10UR1 KAnka olurmu yaaa asıl senin yarışdan önce morale ihtiyacın var _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Bir terslik çıkmaz ise Pazar günü geliyorum inşaallah..Aslında c.tesi yemekte kaçmazdı ama belli olmazz... _________________ Görürdü elmas muamelesi az olsaydı eğer kum,Değiştiremezsin beni, kasma boşa ben buyum,Çokmu battı gözüne usturuplu oturuşum¿.
"S.K"
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3814 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 04.05.2008 - 01:02 Mesaj konusu:
Aboooo,listeye bak hele,yok yok,işin içinde "yemek" kelimesi geçiyo diye mi bu kadar kalabalık yaa Süper bi organizsayon olacağı belli,emeği geçenlerin ellerine sağlık
10 Mayıs'ta Formula 1'in sıralama turu varda,onu izlicem,yoksa kesin gelirdim
Yarışacak tüm pilotlara başarılar,kupaları bekliyoruz şimdiden _________________ ''Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar yönetir! "
Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1861 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 04.05.2008 - 21:54 Mesaj konusu:
10UR1,
Canım kardeşim kupayı kaldıracağına eminim. Onun için yazmıyorum yanlış anlama. hani bir söz vardır ayaklarını yıkar suyunu içerim denir.
Bende sen kupayı kaldırınca motorunu yıkayıp suyunu içicem sana söz. Tüm kalbimle başarılar. dilerim
_________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
MD SCOOTER TEAM eksi 120 km
The Godfather
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız