Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - O Bir Canavar ZZR 1400

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

O Bir Canavar ZZR 1400

O Bir Canavar ZZR 1400
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
capodelcapo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

Nereden: KONYA

MesajTarih: 03.05.2008 - 15:51    Mesaj konusu: O Bir Canavar ZZR 1400 Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Konyamızın 3. ZZR 1400 ü Hayırlı ugurlu olsun

Konya Kawasaki bayii ADA Motor H.İbrahim ADA Kendisine Özel getirdigi bu sıfır makina çılgın agrezif aynı zamandada delüü

olmayla kalmayıp yolların vay haline İbrahim ADA nın engin tecrübesi yetmedigi gibi komple Muzzy marka ve birkaç ekstra ile beygiri artırılan bu alete yol lazım Biz Konyalı motorcuların bu yıl şansı yok derim dedigim gibi İbrahim ADA ve ZZR1400 ikisinin bir bütün oldugunu düşünürsek bizede eksozundan atan alevin tozunu yutmak kalır akşam bizzat kızılören yolunda gözlerimle gördüm ALLAH muhafaza
neyse toparlamak gerekirse ALLAHım nazarlardan saklasın kaza bela vermesin güle güle binmek nasip etsin

ALLAH izin verirse Çok yakında İbrahim ADA dan kuzu yiyecegiz
Çok gülüyorum Çok gülüyorum Delirdim Delirdim

Buyurun bu delüü makinanın fotoları

Paraya kıymış almış eksozun satış Fiyatı 2000 euro

İbrahim ADA ve Ben

Dr Kaya ve İbrahim ADA

--ne olursan ol yine gel--

En son capodelcapo tarafından 03.05.2008 - 16:13 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
by_molla
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya-serik

MesajTarih: 03.05.2008 - 15:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı uğurlu olsun...
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ''YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN''

MesajTarih: 03.05.2008 - 16:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nefes kesiyor harbiden Bravo Bravo Bravo Bravo hayırlı olsun kazasız belasız kullan Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
piranha
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.05.2008 - 16:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun gerçekten can alıcı bişe bu süper Bravo
ayrıca muzzy d esüper durmuş alette
kazasız belasız kullanman dileğiyle nuri abi Bravo
piranha Çevrimdışı piranha Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Flash_9
Üye
Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 03.05.2008 - 16:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kazasız belasız sürüşler dilerim Bravo
Başa dön
Flash_9 Çevrimdışı Flash_9 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
siya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.05.2008 - 16:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.güle güle kullanın Alkışlıyorum
Başa dön
siya Çevrimdışı siya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
pamati
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.05.2008 - 16:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok şık olmuş...kazasız belasız sürüşler olsun Alkışlıyorum Alkışlıyorum
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 03.05.2008 - 16:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun güle güle kullanın... Bravo
racing_bora şimdi Çevrimiçi racing_bora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
reont
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.05.2008 - 16:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biri şu konyalıları durdursun Dil çıkarıyorum
gerçekten güzel motor...hayırlı olsun...allahın hakkı 3tür zateee Gülümsüyorum
reont Çevrimdışı reont Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.05.2008 - 16:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar hepinizden ALLAH razı olsun 2 senedir hayalini kuruyordum aşkıma kavuştum.
allah herkese nasip etsin Alkışlıyorum OK

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 03.05.2008 - 16:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kazasız belasız ıyı surusler dılerım Bravo

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca şimdi Çevrimiçi OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yturan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Orlando-FL (Bafrali)

MesajTarih: 03.05.2008 - 16:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayirli olsun cok iyi bir makinadir kendisi ama poz vermeyi fazla sevmez kullanilmaktan hoslanir Dil çıkarıyorum . Bu arada karismadan edemeyacegim #1 - Muzzy eksoza GERCEKTEN 2000 Euro mu verdiniz?????? Çok gülüyorum #2 eger power commander ile birlikte kullanilmiyorsa, hemen bir tane takip , gerekli Ayarlari yaptirmanizi tavsiye ederim.

En son yturan tarafından 03.05.2008 - 16:49 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
yturan Çevrimdışı yturan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
karayolcu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 03.05.2008 - 16:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emzade hayırlı mübarek olsun
bir zaman zzr 1100 rüyama girerdi
artık ZZR 1400 giriyor ALLAH banada nasip ederse ben rüyalarımdaki motora kavuşacagım emzademm Alkışlıyorum
Başa dön
karayolcu Çevrimdışı karayolcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kawasaki_honda
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BEYŞEHİR otobanından

MesajTarih: 03.05.2008 - 16:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı ugurllu olsu allah kaza bela vermesin
Başa dön
kawasaki_honda Çevrimdışı kawasaki_honda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
gsxr750
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 03.05.2008 - 16:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı ugurlu olsun İbrahim abi KAzasından korusun Alkışlıyorum
Başa dön
gsxr750 Çevrimdışı gsxr750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal