Tarih: 03.05.2008 - 20:30 Mesaj konusu:
bu sezon baya güzel geçecek sanırım. yeni takımlar yeni arkadaşlar. hayırlı olsun. başarılar şimdiden _________________ Bazıları Asla Evcilleşmez!!! CBR 600RR red...
Kayıt: May 19, 2006 Mesajlar: 562 Nereden: izmirin her yerinden
Tarih: 03.05.2008 - 21:21 Mesaj konusu:
uğur ve sinan kardeşime başarılar diliyorum yeni sezonda...
arda kardeşim helal olsun diyorum..
yükseliş olarak genç kardeşlerimize sahip çıkman alkışlanacak bir davranış... _________________
Sana söylemek istediğim en güzel söz,henüz söylemediğim sözdür....
Ewt sanırım keyifli bir sezon olacak her gecen gün ilgi ve kitle artmakta hayırlı ugurlu olsun basarılı bir sezon gecirmeniz dilegiyle _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Uğur hayırlısı olsun.. Başarılar dilerim.. Motorun çok güzel olmuş, maaşallah _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
I dont ride fast, I fly low!
www.istanbulracingteam.org / TüySiKLeT TeaM
kαγα™
Tarih: 04.05.2008 - 00:25 Mesaj konusu:
saolasınız arkadaşlar... Hep destek tam destektesiniz yarıştada bu mutluluğu ve heyecanlı yarışları beraber paylaşmak isteriz...Bütün m.d ailesini körfeze bekliyoruz 11 mayısta....
10UR1, abicim şüphen olmasın... Amacımız En iyi şekilde Sponsorumuzun adını en yükseklere taşımak... En başarılı şekilde yarışıp,verilen emekleri boşa çıkarmamak.... az çokta biliosun boşa çıkarmıycamızı
Bu genç arkadaşlarımın sağlam bir sponsor desteğiyle bu güzel ekiple şampiyonluk yaşayacağına gönülden inanıyorum Uğur ve Sinana başarılar diliyorum hep beraber elele en iyisini yapıcağınıza inanıyorum yolunuz açık olsun... Uğur moto gp den sonra akhisarda görüşürüz _________________ Son Of The WiND...BT
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız