda, Aman kardeşim beni sınama sen sakın.. Heleki Virajda falan hiç sınama.. _________________ İsteyene Değil, İstediğime Yol Veririm !!!
2008 YZF R1 (RED- WHİTE)
ghostrider_cbr@hotmail.com
SBSY TEAM
Kayıt: Jan 07, 2005 Mesajlar: 2603 Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir
Tarih: 03.05.2008 - 13:49 Mesaj konusu:
Rivaya gidiliyormuş saolsun teklif eden arkadaşımız oldu 15:00 te toplantım vardı fakat haftay ertelendi kocamı alıp gelme ihtimalim yüksek... _________________ Honda Team
Neşe Erberk..
Tarih: 03.05.2008 - 14:01 Mesaj konusu:
kawasaki_honda, Büyüklendiğimiz yok kardeşim. Ben mütevaziliğimi korurum genelde.. Büyüklenmiş falan olsaydık yada reklam peşinde koşsaydık, Sitede boy boy motor üstünde resimlerimiz olurdu.. Bizi biri viraja davet ettiği zamanda seve seve gider gösteririz gerekirse öğretiriz.. İmzamızın altındaki linki falan göstermeyiz yanii.
Beni virajda sınama derken de: Ben senin gibi dizi virajda değil otobanda makas atarken değdiriyorum..
Yanlış anlaşıldın yada anlaşılmadın Adamlar gezi yapmışlar viraja girmişler diyeceğin tek şey paylaşıma teşekkür etmek.. Senin ilk yaptığın yorum belki espriyle karışık ama herkes espriden anlamak zorunda değil.. _________________ İsteyene Değil, İstediğime Yol Veririm !!!
2008 YZF R1 (RED- WHİTE)
SBSY TEAM
pitman, kardeşim bana eline sağlık deme gel viraj öğret lastiği bitirmişşin bende 5 parmak var _________________ tiky_rider@hot only for girls ssrider.com
joe_santana, valla kardeş bizde otoban çocugu degiliz öle 280-290 gazla 5 şeritli yolda ne anlarsıız bilmem benim işim viraş sıralı olsun yeter sezonda 1 takımlastigin yanaklarını yedirmezsem içim rahat etmez benim beni görmek istersen körfez pistine gelmen yeter görüşürüz polemige gerek yok _________________ kawasaki
Tarih: 03.05.2008 - 14:14 Mesaj konusu:
pitman, Taman kardeşim üslubun güzell.. Seni dinliyorum bu sefer kırmıyorum seni vee bişey demiyorumm... Eyvallah..
Yok yani öle İstanbuldaki adamları sahipsiz sanmasınlar diye yazıyorum yoksa benim kimseyle bi derdim sıkıntım yok kardeşim...
kawasaki_honda, Tamam kardeşim gerekeni pitman söylemişş,, Başka yorum yok benden.. Piste falan gelmeye gerek yok yani.. Seni bilen biliyor benide bilen biliyor..Eyvallah.. _________________ İsteyene Değil, İstediğime Yol Veririm !!!
2008 YZF R1 (RED- WHİTE)
SBSY TEAM
Kayıt: Apr 20, 2008 Mesajlar: 752 Nereden: Y@RınIM YoK__SıKıNtI yOk__Ne FarK EdER
Tarih: 03.05.2008 - 14:20 Mesaj konusu:
yc_, kardesım bak gerek yok lutfen... ne senın ne de benım kımseye bısı ıspatlamamıza gerek yok..lutfen gel vıraj ogret gıbı sozcukler kullanma
ha eger elıne saglık demem rahatsız ettıyse senı kusura bakma
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız