merhaba arkadaslar nisan ayında a2 ehliyeti için sınava girdim dreksiyon sınavınada az kaldı daha önceden sınava girmiş arkadaşlar bu konu hakkında bilgi verebilirmisiniz ne tür bi motorla pratik yapmalıyım ne kadar bi mesafe götürüyorlar yardımcı olursanız sevinirim saygılar.
Kayıt: Mar 20, 2007 Mesajlar: 683 Nereden: »»»»»»izmiRR««««««
Tarih: 03.05.2008 - 18:23 Mesaj konusu:
A2 dediklerine bakma bir scooter vericekler sağ sol dünüceksin sinyal vermeyi unutma tabi sonra ehliyeti alıcaksın eğer sıkı biri değilse sınavdan kımse kalmaz için rahat olsun. _________________ onur_zigbog@hotmail.comzigbog-@hotmail.com
gayet kolay altına scooter genelde boş bi alan bi tur atıyosun sonra ehliyeti alıyosun.tabiki bunda gelen komisyonun da etkisi var ama merak etme sen sinyalini ver dönüşlerde ayğını yere koyma rahatça lırsın ehliyetini sadce rahat ve sakin ol _________________ Dışarda kar var..Kim takar motorda hayat var®
thefastbiker
geçen gün bir motor kiraliyim dedim ve gittim kiralanan yere, ama bir türlü cesaret edemedim yanımda tam olarak bilen biride yoktu bu gun sınavlarda açıklandı kaldık dreksiyon sınavına, daha cesaretimi toparlayamadım gitti belki bir kere sürsem bir şey kalmayacak ama mecbur sınavdan önce sürmem gerek
geçen gün bir motor kiraliyim dedim ve gittim kiralanan yere, ama bir türlü cesaret edemedim yanımda tam olarak bilen biride yoktu bu gun sınavlarda açıklandı kaldık dreksiyon sınavına, daha cesaretimi toparlayamadım gitti belki bir kere sürsem bir şey kalmayacak ama mecbur sınavdan önce sürmem gerek
kardeşim A2 ehliyetin olmadan motor kiralayamazsın ki etrfaında motoru olan varsa onlardan rica et bence _________________ Dışarda kar var..Kim takar motorda hayat var®
thefastbiker
anladım sen yinede çevrendekilrden rica eteminim sana yardımcı olacak birileri vardır.bide eğer ilk kullanışın olacaksa boş bi arazide kullanmayı tercih et güvenliğin açısından _________________ Dışarda kar var..Kim takar motorda hayat var®
thefastbiker
evet sınav 15-20 mayıs tarihleri arası dendi ,işin kötü yanı gittiğim kursa sordum hangi motorla sürüş yapacaz faln diye, bana bizde motor yok kendi motorunuzu getirin dedi bende ehliyet yok nasıl motor olsun dedim, o zman sürüşe mutlaka birileri getirir SİZDE onLARINKİYLE yaparsıız sınavı dedi bende ne kadar dandik bir kursa kayıd yaptırdığımı anladım ama biraz geç oldu.
Tarih: 05.05.2008 - 23:17 Mesaj konusu:
[quote="aminus"]evet sınav 15-20 mayıs tarihleri arası dendi ,işin kötü yanı gittiğim kursa sordum hangi motorla sürüş yapacaz faln diye, bana bizde motor yok kendi motorunuzu getirin dedi bende ehliyet yok nasıl motor olsun dedim, o zman sürüşe mutlaka birileri getirir SİZDE onLARINKİYLE yaparsıız sınavı dedi bende ne kadar dandik bir kursa kayıd yaptırdığımı anladım ama biraz geç oldu.[/quote]
şikayet falan et abi tr de tüketici hakları v.s kanun var kimse şikayet etmedigi için biz sürekli TÜRKİYE BURA HERŞEY OLUR DİYORUZ.
evet sınav 15-20 mayıs tarihleri arası dendi ,işin kötü yanı gittiğim kursa sordum hangi motorla sürüş yapacaz faln diye, bana bizde motor yok kendi motorunuzu getirin dedi bende ehliyet yok nasıl motor olsun dedim, o zman sürüşe mutlaka birileri getirir SİZDE onLARINKİYLE yaparsıız sınavı dedi bende ne kadar dandik bir kursa kayıd yaptırdığımı anladım ama biraz geç oldu.
benim gittiğim kursdada aynı şeyi söylediler.biz motor dersi vermiyoruz.zaten motor sürmeyi bilmeyen gelip burda ehliyet almaz demişlerdi.sınav için motorları var ama o motorla ders alamıyosun. _________________ Dışarda kar var..Kim takar motorda hayat var®
thefastbiker
evet gerçekten doğru söylüyorsunuz duyarsız kalmamak lazım ,gene sizin kursta motor varmış bizimkinde o da yok zaten 19 nisan sınavına çok az bir zaman kala kontenjanların full olduğu bir zamanda karar verdim bu yüzden gittiğim her kurs fulldu sadece bir tek o kursta yer vardı o da bu oldu.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız