Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Selam arkadaslar

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Selam arkadaslar

Selam arkadaslar

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
djsavash
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: greece

MesajTarih: 03.05.2008 - 13:40    Mesaj konusu: Selam arkadaslar Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam arkadaslar ben bu sitenin yeni uyesiyim ve yunanistanda yasiyorum,sizlere bagzi sorular sormak istedim turkiyeyi
ve sizleri daha iyi taniyabilmek icin.
Turkiyeye cok defa gelmeme ragmen yollarda cup,scooter veya 600cc den asagi motorlara rastlamadim,bu benim sanssizligimdanmi yoksa turkiye de bu motorlar bulunmuyomu?
mesela benim ilk motorum olan yamaha aerox 100cc 2 zamanli scooter 13 yasindayken almistim ve sonra 140cc modifiye ettim
1) http://img501.imageshack.us/my.php?image=07082818541uw7.jpg
2) http://img508.imageshack.us/my.php?image=2323gs1.jpg
3) http://img378.imageshack.us/my.php?image=2424jr8.jpg
veya simdiki iki motorumdan biri olan yamaha z 125 bu motorlar turkiyede mevcutmu?
eger bu motorlar yoksa siz ne tur motorlarla basladiniz?

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 03.05.2008 - 13:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

djsavash, dostum biz ufak motorlara modifiyeyi saçma olarak görüyoruz. Biz ilk motorlarımızı genellikle cbr125 ybr125 cbf150 olarak kullanıyoruz...
alikaya
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 03.05.2008 - 13:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya bende de ybr var büyüm motor almak istiyorum
Başa dön
alikaya Çevrimdışı alikaya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 03.05.2008 - 13:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

siz rast gelmemişsiniz küçük motorlarda var tabiki.bu arada siteye hoş geldiniz.umarım 2. fare vakası yaşamayız.
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
momoR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: karşıyaka/çigli/egedagxd

MesajTarih: 03.05.2008 - 13:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slayer2694 demiş ki:
siz rast gelmemişsiniz küçük motorlarda var tabiki.bu arada siteye hoş geldiniz.umarım 2. fare vakası yaşamayız.

Çok gülüyorum Çok gülüyorum inş
momoR Çevrimdışı momoR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 03.05.2008 - 13:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alikaya, avatar çok büyük düzelt lütfen...
slayer2694, ahaha ben dicektim demedim valla. Bravo
djsavash
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: greece

MesajTarih: 03.05.2008 - 14:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2. fare vakasi ne arkadaslar?

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

ha bu arada cbr,ybr burdada var ve onlarda 125 cc okadarda hizli degilki o motorlar...yamaha z e ufak diyosan ne diyim bi cbr li arkadasla bi yaris yapar videoyu yuklerim Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum
lunaticank
Üye
Üye

Nereden: ankarakeçiören

MesajTarih: 03.05.2008 - 14:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

slayer2694

alemsın baba ya harbiden mesajı okuyunca ılk aklıma gelen sey oldu:DÇok gülüyorumÇok gülüyorum Delirdim
Başa dön
lunaticank Çevrimdışı lunaticank Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
AlAcAli19
Üye
Üye

Nereden: ÇoRuM

MesajTarih: 03.05.2008 - 14:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla fare vakasını bende merak ettim Dil çıkarıyorum
AlAcAli19 Çevrimdışı AlAcAli19 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hayabuso34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kartal

MesajTarih: 03.05.2008 - 14:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Öncelikle savaş alikaya hoş geldiniz aramıza alikaya kardeş avartarın konuyu kapladı onu bir küçült istersen...

!..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
Başa dön
hayabuso34 Çevrimdışı hayabuso34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal