Tarih: 02.05.2008 - 13:50 Mesaj konusu:
ben bi banka hesap numarası alayım.. BeLiaL, çok takip edemiyorum msnden bi titretirsen hesap numarasını alayım.. bide biraz burdaki arkadaşlarıda bi yokluyayım 3-5 almak isteyen olur sanırım.. banka hesabıda iş bankası olursa ayrıca bi sevindirik olucam.. _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Kayıt: Aug 26, 2005 Mesajlar: 1517 Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR
Tarih: 02.05.2008 - 14:26 Mesaj konusu:
Banka hesap numarasını lütfen aksudogan@hotmail.com a bi mail yaparsanız 10 adette ben alayım.. Muhtemelen gelemiycem fakat katılmak isterim.
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
Yalnız sanırım ince bir çizgi var burda.. Satılan bilet sayısına göre 5000 kişi görünüp, oyuna 50 kişi gelirse üzülmesin çocuklar? Kıyamam yaa.. _________________ GÖZLERİME BAK, MOTORCU OLDUĞUMU ANLARSIN.
Kayıt: Aug 26, 2005 Mesajlar: 1517 Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR
Tarih: 03.05.2008 - 13:31 Mesaj konusu:
keskin84 demiş ki:
teşekkur edıyorum belkı bızde bır engellı adayıyız tam destek
Çok yanlış bir yaklaşım.. Şimdi 2 saat anlatıcam neden olduğunu ama gerek yok, muhtemelen çok gençsin.. Gençliğine
veriyorum.. _________________ GÖZLERİME BAK, MOTORCU OLDUĞUMU ANLARSIN.
Kayıt: Oct 07, 2007 Mesajlar: 774 Nereden: VENÜS gezegeninden
Tarih: 03.05.2008 - 14:24 Mesaj konusu:
BeLiaL, eşim LEVO ile bana 100 adet bilet yaz önümüzde ki hafta cuma gelip senden teslim alabilirim sanırım, çok güzel bir organizasyon bizlerde üzerimize düşeni yapalım... _________________ Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sınırları vardır cehaletinse hiçbir sınırı yoktur...
Tarih: 03.05.2008 - 19:37 Mesaj konusu:
PeLLiNe,
Alıntı:
Hayat yeterince ENGELLERLE dolu... onları YALNIZ bırakmayalım
MehmetTan, Abimm Biletlerin bende...İstediğin zaman teslim alabilirsin..Desteğin için teşekkür ederimm 10UR1, Toplantı'ya başka yerden geldiğim için biletler yanımda değildi.O yüzden herhangi bir girişimde bulunmadım.Pazar pikniğe geliyor isen orda da alabilirsin..Teşekkür ederim onlar adına..
nofeaRR, en kısa süre içerisinde hesap numarası işini halledip sana bilgi vereceğim canım..Ağaç dikimi için yaptığımızın aynısını yapalım istersen...Paralar sende toplansın.En son sen verdiğim hesap numarasına yollarsın..Bende biletleri senin adına yollarım..Çok teşekkür ederim desteğin için.. SeyyahKedi, Doğan Abi'cim geziye geliyor isen gezide görüşelim.Gelmiyor isen ben sana ulaşırım bir şekilde Sana da çok teşekkür ederim..
MooNLighTT, Biletleriniz hazır istediğiniz zaman benden alabilirsiniz...Sana ve eşine örnek davranışınız ve desteğiniz için teşekkür ederim..
Redlineee, Kaç adet bilet istiyorsan burdan ya da pm yolu ile bana bildirebilirsin..Hesap numarasını sana da iletirim.. Biletleri de adresine postalarım...Sana da teşekkür ederim...
Bu etkinliğe katılan,katılmayı isteyip katılamayan ve en önemlisi ÖNEMSEMEYEN herkese çok teşekkür ederim... _________________ Bak şu tıfıla yürür kasıla kasıla, uymadın mı hiçbir kılıfa,açta elini bakayım falına.Bak canım senin falın falanmış,alnın karşılanmış buna alış, bak benim yüzümde bir karış.BU DİYARDAN SIVIŞ
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız