Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motogp - f 1 hangisi daha hızlı?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motogp - f 1 hangisi daha hızlı?

Motogp - f 1 hangisi daha hızlı?
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
leoparus
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-smyrna

MesajTarih: 22.10.2006 - 14:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

PaRiS-Zx10R demiş ki:
bi drag motoru koyarız standart bi F1 i geçeriz sonra motorlara atlar kutlama yaparız rahatlarız hepimiz Çok gülüyorum organizasyonu yapın..geçsin F1 yani sarsmayın bünyelerinizi Dil çıkarıyorum bu kadar bizde hızlıyız

Honda'ya kamyon yakıştırmasını ilk kim yaptı bakiim hımmmmm Öfkeliyim
Gerçekten çok gülüyorum bu espriye ya Çok gülüyorum kamyon he, hay ALLAH iyiliğinizi versin emi.
Başa dön
leoparus Çevrimdışı leoparus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
serhan78
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 02.05.2008 - 15:19    Mesaj konusu: ayrıca Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

moto gp motorları 500 cc dir 1000 cc ye çıktığında ne olcak göreceğiz???? Bravo

Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:

bazı arkadaşlar üzülecek ama... 1000rr s.s lerin içinde en düşük randımana sahiptir. Bunu kullanıpta yakınan kişilerden biliyorum. çünkü srad teknolojisi herdaim öne taşıyor kullanan markaları.
Başa dön
serhan78 Çevrimdışı serhan78 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
onlyrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 02.05.2008 - 15:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herkese açık forumların malesef en kötü yanı bilen bilmeyen herkesin profesör kesilip atıp tutması. Sırf bu sebepten düzgün ve seviyeli tartışma yapmak imkansız hale geliyor. Beğenmedim

Motogp makinalarının beygir gücü 400hp bile olsaydı F1 otomobilini geçemezdi. Çünkü bu gücü incecik tek lastikle F1 gibi yere aktarmanız mümkün değil. Kaldı ki F1 in üzerinde ayrodinamik kanatları mevcut bunlar yol tutuşu inanılmaz oranda artırdığı için yere güç aktarımı, frenleme ve viraj kabiliyeti motosikletten kat kat daha iyidir. Ama hangisi daha çok pilotaj ister derseniz o zaman işler değişir, motogp de pilotaja bağımlılık F1 dekinden çok daha fazladır.
onlyrider Çevrimdışı onlyrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 02.05.2008 - 16:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dioki motor okadar güçlükü hep tekere kalkıyor arka teker şasinin daha uzun olması gekiyor diyo Göz kırpıyorum heralde anladığım kadariyle
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 02.05.2008 - 16:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bilemir demiş ki:
dioki motor okadar güçlükü hep tekere kalkıyor arka teker şasinin daha uzun olması gekiyor diyo Göz kırpıyorum heralde anladığım kadariyle

Şasiyi uzatırsanız motorun viraj kabiliyeti sıfırlanır. Motordaki gücü F1 arabasından daha iyi yere aktarmak mümkün. Bakınız drag motosikletlerine, F1 aracından daha iyi hızlanırlar, ancak ivemelenme dışında başka da bi işe yaramazlar.
onlyrider Çevrimdışı onlyrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
serhan78
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 02.05.2008 - 16:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

400 hp ye oranla ağırlığıda orantılı olacak tabikide şuanki moto gp
500cc 161 kg. 250. bg ise
750cc 176 kg. 325 bg gibi
f1 le hertürlü başabaş mücadele eder bence. tabi geçince 1000cc ye ozaman herkez görür ne olacağını
Başa dön
serhan78 Çevrimdışı serhan78 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Kenan_cbc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-KaRTaL

MesajTarih: 03.05.2008 - 20:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

istanbul park çok virajlı hele 8 virajında yola tutunmak gücü en iyi şekilde yola yansıtmaktır f1 aracı bu yönünü böyle virajlarda cok iyi kullanır..

Evet o virajı 250 km hızla dönüyorlar F1 de.
reont
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.05.2008 - 21:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçemennnn..... Gülümsüyorum
reont Çevrimdışı reont Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kaptanonadin
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ismir çok şükür.....

MesajTarih: 03.05.2008 - 21:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyler gp 800cc Öfkeliyim
Başa dön
kaptanonadin Çevrimdışı kaptanonadin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 03.05.2008 - 21:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

f1 Bravo
honda3461
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.05.2008 - 21:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bencede f1 virajlarda avantaj saglıyor
izlemeklazım
http://www.youtube.com/watch?v=0HGZ7IscdYQ&feature=related
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 03.05.2008 - 22:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

f1 i geçmek zor. ama ondaki motor motosiklette olsa motor geçer tabii ki.. bence kıyaslama yapılamaz çünkü motor güçleri eşit değil..
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
tit_of_the_niro
Üye
Üye

Nereden: _KoNyA_

MesajTarih: 03.05.2008 - 22:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir de Fiyat/Performans oranına bakalım isterseniz ... Bir F1 aracı kaç tane Moto GP motosikleti alır acaba... ??
tifosi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 03.05.2008 - 23:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onlyrider demiş ki;
Alıntı:
Herkese açık forumların malesef en kötü yanı bilen bilmeyen herkesin profesör kesilip atıp tutması. Sırf bu sebepten düzgün ve seviyeli tartışma yapmak imkansız hale geliyor.

Motogp makinalarının beygir gücü 400hp bile olsaydı F1 otomobilini geçemezdi. Çünkü bu gücü incecik tek lastikle F1 gibi yere aktarmanız mümkün değil. Kaldı ki F1 in üzerinde ayrodinamik kanatları mevcut bunlar yol tutuşu inanılmaz oranda artırdığı için yere güç aktarımı, frenleme ve viraj kabiliyeti motosikletten kat kat daha iyidir. Ama hangisi daha çok pilotaj ister derseniz o zaman işler değişir, motogp de pilotaja bağımlılık F1 dekinden çok daha fazladır

haklısın kardeş bol keseden bilen de yazmış bilmeyen de;
kimi arkadaşımız F1 i 3300cc 3200cc yapmış, kimi arkadaşımızda MotoGP yi 500cc yapıp, 1000cc olunca geçer demiş..

Beyler bilmemek ayıp değil bilmiyosanız forumu takip edip öğrenebilirsiniz.. Forumlara illa bişeyler yazmak zorunda değilsiniz..

Bazı arkadaşlarımız teknik detaya girmiş , ben detaya girmeyip mevcut makinalara örnek olması bakımından bir video ekliyorum..

Saygılar diyorum..

http://www.youtube.com/watch?v=C5juHGMLDes&feature=related
tifosi Çevrimdışı tifosi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kaptanonadin
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ismir çok şükür.....

MesajTarih: 03.05.2008 - 23:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence güç olarak gp ne kadar arttırılırsa arttırılsın F1 i yakalaması imkansız. Çünkü tur zamanları arasında pistten piste değişmekle beraber 15 ila 25 sn. arasında fark var. Bu farkların oluşmasına en büyük nedende araçların viraj kabiliyeti. F1 aracıyla GP deki motorların arasında 20-30 km top speed farkı olsada, viraj hızlarında F1 Gp ye göre çok çok üstün....
Başa dön
kaptanonadin Çevrimdışı kaptanonadin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal